Slampixxx írta:A felhasználó név corollaclubhungary2, a jelszó slampixxx.
Igyekezzünk 1024-es (közepes) felbontásban feltölteni, ne foglaljuk annyira a tárhelyet!
Naszóval örülök,hogy sikerült eljutnom a talira nagyon szuper volt kivéve a gyerek belázasodását De már okés semmi baja. Köszönetem elõször is a kis drágaságomnak az idén 20. életévét betöltõ autómnak amiért gond nélkül elvitt és hazahozott aztán a szervezõknek a profi munkát a többieknek meg a közvetlen társaságot.Mikor megláttam a konvojt és ahogy álltak be a kocsik sorban iggen jó érzés fogott el mert nem csak én vagyok ilyen lökött aki esténként a teraszon cigizve is a verdát nézegeti,hogy mennyire formás kis dög
Kabos! Mindig jó az ilyet olvasni, így tudom, hogy más is "beteg" nem csak én.
Bár én nem erkélyrõl nézegetem.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
1-2 pillanatkép amikor még a rendõr is mögöttem volt A konvojt miért nem zárta hátul senki, mikor dupla sáv volt? Bárdos6 csalt!! Nézzétek ezt a dobást, nincs is összefüggésben a keze állása a golyóval! Van ám szebb hely a réttõl feljebb is!
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
srácok mindenkinek köszi a segítséget, mikor "elélvezett" az auto mindenki ugrott és ez jól esett, skacok respect, igazi jó társaság köszi, és ha valaki dobott képet az autómról az küldheti akár nekem is.
Bar en csak rovid idore jutottam ki iden, a latottak alapjan legalabb olyan jo lehetett, mint tavaly. Picit sajnalom is, hogy keson jovo es koran tavozo lettem, de most picit cserbenhagyott a verda. Viszont legalabb kiderult, hogy ismet nem szazas es lehet rajta megint szerelni (fejleszteni). Azert hazafele megkergettem egy Carrera4-et. Akkor eppen jol ment a kocsi
Jovore mar a pindurral megyunk, meg egy jo kocsival.
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb