Szopás ez a porvédõs dolog. Monroeban csak a felütlözésgátlókat kapod meg Kitben, de arra kell még harang, ami nincs. A Sachs harangja olyan mint egy porszívócsõ, rövid életû darab. Én gyárit kaptam anno, de annak a felütközésgátlója túl hosszú a béka E11-esekhez!!! Ez utóbbinak a gumiharangja ment végül rá a Monroe felütközõjére és így oldódott meg elöl a helyzet. Hátra szerintem szintén gyárit fogok rendelni, már szakadt két hurka, de a gátlók már nem az igaziak, ezért majd mindennel együtt lesz cserélve, ha eljön az ideje.bhnorbert írta:Üdvözlet Mindenkinek!
ÚJ lengéscsillapító porvédõkre lenne szükségem (porvédõ gumi + ütközõ) 2 db-ra.
Elõször is azzal vagyok bajban, hogy nem tom, milyen gyártmány a gyári lengéscsillapító (EE111, 1999, Észak-Ír), amennyiben csak a hozzá márkában passzoló gumit lehet ráhúzni!? Viszont, ha a gyárihoz jó bármelyik egyéb gyártó porvédõ gumija, akkor ez a kérdés letudva.
Ebben az esetben várom azon Rendes Fórumtag jelentkezését, akinek van Bárdi, vagy Unix kedvezménye és nem lakik túl messze Dél-Pesthez, azon hátsó szándékkal, hogy õ majd csupán jóindulatból, csak egy köszönetért cserébe megveszi nekem!![]()
Ha akad ilyen Rendes Fórumtag, akkor neki írom, hogy Monroe, vagy Sachs megteszi, árban 4.000 környékéig!
Elõre is köszönöm a segítõkész válaszokat!
E11 alkatrészek (1997-2002)
- Ghee
- Gyakori látogató

Re: Lengéscsillapító PORVÉDÕ
'00, EE111, 4E-FE, Harmony
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Hát ez szomorú... nekem amúgy mindkettõn a jobb hátsó ív rozsdál, a bal teljesen oké... 1-2 éve megnéztem, akkor még lehetett hozzá kapni ívet, úgy rémlik... most meg már tényleg nincs...Biagio írta:Sajnos nem egyedi eset. Van, de csal gyári, melynek ára csillagászati. Utángyártott nincs, csak bontóból lehet megoldani sajnos.Ariadne írta:Sziasztok!
E11-es ('98-as) lépcsõhátú Corollámat megtámadta a rozsda, de meglepõ módon hátsó sárvédõ javító ívet a karosszérialakatosunk sem talál sehol. Megnéztük mi is a neten, minden van hozzá bõven, kivéve a hátsó sárvédõívet. Tudtok esetleg errõl valamit, hogy ez ideiglenes dolog vagy valami furcsa okból nem gyártanak hozzá ilyet? Ha tudtok ötletet adni, hol érdemes még megnézni, azt is megköszönném. A lakatos most még bontóban próbálkozik, talán ott sikerül, mindenesetre elég érdekes helyzet, hogy éppen ez az elem nem kapható csak...
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
- lehella
- Visszajáró

Sziasztok! Keresek belsõ központizár kapcsolót vezetõ oldali ajtóra Budapesten, vagy ha van egyben két ablakemelõs kivitelben komplett gombsor illetve a hozzá tartozó keret is az is érdekelhet.
Másik dolog, hogy a fényszóró magasság állítóhoz hol lehet izzót találni? Szétszedtem, láttam hogy kis T alakú mütyür, benne az izzóval, de nem cserélhetõ sajna.
Másik dolog, hogy a fényszóró magasság állítóhoz hol lehet izzót találni? Szétszedtem, láttam hogy kis T alakú mütyür, benne az izzóval, de nem cserélhetõ sajna.
Toyota Corolla E11 4EFE
Lada 2104 1600 HMS296°
Kymco People 250
Lada 2104 1600 HMS296°
Kymco People 250
- lehella
- Visszajáró

A vezetõ oldali ablakemelõ kapcsolónál ugye van egy Auto felirat, aminek világítania kéne. Ez sem világít nekem sajnos és láttam hogy led, így forrasztással lehetne cserélni. Tudja valaki, hogy milyen ledet vegyek oda? Az, hogy zöld színû szerintem kevés ide még
Ez is cserélhetõ, csak kicsit kacifántos
A fényszóróállító potméterhez megérdeklõdtem az izzót toyota szalonban, 1050Ft az ára
Jobban örültem volna, hogyha minden világító mütyûrnél használhatom a bevált 1.2w-s mûszerfal világítás izzós készletemet 
Toyota Corolla E11 4EFE
Lada 2104 1600 HMS296°
Kymco People 250
Lada 2104 1600 HMS296°
Kymco People 250
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Biztos, hogy nem világít az Auto ? Tudom, hülyén hangzik, de az enyémnek a ledje világít, viszont maga a mûanyag, amin átmegy a fény, annyira beopálosodott az idõk során, hogy nem ereszti át a fényét...lehella írta:A vezetõ oldali ablakemelõ kapcsolónál ugye van egy Auto felirat, aminek világítania kéne. Ez sem világít nekem sajnos és láttam hogy led, így forrasztással lehetne cserélni. Tudja valaki, hogy milyen ledet vegyek oda? Az, hogy zöld színû szerintem kevés ide mégEz is cserélhetõ, csak kicsit kacifántos
A fényszóróállító potméterhez megérdeklõdtem az izzót toyota szalonban, 1050Ft az ára
Jobban örültem volna, hogyha minden világító mütyûrnél használhatom a bevált 1.2w-s mûszerfal világítás izzós készletemet
Amúgy hamarosan nekiesek én is, megpucolom ahol lehet, illetve belepróbálok egy standard (bárhol kapható) 3mm-es led-et, aztán meglátjuk, javul-e tõle...
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
- K-Roy
- Visszajáró

rádió
Sziasztok!
Új vagyok még itt, remélem jó helyen járok. Egy kis segítségre lenne szükségem!
Van egy 2000-es évjáratú Corolla-m, amiben ki szeretném cserélni a gyári rádiót (a mûszerfal tetejérõl) egy normál 1DIN-es fejegységre. Sikerült is találnom a bontóban egy beépítõ keretet, ami passzol a rádió helyére, de sajnos a belsõ keret hiányzik belõle. Ha valakinek van ilyen esetleg, azóljon.
Ha esetleg nem voltam elég érthetõ, egy kép arról amit keresek:

A fejegység körüli (ha jól látom ezüst színû) keretre gondolok.
Egyébként bármilyen hasznos infót szívesen fogadok, ami a hifi beépítéssel kapcsolatos.
Köszi elõre is!
Új vagyok még itt, remélem jó helyen járok. Egy kis segítségre lenne szükségem!
Van egy 2000-es évjáratú Corolla-m, amiben ki szeretném cserélni a gyári rádiót (a mûszerfal tetejérõl) egy normál 1DIN-es fejegységre. Sikerült is találnom a bontóban egy beépítõ keretet, ami passzol a rádió helyére, de sajnos a belsõ keret hiányzik belõle. Ha valakinek van ilyen esetleg, azóljon.
Ha esetleg nem voltam elég érthetõ, egy kép arról amit keresek:

A fejegység körüli (ha jól látom ezüst színû) keretre gondolok.
Egyébként bármilyen hasznos infót szívesen fogadok, ami a hifi beépítéssel kapcsolatos.
Köszi elõre is!
- K-Roy
- Visszajáró

montoya írta:De a 2000-esben nem alul van a rádió?
Egyébként van egy jó Pioneer fejegységem eladó!

Ehhez hasonló van benne most, és ennek a helyére szeretném beszerelni a fejegységemet. A "púpot" sikerült beszereznem, de abban lennie kéne még egy szûkítõ keretnek, az az, amit én keresek (az elsõ hozzászólásomban látszik a képen).

Carina Coupe 1.6 DX