bubidisc írta:Szóljatok ha környéken taliztok. (Budakalász az a környéknek számít.)
Nos õszintén szólva nem akartam volna most felvágni ezzel, de nagy rá az esély, hogy holnap délután megyek vizitre Zsoltee kollégához.
Az hogy mennyire számít neki alkalmatlankodásnak hogy páran össze gyûlünk nála, azt majd õ úgyis ki fogja fejteni szerintem!
Mindenesetre aki él hal azért hogy találkozhasson az admin bácsival személyesen, az holnap délután Zsolteenál megtalál.
Úgy vagyok vele, ha már megígértem hogy nyílvánosságra hozom ha Budakalász környékén járok, akkor betartom a szavam!
bubidisc írta:Szóljatok ha környéken taliztok. (Budakalász az a környéknek számít.)
Nos õszintén szólva nem akartam volna most felvágni ezzel, de nagy rá az esély, hogy holnap délután megyek vizitre Zsoltee kollégához.
Az hogy mennyire számít neki alkalmatlankodásnak hogy páran össze gyûlünk nála, azt majd õ úgyis ki fogja fejteni szerintem!
Mindenesetre aki él hal azért hogy találkozhasson az admin bácsival személyesen, az holnap délután Zsolteenál megtalál.
Úgy vagyok vele, ha már megígértem hogy nyílvánosságra hozom ha Budakalász környékén járok, akkor betartom a szavam!
De mikor?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Komlyra fordítva, fogalmam sincs! Délelõtt indulok otthonról Mórra. Onnan Székesfehérvárra, aztán csak utánna jön kalász! Nem oda megyek egybõl, mert az elõbb említett városokban lesznek elintézni valóim! Szerintem olyan 14-17 óra között fogok oda érni! Ha esetleg érdekel, pm-ben számot cserélhetünk, de akár hívhatod Zsolteet is, hogy ott vagyok e már!
Mindenesetre holnap nem leszek net közelben, így kérem az igen tisztelt OFF-oló tagokat, hogy csak abban az esetben engedjék el magukat, ha kellemetlen órákat akarnak szerezni nekem szombaton!
Ohh. Hát Én nem akartam reklámozni de szombatra kértem idõpontot a látogatásra, viszont szívesen összefutnék az Admin bácsival is. Én 17h-ig dolgozom, holnap. Megkérdezem Zsoltee-t hogy hogyan jobb neki... ill. már meg is kérdeztem?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Tetszik az ötlet! Minitali nálam! Gyûljünk össze sokan! Talán meg is dönthetjük a beteglátogatási Guiness-rekordot
Bubi, Te is jöhetsz ma, ha gondolod! Írtam, hogy nekem akármikor jó, mert nem mehetek sehova.
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Én is mennék de csak BKV-vagy utas v.mittomén vagy nemtudooom!
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE