Nem jelentkeztem melóra, élvezkedni szeretnék.
Jelentkezem balance-nak jobb 1-be, ha valaki bevállal
Ismét lesz egy Rollaparkoló?

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Pár a pályát már megjárt emberrel azért beszélgess el. Pacsker, Bruce E9, Attila. E9 liftbackkel mentek mind. Nem szeretném se összetörve, se lerobbanva látni a verdát. Amúgy hajrá! Támogatom az ötletet!Sancy írta:Megyek.
Talán pályán is

A pálya melyik részén szoktak törni, borulni? A Mansell kanyart tudom, ott sokan eldobták már a vasat, még motorost is láttam már ott bukni.bubidisc írta:Pár a pályát már megjárt emberrel azért beszélgess el. Pacsker, Bruce E9, Attila. E9 liftbackkel mentek mind. Nem szeretném se összetörve, se lerobbanva látni a verdát. Amúgy hajrá! Támogatom az ötletet!Sancy írta:Megyek.
Talán pályán is

Bármelyik részen el lehet dobni a vasat, ha nem figyelsz odaBruce E9 írta:A pálya melyik részén szoktak törni, borulni? A Mansell kanyart tudom, ott sokan eldobták már a vasat, még motorost is láttam már ott bukni.bubidisc írta:Pár a pályát már megjárt emberrel azért beszélgess el. Pacsker, Bruce E9, Attila. E9 liftbackkel mentek mind. Nem szeretném se összetörve, se lerobbanva látni a verdát. Amúgy hajrá! Támogatom az ötletet!Sancy írta:Megyek.
Talán pályán is
Belémhozzátok itt a frászt, aztán meg többet nem merek menni!

Sancy írta:Nem merném nagyon ütni vágni....