Pár sor a dologról. Ha valakinek kell valamilyen alkatrész, akkor itt a topicban közösbe írja mi kell, vagy pedig hívjatok 06 70 286 43 17. Én visszaírom az árajánlatot. Fontos hogy ami van raktáron az 1 napon belül elérhetõ alkatrész ami nincsen az 3 héten belül megérkezik és garancia megvan és vissza is lehet hozni. ( amire perszen nem lesz szükség ) Vannak olyan cuccosok amire nagyon minimális a kedvezmény pl xenon. Budapest 22. kerületében vagyok elérhetõ, de postai utánvétel is szóba jöhet természetesen. Ahol kitudjátok nézni mi kell:
Sziasztok!
Köszönjük meg Robinak a segítõkészségét! Mindenféleképpen példamutató. Amennyiben szükségem van alkatrészre, akkor jelentkezem. Elõre is köszönöm. Szigetszentmiklósi Toyotás vagyok.
Üdv.
Robi_19 írta:üdv
Pár sor a dologról. Ha valakinek kell valamilyen alkatrész, akkor itt a topicban közösbe írja mi kell, vagy pedig hívjatok 06 70 286 43 17. Én visszaírom az árajánlatot. Fontos hogy ami van raktáron az 1 napon belül elérhetõ alkatrész ami nincsen az 3 héten belül megérkezik és garancia megvan és vissza is lehet hozni. ( amire perszen nem lesz szükség ) Vannak olyan cuccosok amire nagyon minimális a kedvezmény pl xenon. Budapest 22. kerületében vagyok elérhetõ, de postai utánvétel is szóba jöhet természetesen. Ahol kitudjátok nézni mi kell:
RMandano írta:Sziasztok!
Köszönjük meg Robinak a segítõkészségét! Mindenféleképpen példamutató. Amennyiben szükségem van alkatrészre, akkor jelentkezem. Elõre is köszönöm. Szigetszentmiklósi Toyotás vagyok.
Üdv.
Robi_19 írta:üdv
nem tudom, hogy él-e még a kedvezmény, de azért csak megkérdezem, hogy KYB lengéscsillapítókat (343036 acikkszáma) milyen áran tudnál beszerezni? kettõ kellene.
elõre is köszönöm.
Lehet tudok neked én is segíteni Szipak!
E7 liftbackhez kell és melyik? elsõ vagy hátsó kettõ? Olajos, vagy gázos?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Utána kérdeztem Intercars-nál és sajnos már nem tudnak rendelni Kayaba-t ehhez a típushoz. És nem tudott nekem tippet mondani, hogy ki forgalmaz még Mo-on.
Áruk egyébként ez lett volna:
Elsõ gáz: 29658
Elsõ olaj: 26832
Hátsó gáz 16500
Hátsó olaj: 17486
- kedvezmény
Hol nézted a cikkszámát?
Bárdinál:
Hátsó
LIP-et tudnék kb 8800.- /db-ért elvileg van raktáron
Sachs Supertouringet 13400.- /db-ért nincs raktáron (de lehet mégis)
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
szipak írta:a 343036 az a típusa, vagy nem tudom minek tiszteljem. unix-nál találtam, legalábbis webshop azt írja, hogy van raktáron.
Szia!!
Bocsi a késõi válaszért,
11 500 Ft / db áron szerzem ezt a kayabát ( 343036 )
rendelõs a dolog szóval 3 héten belüli.
ha oks, akkor csörögj és rendelem is.
36 70 286 43 17