Felni / Dísztárcsa
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Elvileg jó lesz és szépen is fog állni.
(Agyközepet is írta, hogy 60-as Renault-on volt, így a te 54-esedhez tuti jó lesz, csak majd kell új központosító)
Talán hátul kell peremezni.
Kérdezd meg Lackót, hogy Mennyi Orsi E10-én a 15-ös felni ET-je! Azt tudom, hogy 7 széles.
A képet méretezd át max 800 szélesbe!
(Agyközepet is írta, hogy 60-as Renault-on volt, így a te 54-esedhez tuti jó lesz, csak majd kell új központosító)
Kérdezd meg Lackót, hogy Mennyi Orsi E10-én a 15-ös felni ET-je! Azt tudom, hogy 7 széles.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

Ha nem muszáj karosszériát nem bántanám inkább keresek olyan felnit ami 15" és csak 6,5 széles... Ami nem olyan egyszerû...Pacsker írta:Elvileg jó lesz és szépen is fog állni.
Elõzõ Hsz-t már nem engedi szerkeszteni...
TODAY TOMORROW TOYOTA
5,8L/100Km
5,8L/100Km
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szívesen
És csak sikerült szerkeszteni...
Lehet 7" széles, az ET szám inkább a fõ tényezõ!!
Lehet, hogy így jó ahogy van a felni, ne légy lusta utánakérdezni Lackónál. Bár, ha nem tetszik annyira...
Lehet, hogy így jó ahogy van a felni, ne légy lusta utánakérdezni Lackónál. Bár, ha nem tetszik annyira...
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

Épp az, hogy tetszikPacsker írta:SzívesenÉs csak sikerült szerkeszteni...
Már rákérdeztem...
TODAY TOMORROW TOYOTA
5,8L/100Km
5,8L/100Km
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

Találtam másik lehetséges jelöltet ez már szvsz passzolna 100% ban...
http://www.vatera.hu/bbs_15_os_konnyufe ... 17951.html

Csak nem tudom jól állna-e rajta...
http://www.vatera.hu/bbs_15_os_konnyufe ... 17951.html

Csak nem tudom jól állna-e rajta...
TODAY TOMORROW TOYOTA
5,8L/100Km
5,8L/100Km
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

A dupla-ötágú szerintem pofásabb - csak mire vége a licitnek, félõ, hogy inkább 70 környéke lesz majd.Hecsi-Tibi írta:Csak nem tudom jól állna-e rajta...
Felnivásárlásnál ha csak teheted, próbáld fel a kerekeket! Látatlanban ne vegyél, sok lehet a macera.
Ha elforgatásnál nem ér bele (menet közben sem, se elõre, se hátra), csomagtartóban ugrálva sem, cask nagy-nagy huppanónál, akkor egy minimális karosszéria-igazítás kell csak, az is nem látható részen. Én nem bánom, hogy picit nagyobbat vettem (szintén ET35, 7 széles, 195-ös gumikkal), mert a látvány sok mindenért kárpótol!:)
Ha esetleg a fõvárosban jársz, és tudsz egyeztetni Pepével, én a helyedben legalább a próba kedvéért felpróbálnám a nála lévõ 15x6,5 ET35-ös alukat, amik ráadásul igen mutatósak! (Õt is próbáltam meggyõzni, hogy tartsa meg, de õ a 30 lóerõ miatt (bocs!!:D) nem merte.)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

30 ló.sede7 írta:A dupla-ötágú szerintem pofásabb - csak mire vége a licitnek, félõ, hogy inkább 70 környéke lesz majd.Hecsi-Tibi írta:Csak nem tudom jól állna-e rajta...
Felnivásárlásnál ha csak teheted, próbáld fel a kerekeket! Látatlanban ne vegyél, sok lehet a macera.
Ha elforgatásnál nem ér bele (menet közben sem, se elõre, se hátra), csomagtartóban ugrálva sem, cask nagy-nagy huppanónál, akkor egy minimális karosszéria-igazítás kell csak, az is nem látható részen. Én nem bánom, hogy picit nagyobbat vettem (szintén ET35, 7 széles, 195-ös gumikkal), mert a látvány sok mindenért kárpótol!:)
Ha esetleg a fõvárosban jársz, és tudsz egyeztetni Pepével, én a helyedben legalább a próba kedvéért felpróbálnám a nála lévõ 15x6,5 ET35-ös alukat, amik ráadásul igen mutatósak! (Õt is próbáltam meggyõzni, hogy tartsa meg, de õ a 30 lóerõ miatt (bocs!!:D) nem merte.)
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pepe
- Aktív fóruméletet élõ

sede7 írta:A dupla-ötágú szerintem pofásabb - csak mire vége a licitnek, félõ, hogy inkább 70 környéke lesz majd.Hecsi-Tibi írta:Csak nem tudom jól állna-e rajta...
30 ló! Ez azért elég csúnya volt.
De én azért röhögök rajtatok a benzinkútnál az 5,3-as fogyasztásommal.
MR2 - 2001
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Pepe írta:30 ló! Ez azért elég csúnya volt.sede7 írta:Ha esetleg a fõvárosban jársz, és tudsz egyeztetni Pepével, én a helyedben legalább a próba kedvéért felpróbálnám a nála lévõ 15x6,5 ET35-ös alukat, amik ráadásul igen mutatósak! (Õt is próbáltam meggyõzni, hogy tartsa meg, de õ a 30 lóerõ miatt (bocs!!:D) nem merte.)![]()
![]()
De én azért röhögök rajtatok a benzinkútnál az 5,3-as fogyasztásommal.
- Zsoltee
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Sziasztok!
Ha van elfekvõben valakinél 4db jó állapotú lemezfelni 14" méretben, akkor esetlegesen vevõ lennék rá.
Vagy! Szintén 14" méretben valami pofás alufelni garnitúra számomra megfizethetõ áron.
Megelégeltem a gumishoz mászkálást, és ugye a gumiknak sem tesz éppen jót a cserélgetés.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ha van elfekvõben valakinél 4db jó állapotú lemezfelni 14" méretben, akkor esetlegesen vevõ lennék rá.
Vagy! Szintén 14" méretben valami pofás alufelni garnitúra számomra megfizethetõ áron.
Megelégeltem a gumishoz mászkálást, és ugye a gumiknak sem tesz éppen jót a cserélgetés.
Elõre is köszönöm a segítséget!
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

ELADÓ 4 db OZ 14"-os alufelni ET39 5,5J 54mm agyméret nem üt nem ráz most került le az autóról...
Good Year nyári gumik vannak rajta 165/70/R14 6mm futófelülettel...

Gumik nélkül: 40.000 Gumikkal 65.000
Érdeklõdni PRV-ben vagy kele01@gmail.com- e-mail címen
Tel: 06/30/710-9269
Good Year nyári gumik vannak rajta 165/70/R14 6mm futófelülettel...

Gumik nélkül: 40.000 Gumikkal 65.000
Érdeklõdni PRV-ben vagy kele01@gmail.com- e-mail címen
Tel: 06/30/710-9269
TODAY TOMORROW TOYOTA
5,8L/100Km
5,8L/100Km