bakkerBiagio írta:Ha nem szeretnétek lefényezni az autót!
Akkor itt az autófólia!![]()
![]()
http://www.ize.hu/click.php?id=8763&url ... tofoliazas
Mindenről, akármikor, akárkivel
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Én sem szeretek moderálni mások után, csak nem merek szólni, mert még besértődik valaki!HUNited írta:moderálva vannak a hozzászólásaim? Pl a talis topikból eltűnt a mecsekrallys kérdésem. Ha valamit szabálytalanul csinálok, csak szóljatok. Nem szeretem ha moderálni kell utánam
Csupán annyira figyelj HUNited, hogy ha írsz valamit egy topikba, annak a témája valamilyen szinten kapcsolódjon az adott topik címéhez!
Hogy a példánál maradjak, a Kunfehértói találkozón szerzett élményekhez szerintem nem sok köze van ahhoz, hogy esetleg szervezünk talit a Mecsek Rallyra! De ha tévednék, nyugodtan cáfolj meg! Talán sikerül!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Birka
- Fanatikus fórumozó

De lazaaaaa!!!Biagio írta:Forgalom lassító!
Nem, nem fekvő rendőr!![]()
http://www.vezess.hu/hirek/tutira_megal ... kat/15425/
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Mi történt?!:-)
Képzeljétek.Bratyó gépével és két fiával csapattunk Vácon a Naszályos hegyi szerpentinen.(teszteltem a kombi Mondeót:-))Egyik kanyarból kifelé jövet megláttam pár birkát az úton.Gondoltam lassítok nehogy valamelyik elém ugorjon.Egy ott maradt az úton és falatozott.Mellé érek
megállok gondoltam megvárom még lelép
.Erre mit csinál a gyökér birka
Felnéz a nagy kajálásból és hirtelen felugrik a motorháztetőre át a kocsi elején és felsiet az erdőbe.Nem tudtam,hogy hirtelen mit csináljak.Kiugorjak a kocsiból és seggberúgjam vagy mi?
Gyorsan megnéztük milyen mennyiségű festéket vitt magával de hál'Istennek egy kis subickolás után eltünt a karc.Aztán jót röhögtünk
Ha valaki találkozik birkákkal álljon meg elöttük minimum 20-30méterre-zavarja el őket és utánna folytassa útját mert ezek mindenre képesek

Képzeljétek.Bratyó gépével és két fiával csapattunk Vácon a Naszályos hegyi szerpentinen.(teszteltem a kombi Mondeót:-))Egyik kanyarból kifelé jövet megláttam pár birkát az úton.Gondoltam lassítok nehogy valamelyik elém ugorjon.Egy ott maradt az úton és falatozott.Mellé érek
Ha valaki találkozik birkákkal álljon meg elöttük minimum 20-30méterre-zavarja el őket és utánna folytassa útját mert ezek mindenre képesek
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Tényleg mázli, hogy nem lett fénysérülés. Pár hete én pedig úgy jártam, hogy a 18. kerület, és Soroksár között bicikliztem egy olyan úton ahol rendszeresen járok kocsival is. Egy jobbos-balos kombináció van az úton, ami a növények miatt nem belátható (nem lakott terület, erdősmezős), és itt általában 80-90-el szoktam menni. A bicikli - szerencsére - nem ilyen gyors, ugyanis épp amikor arra tekertünk egy őz sétált át az úton. Szegénnyel mi lett volna, ha kocsival megyek arra. Sosem láttam arrafelé még őzet....és azóta sem. Mostmár nem 80-90-el megyek ott....
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Valóban mindenre képesek...sprintike írta:Mi történt?!:-)
... .Erre mit csinál a gyökér birka![]()
Felnéz a nagy kajálásból és hirtelen felugrik a motorháztetőre... ...seggberúgjam vagy mi?....
Ha valaki találkozik birkákkal álljon meg elöttük minimum 20-30méterre-zavarja el őket és utánna folytassa útját mert ezek mindenre képesek![]()
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

80-90-nel már a kocsi is szépen össze tud törni.Veszélyesek a bambik is.De legalább róluk tudni,hogy ugrálnak.Na de egy birka????Lackó írta:![]()
![]()
![]()
Tényleg mázli, hogy nem lett fénysérülés. Pár hete én pedig úgy jártam, hogy a 18. kerület, és Soroksár között bicikliztem egy olyan úton ahol rendszeresen járok kocsival is. Egy jobbos-balos kombináció van az úton, ami a növények miatt nem belátható (nem lakott terület, erdősmezős), és itt általában 80-90-el szoktam menni. A bicikli - szerencsére - nem ilyen gyors, ugyanis épp amikor arra tekertünk egy őz sétált át az úton. Szegénnyel mi lett volna, ha kocsival megyek arra. Sosem láttam arrafelé még őzet....és azóta sem. Mostmár nem 80-90-el megyek ott....
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ