CCH-s klubos pólók

Klubos relikviák, Aranyköpések, Tagok másképp...
steve
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: steve »

Sziasztok!

Ha már a polóknál tartunk nekem is szükségem lenne már az enyémre!Gondoltam előbb-utóbb csak megoldódik (főleg miután tökölön is többször megemlítettem lassan egy hónapja).
És nem csak az ára miatt(bár azért az sem jelentéktelen!!!),hanem azért is ,mert elég hülyén veszi ki magát,hogy én voltam az első aki befizettem a pénzt és még mindig nem kaptam cserébe semmit!!
AE92 Gt-i
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Beszélek Balázzsal!

Sajnos most 3 napja dolgozik folyamatosan.
Ngabeeee!

Úgy tudom, hogy mostantól csak úgy megy a pólórendelés, ha előre ki van fizetve. Balázs sokszor nagyon pórul járt emiatt. Nem fizettek ki neki pénzt, nem kellett mégse a póló stb... Nincs tagsági díj, tehát ez az ő zsebáét húzza.

Steve!

Sajnos nemtudom mi lett a pólóddal. Ha jól tudom Paradoxxx rendelt két XL-est (egyet Anyujának is, de neki kicsi) és így egy felszabadult. Szerintem vele meg lehet beszélni, hogy felhozza. Vagy rendelünk neked újat.
Mit mondott Balázs Tökölön?
Tényleg ne haragudj, senkinél még em fordult elő probléma ebből. Mondjuk nálam is van egy potya S-es. :?
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Seres Tamás üzenetét tolmácsolom.

"Sziasztok!

Sajnos-sajnos épp ausztriában leszek azon a hétvégén :( Pedig már nagyon vártam a találkozót. Épp a tököli nagy előtt pénteken lerobbant a gépem... :(

Póló: ha itt van köztünk az "illetékes elvtárs" írjon nekem, mikor hol jó, rendeltem egyet-egyet és még nem tudtam átvenni de szeretném mindenképp!

Üdv,
Ser"
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
ngabeee
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: ngabeee »

Pacsker írta:Úgy tudom, hogy mostantól csak úgy megy a pólórendelés, ha előre ki van fizetve. Balázs sokszor nagyon pórul járt emiatt. Nem fizettek ki neki pénzt, nem kellett mégse a póló stb... Nincs tagsági díj, tehát ez az ő zsebáét húzza.
Okés, teljesen érthető a dolog. A mikéntet akkor majd pü-ben vagy mailben lerendezzük. Bár a következő fizut mindenképpen meg kell várni :(

CindR írta:Csak a pontos regisztrálhatóság kedvéért, légyszives küldj egy emailt a már említett email címre (corollaclubhun@gmail.com), a rendeléssel kapcsolatban.
És gondolom ez rám is vonatkozik, ugye?

Üdv!
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...

Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
steve
Visszajáró
Visszajáró

Pacsker írta:Beszélek Balázzsal!

Sajnos most 3 napja dolgozik folyamatosan.
Ngabeeee!

Úgy tudom, hogy mostantól csak úgy megy a pólórendelés, ha előre ki van fizetve. Balázs sokszor nagyon pórul járt emiatt. Nem fizettek ki neki pénzt, nem kellett mégse a póló stb... Nincs tagsági díj, tehát ez az ő zsebáét húzza.

Steve!

Sajnos nemtudom mi lett a pólóddal. Ha jól tudom Paradoxxx rendelt két XL-est (egyet Anyujának is, de neki kicsi) és így egy felszabadult. Szerintem vele meg lehet beszélni, hogy felhozza. Vagy rendelünk neked újat.
Mit mondott Balázs Tökölön?
Tényleg ne haragudj, senkinél még em fordult elő probléma ebből. Mondjuk nálam is van egy potya S-es. :?

Semmi probléma,csak szeretném már én is hordani néha,mert rajtatok is nagyon f@szán állt!Igazából nem beszéltünk meg semmit.Volt nála egy L-es de az kicsi volt rám.
AE92 Gt-i
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Steve, a helyzet az, hogy már megvan a megoldás, sőt úgy volt, hogy Tököl után pár nappal már nálad lehet egy XL-es... Ne haragudj, és még a türelmedet kérem, mivel az egyik club-társnak nagy az XL-ese, és azt kapnád meg te, ő meg a még nálam lévő L-est. Amint van valami, értesítelek. Még egyszer, ne haragudj, de mostmár meg lesz oldva!
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Segítek Balázs, ha kell!

Csak szólj!
Paradoxx msn- címe? Megadjam? ugye róla van szó..
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Nekem XXL-esem van, azt tudom adni. MSN címem látható a nevem alatt.
Eladva...
steve
Visszajáró
Visszajáró

CindR írta:Steve, a helyzet az, hogy már megvan a megoldás, sőt úgy volt, hogy Tököl után pár nappal már nálad lehet egy XL-es... Ne haragudj, és még a türelmedet kérem, mivel az egyik club-társnak nagy az XL-ese, és azt kapnád meg te, ő meg a még nálam lévő L-est. Amint van valami, értesítelek. Még egyszer, ne haragudj, de mostmár meg lesz oldva!
Oké!Semmi gond.Köszi!
AE92 Gt-i
Shui
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Shui »

Sziasztok,

bocsi h csak úgy belecsöppenek a beszélgetésbe de ráébrettem nekem kell corolla klubbos póló :D valaki értesít h lehetséges ez :) köszi
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Shui írta:Sziasztok,

bocsi h csak úgy belecsöppenek a beszélgetésbe de ráébrettem nekem kell corolla klubbos póló :D valaki értesít h lehetséges ez :) köszi
Keresd CindR-t (k__balazs@hotmail.com) ez ügyben. Visszaolvasva a topikot, tájékozódhatsz az árakról.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Shui
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Köszönöm szépen, a corolla áldjon utad során :D:D:D:D:D
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Itt vagyok, itt vagyok! Az a helyzet a következő adaggal, hogy megint össze kéne jönnie 15-20 pólónak, és akkor fogok csináltatni megint. Írhattok a klub email címére, vagy az enyémre is (k__balazs@hotmail.com) folyamatosan, és akkor figyelem mikor jön össze.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Shui: milyen méret kell? Van egy XXL-es elfekvőben.
Eladva...
Shui
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Xl az jó lesz szerintem :)
Válasz küldése