Hát most olvasom mi történt
Nem voltam jó sok ideig net közelben. Sajnálom Lajos! Nagyon csúnyácska a kép! Ahogy a szavaidból kiveszem, semmiképp sem csináltatod meg.
Ésszerű lenne egyben eladnod. Remélem kapsz érte annyit amennyit szeretnél.
Ha alkatrészekként adod, akkor mondjuk több embernek okozol örömet. Én lemondok mindenről. Látom lekéstem az alkatrészekről. Amiket szerettem volna, meg írtam a másik corollánál, azt már mind elkapkodtátok. CindR amit írtál jól esett

Zoli is aranyos ahogy bíztatott téged! Örülnénk ha velünk tartanál. De ezt magadban kell tisztáznod. Biztos nem könnyű most.
Tényleg kár volt kihívni a rendőrséget

Magad alatt vágtad a fejszét

Milyen alapon vennék el a jogsit, meg a bírság miért ilyen nagy? megállapították, hogy gyorsan mentél? Nem a közúti viszonyoknak megfelelően vezettél? Vagy közterületben okozott kár nagysága? (szalagkorlát) Tök rossz kedvem lett. Tényleg sajnálom nagyon!
Anyudék mit szóltak? Gondolom nem sok jót. De aranyosak, hogy beszállnak rögtön az új autódba. Gondolom ökörködésből lett a baj, ugye? Írtad, hogy 4 gumi csere. Gondolom satu volt.
Tanulópénz az biztos. Próbálj meg annyira nem elkenődni.
Ha kijön a végzés, vagy a rendőrségi papír, majd segítek fellebezni. De akkor tudnom kell mindent. Majd elmeséled