Tibíí, segítség kéne! Eladtam a régi corollámat, és vettem egy KE70-est. Hátsókerekes, 1.3-as. Jó kis autó, csak csúnyán szelephangja van, és már mindenhol néztem, de sehol sem találtam, hogy mennyinek kell lennie a szelephézagoknak. MEg tudnád mondani, hogy mennyit állítsak rájuk? Előre is KÖSZÍÍ!
Autoreszelgetes
- Pampi
- Gyakori látogató

Szasztok!
Tibíí, segítség kéne! Eladtam a régi corollámat, és vettem egy KE70-est. Hátsókerekes, 1.3-as. Jó kis autó, csak csúnyán szelephangja van, és már mindenhol néztem, de sehol sem találtam, hogy mennyinek kell lennie a szelephézagoknak. MEg tudnád mondani, hogy mennyit állítsak rájuk? Előre is KÖSZÍÍ!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

hehe 911Totya írta:Jajj hát ki gondolta, hogy pont neked van.Hát nem is gondoltam meg akkor buli és örömlány feeleng volt sztem
Na ezt lehet nem köllött volna mondani. Nem csináltam semmit csak pislogtam ezt előre megmondom.
Na mostrmá mind1. Voltam Matyinál és kicseréltük a gyertyákat
Hát sokkal erősebb és még csendesebb lett a motor. És ezerszer könnyebben indul. Na most ez van. Nehari mindenkitől, hogy ilyen ritkán írok a fórumba mostanában, csak a napi este 9-11 es hazaérkezések mellett fogyik az idő szépen el. Na majd még írok. Puszi mindenkinek na persze főleg a csajoknak
Köcci Totty.
-
Pacsker
- turkish
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Nah!Pacsker írta:![]()
Nem lehet, hogy csak forrasztási hiba?
Mi a helyzet Turkish a donorautóval? Mi lett vele végül? Utsó infónk, hogy az országút mellett kellet hagyni.
Kicseréltem, cca 700 Ft...
Nem tudtam szétszedni, lövésem sincs mi baja, tegnap elkezdett villogni, mára off... EGY LED!
A donor:
Mivel az egészet nem tudtam elhozni, /hála a részegdisznóhülyegyerek rendőrnek - 30.000 Ft büntetés
Ja és a km órát, úgyhogy ha kell vkinek - FORDULATSZÁMMÉRŐS - , jöhet minitalizni Mezőtúrra.
1988 1.3 XL
- turkish
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Ja, és nagyon kellene egy pár teleszkóp a csomagtérajtómra.
Az enyémek nem tartanak semmit, szépen engedik vissza a tetőt...
Mondjuk ebben szere van a 2 nagy ovál hangszórónak is, de akkor is gyenge. Hol tudnék olcsón venni, esetleg valakinek van tartalék?!
Sokat pakolok, úgyhogy fontos lenne!
Ja és várom a hengerfejtakarító tanácsokat...
Az enyémek nem tartanak semmit, szépen engedik vissza a tetőt...
Mondjuk ebben szere van a 2 nagy ovál hangszórónak is, de akkor is gyenge. Hol tudnék olcsón venni, esetleg valakinek van tartalék?!
Sokat pakolok, úgyhogy fontos lenne!
Ja és várom a hengerfejtakarító tanácsokat...
1988 1.3 XL
- turkish
- Visszajáró

- Kapcsolat:
De jó! Köszönöm! És a szelepekhez se nyúljak?! Esetleg egy drótkefélés?
+ lassan fogok hozzá az átépítéshez, mit csináljak még előtte, amit utána nehezebb lenne?!
Az új hengerfejben a gyertyák irdatlan kokszosak-olajosak voltak... Ezzel mit kezdjek? Nem árulkodik valamiről?! /lambdaszonda, ilyesmi.../
Bocs, hogy ilyen idióta vagyok, de körülöttem nincs okosabb
, a szerelők meg elhajtottak a picsába... 
+ lassan fogok hozzá az átépítéshez, mit csináljak még előtte, amit utána nehezebb lenne?!
Az új hengerfejben a gyertyák irdatlan kokszosak-olajosak voltak... Ezzel mit kezdjek? Nem árulkodik valamiről?! /lambdaszonda, ilyesmi.../
Bocs, hogy ilyen idióta vagyok, de körülöttem nincs okosabb
1988 1.3 XL
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

turkish írta:Nah!Pacsker írta:![]()
Nem lehet, hogy csak forrasztási hiba?
Mi a helyzet Turkish a donorautóval? Mi lett vele végül? Utsó infónk, hogy az országút mellett kellet hagyni.
Kicseréltem, cca 700 Ft...Na meg rengeteg idő!
Nem tudtam szétszedni, lövésem sincs mi baja, tegnap elkezdett villogni, mára off... EGY LED!
A donor:
Mivel az egészet nem tudtam elhozni, /hála a részegdisznóhülyegyerek rendőrnek - 30.000 Ft büntetés/ saját ótóval mentem, csak a hengerfej - tank - csövek - levegőszűrő kombinációt hoztam.
Ja és a km órát, úgyhogy ha kell vkinek - FORDULATSZÁMMÉRŐS - , jöhet minitalizni Mezőtúrra.
ÖÖÖÖ meséljed csak nekem ezeket a LED eket, hogy milyen fénnyel és hogy is világítanak? Mert az én műszerfalamban alig ég egy két izzó. Najó az részben sajna panelhiba még nem tom mit kezdek vele :S De amit lehet izzót cserélek majd. csak az érdekelne, hogy a LED eknek milyen fénye lessz.
Sajna ez DENSO cikkszám és ebből nem tudja a Toyotás progi.Lyani írta:Elsősorban a szakikat kérdezem, az enyémbe ilyen légtömegmérő való?
KÉP gyári szám: 197100-2700
A tiédhez elvileg ez kell 22250-16060
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009