Erről van szó ...
Ha corel akkor oda betölti a képet és elmenti corel file-ban ...
Sajnos, ha ilyen egyszerű lenne, akkor már rég lenne matricánk!
Azért kell újrarajzolni, mert a matricagyártó-gépnek kellenek a vektor-koordináták, hogy hol vágja el a fóliát. Ha simán elmentem más kiterjesztésben, attól még nem lesznek meg ezek sajnos.
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Igen-igen! A vektoros képeket kedves Elnökúrnak köszönhetjük!
Holnap délelőtt megyek megbeszélni a részleteket a sráccal aki csinálja, és ha minden jól meg az első adagot meg is rendelem!
Ha minden a terv szerint alakul, akkor holnaptól folytatódik a pénzbeszedés, és egy minitalit is összehozunk, hogy személyesen be tudjátok fizetni a pénzt, illetve akinek megvan a szett át is veheti.
CCH vezetőségi tag
GTomp írta:Srácok le vagyok maradva! mikor lehet ilyet szerezni? Akarom!!!!!
Szia!
Első körben nálam kell megrendelni, aztán átutalni a pénzt vagy személyesen a kezembe adni, ezután meg kell várni amíg összejön egy adag a gyártásra. Ekkor én megrendelem, majd ha kész megbeszéljük hogyan kapod meg. Látom nem lakunk messze egymástól Azt hiszem így könnyű lesz eljuttatni hozzád...
Üdv: Zsoltee
CCH vezetőségi tag
Mint írtam ma délelőtt meglátogattam a "matricagyárat" Matyival.
Meg lett rendelve az első szett, ami hétfő-kedd magasságában el is készül.
Akik az első körben benne vannak:
- Biagio
- Andrew
- Szullosz
- jómagam
Második kör egyenlőre még nem lesz, ugyanis nem sok embertől kaptam meg a pénzt. Kérdezném mikor legyen minitali, ahol tudnátok fizetni?
CCH vezetőségi tag
Örömmel jelentem be, hogy kész az első megrendelésünk a matricákból!
Véleményem szerint a minőségre nem lehet egy szavunk sem, és az ára is nagyon baráti lett!
Szóval, a következő klubtagok vehetik majd át a matricát:
Biagio - 1 szett fehér 44-es rajtszámmal
Szullosz - 2 szett fehér 121-es rajtszámmal
Andrew - 1 szett fehér T3-as rajtszámmal
Várom a további megrendeléseket, illetve befizetéseket. Sokan érdeklődtetek, szóltatok is, hogy kell, de csak kevés embertől kaptam pénzt... Amíg nincs nálam a pénz, addig nem tudom megrendelni. Remélem megértitek!
Balázs, Szabi, Andrew! Találkozunk valamikor, hogy megkapjátok a matricákat?
CCH vezetőségi tag
Mesélj bővebben! Milyen lett? Nagyon kíváncsi vagyok!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)