E11 alkatrészek (1997-2002)

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
Jorn
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1998
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: Terra
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Jorn »

Jorn írta:
Funkii írta:Ha már a kijelzõnél tartunk, nekem a kinti hõfokokt nem mutatja az autó, jobb felül egyszerûen nem jelenik meg semmi. Illetve néha megjelenik de akkor irreális hõmérsékleter ír ki (-30° és hasonlók). Tudjuk ennek hol van a jeladója? (valahonnan az elsõ lökhárító környéke rémlik) Az krepálhatott be? Lehet ezt cserélni?
Az autó elejében, a hûtõ elõtt középen van függõlegesen egy oszlop, arra van felpattintva egy kábel, aminek a végén ott az érzékelõ, ilyen 6-7 centis fekete mûanyag, végén bogyó. A reteszét benyomva le lehet húzni a kábelrõl. Érdemes megpucolni az érintkezõt, esetleg kontaktspray, hátha utána jobb lesz. A Haynes könyv írja, hogyan lehet kimérni, hány fokon milyen ellenállást kell, hogy mutasson. Nézd meg a kábelezését is, nem sérült-e valahol. Ha nem lesz jobb, akkor bontóban lehet szerezni. Nekem is rendetlenkedik néha (pár fokkal alacsonyabbat mutat), ezért utánajárok majd, hogy lehet-e helyettesíteni valamivel. (például a légszûrõbe dugott beszívottlevegõ-hõmérõvel, mert hasonlóak kinézetre :)
Közben megnéztem, sajnos nem ugyanaz, mint a beszívottlevegõ-érzékelõ. A külsõ hõmérõ érzékelõjének a száma 83482‑02010, és újonnan drága (kinn kb. 50 dollár, itthon kb. 25 ezer Ft), szóval marad a bontó.
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Feco
Újonc
Újonc

Re: díszléc

Hozzászólás Szerző: Feco »

montoya írta:
Feco írta:Sziasztok!
Keresek E11-re hátsó díszlécet ami a rendszám felett van.
2000-es évjárat 3ajtós ferdehátú.
Esetleg valami ötlet honnan tudnám beszerzni?

Nagyon köszönöm elõre is!

Janikanak szerintem van.
Köszi a gyors választ!

Megkérdezem tõle.
Funkii
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Funkii »

Jorn írta:
Funkii írta:Ha már a kijelzõnél tartunk, nekem a kinti hõfokokt nem mutatja az autó, jobb felül egyszerûen nem jelenik meg semmi. Illetve néha megjelenik de akkor irreális hõmérsékleter ír ki (-30° és hasonlók). Tudjuk ennek hol van a jeladója? (valahonnan az elsõ lökhárító környéke rémlik) Az krepálhatott be? Lehet ezt cserélni?
Az autó elejében, a hûtõ elõtt középen van függõlegesen egy oszlop, arra van felpattintva egy kábel, aminek a végén ott az érzékelõ, ilyen 6-7 centis fekete mûanyag, végén bogyó. A reteszét benyomva le lehet húzni a kábelrõl. Érdemes megpucolni az érintkezõt, esetleg kontaktspray, hátha utána jobb lesz. A Haynes könyv írja, hogyan lehet kimérni, hány fokon milyen ellenállást kell, hogy mutasson. Nézd meg a kábelezését is, nem sérült-e valahol. Ha nem lesz jobb, akkor bontóban lehet szerezni. Nekem is rendetlenkedik néha (pár fokkal alacsonyabbat mutat), ezért utánajárok majd, hogy lehet-e helyettesíteni valamivel. (például a légszûrõbe dugott beszívottlevegõ-hõmérõvel, mert hasonlóak kinézetre :)
Köszi! Ma meg is fogom nézni, úgyis lesz ma olaj meg fékpofa csere.
Corolla E11 facelift 1.4-->1.8 4ZZFE
Kép
robson666
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: robson666 »

Sziasztok!
Keresek egy 1998-as toyota corolla sedanba kalaptartót, ha valaki tud segíteni azt megköszöném! :D
Ghee
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Ghee »

Ghee írta:Valakinek van valami megoldása megkeményedett vízlehúzóra? A mohát töröltem ki minap, mikor döbbenten vettem észre, hogy kõkemény és nem tapad az ablakokhoz. Visszahajlítgatás (!) után úgyahogy tapad. Megnéztem más E11-est, hát azok vízlehúzói sem puhák. Glicerines kezelésre gondoltam. Ha nem segít csak új van horror árban sajnos.... és MIND a 4-et cserélnem kellene vagy így marad. :cry:
A gumikéderek glicerinezés után, mint ha újak lennének, de a vízlehúzóval nem boldogult. Olyan mintha nem is gumiból lenne az E11-en... már többet is megnézegettem az utcán. Vagy ennyi idõ alatt elöregszik? Nem is érdemes vele foglalkozni? Nem hallottam még olyanról aki cserélte az összeset.
'00, EE111, 4E-FE, Harmony
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
jasper
Újonc
Újonc

Keresek E11 Corolla eleje alkatrészeket

Hozzászólás Szerző: jasper »

Sziasztok!

Keresnék E11 ( remélem jól mondom) , alkatrészeket, ez egy 2000.-es évjáratú 3ajtós 1.4vvti motor, 4zz motorkóddal.
Amire szükségem lenne, az géptetõ, lámpák, sárvédõk, zárhid, elsõ maszk, vízhûtõ.
Az enyém metál fekete, volt...
Szóval így januárban elsõdleges szempont az ár lenne.

Lenne még egy kérdésem, probléma a következõ.
Az autó terhelésen akad,nem igazán megy, mintha kihagyna egy henger.
Gyertyák szûrök ujjak benne, belevalók, lehet ugye pl trafó gond, de minden gyertya szép.
Légtömegmérõ is tiszta.
Hiba jelzõ lámpa ég, de a gépem ismeretlen hibát ír.
Gondolom márkaszervizben megmondanák, de egyenlõre össze kéne rakni, és nem hiszem hogy az eleje sérüléssel kapcsolatos...

Kösz Üdv
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Vízhûtõm van. Írok privit
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
sztreha
Visszajáró
Visszajáró

motorháztetõ

Hozzászólás Szerző: sztreha »

Sziasztok!

Az egyik ismerõsöm összetörte az E11-esét és csak horribilis áron tudtak neki motorháztetõt ajánlani. Nincs valakinek egy jóárasított motorházteteje véletlenül?
Köszi elõre is.

Sztreha
Corolla 1.3 XL Liftback 1990
janikatuning
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: janikatuning »

szervo kormánymû szervószivattyúval cakk pakk nem kell valakinek? e11/e10/e9 be is jó garantálom! olcsón eladó
EE90 LIFTBACK (4afe 110le 16v) Xtreme
E11 LIFTBACK (4afe 110le 16v automata)
hami
Visszajáró
Visszajáró

Re: motorháztetõ

Hozzászólás Szerző: hami »

sztreha írta:Sziasztok!

Az egyik ismerõsöm összetörte az E11-esét és csak horribilis áron tudtak neki motorháztetõt ajánlani. Nincs valakinek egy jóárasított motorházteteje véletlenül?
Köszi elõre is.

Sztreha
Ha nem kötelezõ a gyári akkor unixban, bárdiban kapható és nem olyan horror áron ha van valaki akinek kedvezménye van. Ami azt illeti én gyárit keresek de sehol nincs senkinek, gyárira akarom visszaállítani a gépet de bontóban nem nagyon van e11 még a japkerbe se.
E11 sedan (4ZZFE)
Ariadne
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Ariadne »

Ariadne írta:
Biagio írta: Sajnos nem egyedi eset. Van, de csal gyári, melynek ára csillagászati. Utángyártott nincs, csak bontóból lehet megoldani sajnos.
Köszi, akkor tényleg ez van, bontó. Eddig azt hittem, gyakran eszi a rozsda az ilyen korú Corolla tesók sárvédõjét (sõt barátom azonos korú Hiace-én is kellett cserélni), de ha ennyiren nem gyártanak javító ívet, akkor csak nem rozsdásodhatnak annyira vészesen...
Update: úgy tûnik, csak nálunk nem lehet kapni, két hátsó sárvédõívet összesen 50 euróért hoz (ha jól tudom utángyártottat) egy ismerõs ismerõse Németországból. Iszonyúan várom, hogy kézhez kapjam, és ha végre szárazabb idõ lesz, megejthetõ legyen a teljes rozsdamentesítés, és ezzel végre teljesen kicsinosíthassam a jószágot.

Azt hogyan tudom ellenõrizni, hogy amit hoz, az tényleg pont az enyémhez való ('98-as japán sedan)? Bocs, ha naiv kérdés... :oops:
Dusán
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Dusán »

Sziasztok!

99'-es 1.6-os E11-hez keresek jobb hátsó kerékcsapágyat(tárcsafékes, ABS) Ajánlották hogy egyben az aggyal keressem, úgy egyszerûbb a cseréje! Ja és ha netán megvan mindkét oldal akkor lehet inkább úgy érdekelne...
Egy új ára nem igazán az én pénztárcámra van szabva, fõleg ha párban cserélném :shock:
Elvileg jó az e10-é és a ráncfelvarrott e11 is
Köszi
janikatuning
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: janikatuning »

Dusán írta:Sziasztok!

99'-es 1.6-os E11-hez keresek jobb hátsó kerékcsapágyat(tárcsafékes, ABS) Ajánlották hogy egyben az aggyal keressem, úgy egyszerûbb a cseréje! Ja és ha netán megvan mindkét oldal akkor lehet inkább úgy érdekelne...
Egy új ára nem igazán az én pénztárcámra van szabva, fõleg ha párban cserélném :shock:
Elvileg jó az e10-é és a ráncfelvarrott e11 is
Köszi
Montoyának van tán eladó
EE90 LIFTBACK (4afe 110le 16v) Xtreme
E11 LIFTBACK (4afe 110le 16v automata)
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-SPRINTER ... b6&vxp=mtr

Ingyenes szállítással nem rossz!
Biztos van lámpája is
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Válasz küldése