Na én is írok. Már alig vártam. Csak most ritkán vagyok netközelbe.
Picit jó volt nekem is, hogy jól tudtam érezni magam, meg hogy nem kellett folyton klubos dolgokat intézni.
Rohadt jól éreztem magam!!!!!
Tibcsinek vittem egy egész liftbacknyi kipucsövet, spoiler szettet... csoda foyltán befértek a hatchback-be
Jó autók, sok sok sok erővel, jó futóművel, hangorkánnal és őrült pilótákkal. Azthiszem ez jellemezte a napot. Az őrült jelző azthiszem a délutánra vonatkozott méginkább. Amit bírt a gép. Ha keresztbe keresztbe, ha a pályáról kicsúszva akkor úgy féket és gumit nem kímélve.
Főleg hogy voltunk olyan bátrak és bementünk a szervízútra. Nem csak a box magaslatairól néztük. Így pár méterrel a 120 felett kanyarodó autóktól állhattunk. Iszonyat érzés volt. Mit művelt a 180 lovas AE86os

Most se hiszem el. Látszott, hogy élvezi és nincs határ. Csak nyomta neki... Nagyon jó volt.
Na meg Tibcsi és András. A két 20V. Egy blokkot ültem Tibcsi mellett, amíg bírta a memóriakártya nem előzött meg minket senki. 2esbe a kanyarokat 90-100 körül. vááááá
Na aztán András megelőzött és fordult a kocka. A lényeg, hogy külső szemmel biztos meglepte a nézőket hogy is mennek a Toycsik. (szerintem jó lett a belső felvétel. vettem a műszerfalat is ahogy a fordszámmérő leforogja a 8ezret. na emg remélem jó a hang is) Tibcsi mailre a képeket és a videókat! Kérleeeeeeeeeeeek!
El kellett mennem suliba Gödöllőre délután, de a hideg ellenére visszamentem és élvezkedtünk még egy sort. Azt mondták a többiek már nem lesznek ott, de végül maradt szinte mindenki. Bohi megérte lemondani a fogorvost, ugye?
Szumma szummárum nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam és a következőre is 99%, hogy elmegyek.
Sőt szeretnék részt is vennia karikázásban (6 ezer nem sok jópár körért), csak akkor tavaszig kellene motorcsere, keményített gátlók esetleg rugók, 4 új gumi... És ez bizony nem kevés pénz.
De ráállok a témára. Tibcsi már a 4AGE-vel álmodok
AKI OTT VOLT KÜLDJE A KÖRLEVÉLRE A KÉPEKET VIDEÓKAT!!!! KÉRLEK TITEKET TÉNYLEG!!! FONTOS LENNE! amint tudom fel is rakom a honlapra. AKár még 1-2 videót is.