Felni / Dísztárcsa
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

Üdv! Érdeklõdnék a felnivel kapcsolatban, írtam emailt.Hecsi-Tibi írta:Érdekelne 4db 14-es lemezfelni E10-hez...
Illetve:
Eladó vagy elcserélhetõ a gyári alufelni garnitúrám gumikkal együtt 14-vagy 15-ös felnikre 5-6 küllõs vagy gyári érdekelhet cserébe...
Gumik Good Year GT2 165/70R14 6mm futóval...
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

VisszaírtamMedw írta:Üdv! Érdeklõdnék a felnivel kapcsolatban, írtam emailt.Hecsi-Tibi írta:Érdekelne 4db 14-es lemezfelni E10-hez...
Illetve:
Eladó vagy elcserélhetõ a gyári alufelni garnitúrám gumikkal együtt 14-vagy 15-ös felnikre 5-6 küllõs vagy gyári érdekelhet cserébe...
TODAY TOMORROW TOYOTA
5,8L/100Km
5,8L/100Km
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Ez szerintem nem gyári, de javítsatok ki, ha tévedek...Hecsi-Tibi írta:Érdekelne 4db 14-es lemezfelni E10-hez...
Illetve:
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

Találtam egy érdekes oldalt.
Elég sok tipust lehet megnézni különbözõ felnikkel és lehet állítani a hasmagasságot is.
Jó szórakozást!
http://www.reifen.com/en/RimAL/ListVehi ... 8ccm/32160
Elég sok tipust lehet megnézni különbözõ felnikkel és lehet állítani a hasmagasságot is.
Jó szórakozást!
http://www.reifen.com/en/RimAL/ListVehi ... 8ccm/32160
E11 Sedan - Linie Terra - 4AFE
- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nagyon szuper!
Köszi!
Köszi!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Üdv mindenkinek! Kb. egy éve vagyok büszke tulajdonosa a lenti képeken látható 1996-os Corolla 1.3 XLI-nek. 

Kb. pár napja találtam rá a fórumra, azóta beregisztráltam és lelkesen olvasgatom.
Az autómon jelenleg négy kissé viseletes állapotú ötküllõs OZ pacskeron gurul (lsd. a képet lentebb), a jobb hátsó felnirõl hiányzik a kupak, ezt szeretném pótolni, ha valaki esetleg rendelkezik egy fölösleges ilyennel, én vevõ vagyok rá!
Az OZ felniket a továbbiakban csak a téli idõszakban tervezem használni, ezért keresek négy jó állapotú alufelnit megvételre 14-es méretben. Gumi nem kell hozzá, tavaly felszerelkeztem rendesen.

Kb. pár napja találtam rá a fórumra, azóta beregisztráltam és lelkesen olvasgatom.
Az autómon jelenleg négy kissé viseletes állapotú ötküllõs OZ pacskeron gurul (lsd. a képet lentebb), a jobb hátsó felnirõl hiányzik a kupak, ezt szeretném pótolni, ha valaki esetleg rendelkezik egy fölösleges ilyennel, én vevõ vagyok rá!
Az OZ felniket a továbbiakban csak a téli idõszakban tervezem használni, ezért keresek négy jó állapotú alufelnit megvételre 14-es méretben. Gumi nem kell hozzá, tavaly felszerelkeztem rendesen.

- Hecsi-Tibi
- Gyakori látogató

SOS Kérdés
SOS Kérdés!
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 15108.html

Ezek A felnik ET35 7J felmennének E10-es Corollára ? Nem merek rá licitálni mert mi van ha el se tudok fordítani majd a kormányt mert beleér...
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 15108.html

Ezek A felnik ET35 7J felmennének E10-es Corollára ? Nem merek rá licitálni mert mi van ha el se tudok fordítani majd a kormányt mert beleér...
TODAY TOMORROW TOYOTA
5,8L/100Km
5,8L/100Km