"Mecsek és könyéke"

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

"Mecsek és könyéke"

Hozzászólás Szerző: gecsa »

Ha már a budapesti tagok között jól mûködik a riadólánc, vegyük már a fáradságot mi mecseki,és környékbeli Corollások, és autózzunk együtt!:)
Ha sikerül összejönnünk, szervezhetnénk ide is minitalikat, és a nagyobb központi talikra érkezhetnénk konvolyban is! Továbbá a környezõ autós rendezvényekre is csapatosan érkezhetnénk! Aki szeretne részt venni ílyen dolgokban, az írjon bátran!:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gecsa 2010 jan. 23, 04:07 pm-kor.
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Nagyra tartom a kezdeményezést.
Már valahol említettem, hogy Magyarország nagyon Budapest központú. Amit nem kell szó szerint érteni,- bár úgy is igaz - és ahogy nekem lehetetlen átbumlizni hét közben az ARÉNA P2-be egy esti minitalira, el tudom képzelni, hogy a nem Bp. környékén élõknek milyen lehet. Noha a klub vezetõsége ( én úgy hallottam ) ennek okán próbálja a találkozókat úgy szervezni, hogy ezen enyhítsen. Azért jó lenne ha regionálisan is sok helyen lenne klubélet. Drukkolok, hogy gyarapodjon a régió klubközössége és, hogy a példád követõkre találjon!

Üdv.,

Bubi
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

bubidisc írta:Nagyra tartom a kezdeményezést.
Már valahol említettem, hogy Magyarország nagyon Budapest központú. Amit nem kell szó szerint érteni,- bár úgy is igaz - és ahogy nekem lehetetlen átbumlizni hét közben az ARÉNA P2-be egy esti minitalira, el tudom képzelni, hogy a nem Bp. környékén élõknek milyen lehet. Noha a klub vezetõsége ( én úgy hallottam ) ennek okán próbálja a találkozókat úgy szervezni, hogy ezen enyhítsen, azért jó lenne ha regionálisan is sok helyen lenne klubélet. Drukkolok, hogy gyarapodjon a régió klubközössége és ,hogy a példád követõkre találjon!

Üdv.,

Bubi

Köszi!
én is reménykedem,hogy lesz valami...
bár a konkrét ötlet Fiszy-t illeti,ha beleolvasol a hólánc topicba..:) remélem hamarosan benéz ide..:) talán õ több mindnkit ismer a környéken!:)
Fiszy
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Fiszy »

Üdv mindenkinek.
Az az igazság, hogy innen a klubból én sem ismerek sokakat, de összegyûjthetnénk a Mecseki corollásokat.
Viszont ismerem a Honda club vezetõit, és egyes tagjait is.
Jó ötletnek tartom, hogy a nagyobb talikra, akár konvojban érkezhetnénk, és ha a vezetõségnek van hozzá kedve, és affinitása, esetleg össze hozhatnánk egyszer egy Toyota-Honda, vagy egy japán autó találkozót is.
Azt hiszem ebben a topikban kötelezõ törzsvendég leszek. :) Összegyûjtöttem már a pécsi tagokat, és írok nekik, hogy nézzenek be ide.
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Fiszy,mikor készül el a géped? hétvégén összefuthatnánk,ha ráérsz..:)
én is ismerek hondást..:)
van itt kertiben egypár corolla,amin látszik,hogy szeretik,gondozzák..lehet megérné egy szórólapozás?mit gondolsz?
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Okosnak tartom az ötletet, hogy néha tartotok minitalikat a Déli régióban is. Csak támogatni tudlak titeket!
Volt már erre példa, hogy a Dunántúli (Gyõr, Zalaegereszeg, Keszthely, Bakony...) tagok is, a Szabolcsi (Nyíregy, Miskolc, Nyékládháza...) tagok is szerveztek minitalikat és rendszeresen közösen érkeznek hozzánk a nagyobb találkozókra.
Tehát jó tanácsként, ha elfogadjátok, vegyétek be a környezõ településeket is (Szekszárd, esetleg Kaposvár) és úgy csináljatok kisebb minitalit, úgy gyertek a nagy találkozókra!
Mellesleg megjegyezném, hogy nem csak ti vagytok ketten Mecsek környékén élõ tagjaink! Járjatok utána és ösztönözzétek õket!

Ahogy Bubidisc írta pontosan a Budapest centrikusság miatt szervezünk egy évben legalább 3-4 nagy találkozót különbözõ tájegységekre. Ha jól gondolom az elsõ Északon (ez már hagyomány), a második Délen vagy Nyugaton lesz, ettõl függetlenül mindenkinek örülünk, ha évente 2-3x tud arra idõt szánni, hogy eljöjjön pár nagyobb találkozóra, ha nem is a közvetlen közelében van. Nagyon jó hangulatúak szoktak lenni és elvégre miért is vagytok klubtagok?! :)

A Hondás Japános autós találkozók szervezését és ide való Honda-sok tömeges meghívását kérlek hagyjátok a vezetõségre. Félreértés ne essék, nincs komolyabb problémánk a márkával, de egyelõre ez a Corolla Club fóruma és egy ilyen kaliberû szervezés igencsak nagy feladat, ráadásul megvan már az éves tervezetünk és ebben egyelõre nem szerepel ilyesmi.

Egyszóval, jó a felvetés és csak gyûljetek kedves Déliek! ;)

Elfelejtettem mondani, hogy a helyi Corolla-sok beszervezésére használjátok a minõségi és dekoratív szórólapunkat, amit átvehettek egy talin, akár postázhatunk is, de ha gondoljátok ti is nyomtathattok. (bõvebben a klubélet egyéb--> szórólap topicban)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
KoPy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: KoPy »

HALI!

Jó lenne itt pécsen is végre egy igazi toyota tali. Én benne vagyok csak annyi a lényeg mikor hol!? Esetleg valami kajázós dologról is lehetne szó utána. Végre itt is összefognak az igazi autósok:)
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker:
köszi a támogatást,bíztatást!:) a szórólapozós témára még visszatérünk!
A hondás dolog csak feltevés volt,a döntés,ahogy azt Fiszy is írta,a Ti kezetekben van!Ja,és a címben is beñe van,hogy és környéke!;) benne van a tervben a környezö városok mozgósítása is,igaz ott nem tudunk szórólapozni..:( de majd valaki közelebbit megkérünk majd.:)
én idén már szeretnék veletek körözni a ringen egyet (mikor lesz idöpont?),és egy nyári többnapos tali is biztos!:):):)

Kopy:
Fiszyvel vasárnapra beszéltünk meg félig-meddig egy talit,ha van kedved,gyere el..még nem tudjuk,hol és mikor,de értesítünk,ha gondolod!
beszélgetünk egyet,aztán lehet egy kaja is belefér majd..nomeg néhány kép is jöhetne már ide!:)
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=50

Csak a pécsi tagok. Itt város alapján tudtok írni sokmindenkinek!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
HUNited
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: HUNited »

Nem mindenki pécsi :)

Amúgy meg nekem már nem a méregzsákom van, hanem egy kombim.
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

aki beírta,azt riasztottam...pécs,kaposvár,siklós,ha jól tudom högyész is errefelé van,meg volt egy szerbiai kolléga is,hátha ezen a felén lakik az országnak...de sajna sokan nem írtak be semmit..kezdésnek ennyi..:)
Ja,és köszi a linket:)
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

HUNited írta:Nem mindenki pécsi :)

Amúgy meg nekem már nem a méregzsákom van, hanem egy kombim.
Üdv a körünkben...a kombi is autó,nem? (abban legalább kényelmes az alvás :):):):):))
Fiszy
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Fiszy »

Üdvözlöm, a nem pécsi tagokat is. Örülök hogy ilyen szépen gyûlünk. Természetesen jöhet minden környékbeli corollás. Siklós, Kaposvár, Harkány, Bonyhád, Szentlõrinc, Komló, Sásd ....... És mindenki más, a környékrõl, akinek van kedve, ideje.
HUNited
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: HUNited »

Én már pécsi vagyok
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Fiszy,akkor legyen 14:30 a femánál a tunercity bolt felöli oldalon (buszvég felöli),ha az megfelel...és ha jó,mindenkit várunk!:)
Válasz küldése