[grammar nazi on]
Tudom, hogy csak egy apróság, de nekem úgy szúrja a szemem a téma címében a végén a felkiáltójel; ez így nem helyes a magyar nyelvtan szerint. Vagy kérdõjelet, vagy semmit se kéne oda tenni.
Megkérhetek egy illetékest, hogy cserélje ki? Elõre is köszi.
[grammar nazi off]
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Trent: üdv a klubban! Mindig úgy örülök egy új E8-as tagnak!
Biztos nagyon szép lehet az autó, szép a története, vigyázz rá. Ha bármi kérdés van írj! Szerelõvel kapcsolatban nem tudok segíteni csak itt pesten és környékén.
Köszönöm, vigyázok rá, ígérem.
Elõreláthatólag nyár végén, õsz elején látok majd neki az alapos gatyába rázásához, de addig is, hétvégenként járok ki hozzá tutujgatni kicsit
Írok, ha van valami.
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Vigyázz erre az autóra, mert ritka állapota lehet és csak az tudja, micsoda kincs, akinek már volt ilyenje (nekem nem volt még sajna, de elhiszem).
Csinálhatnál egy projektet is, ahol több képpel bemutatod, szerintem sokan kíváncsiak vagyunk rá.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Vigyázz erre az autóra, mert ritka állapota lehet és csak az tudja, micsoda kincs, akinek már volt ilyenje (nekem nem volt még sajna, de elhiszem).
Csinálhatnál egy projektet is, ahol több képpel bemutatod, szerintem sokan kíváncsiak vagyunk rá.
Én egy '98-as 1.3-as vagy 1.4-es (kinek hogy tetszik) G6-os HB boldog tulajdonosa vagyok már 3,5 éve.
Én is alkatrészt kerestem a neten (pontosabban TTE hátsó szárnyat), úgy találtam az oldalra, és Montoyának hála (mégegyszer köszi ) sikerrel jártam. Már fenn is van az autón. Azóta olvasgatom a fórumot, és már okosabb is lettem néhány dologban.
Üdv a fórumon "földim"!
Itt találsz alkatrészt, szakértelmet (nem az én részemrõl ),és segítõkész emberkéket!!!
Tapolca és környéke? Gondolkodj el a királyréti találkozón mehetnénk konvojban ketten.
Esetleg Autós kolégával hárman. (Bár Õ még nem jelezt, hogy jön )
Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
Örülünk, hogy tudtunk segíteni! Szóltam Montoyának, õ meg neked
Királyrét szuper lesz! Ott a helyed. (Írjatok külön autos-nak!)
Esetleg projekt az autódnak? Képrõl igen impozáns!
Klubelnök
A napokban sikerült vennem egy AE92-t, 2-ajtós modell.
Régóta olvasgatom a fórumokat, és megtetszett
Oldalatokra a hirdetések böngészése közben bukkantam rá,konkrétan az egyik hirdetésben szereplõ autó rendszámtábla keretén volt olvasható.
Örülök hogy csatlakozhattam oldalatokhoz!
Minden érdekel, ami a témával kapcsolatos.
sziasztok
Klubelnök