Enyém nagy hidegben felrántja az alapjáratot akár 2700-ra is, nem sokat szarakodik. Aztán, ahogy melegszik, szép lassan ejti is folyamatosan, majd amikor a vízhőfok mutató elért közép álásba akkor már csak 750-850 között jár. Egy időben sokat paráztam miatta, de a fórumokat olvasgatva úgy tűnik, hogy ez normális.
Mivel a mostani termosztátom nem zár rendesen, raktam be pár kartont a radiátor elé, és elég sokat segített a bemelegedést illetően.
Pontos fogyasztást még nem néztem, de még így is 8,4 köré jött ki 90%-ban városban .Igaz ,hogy 0 vadulás, kizárólag nagypapás autóvezetés....
Egyszer sikerült Szentes - Villach túra alatt mindössze 29 l gázolajat megetetni a Corival. Ami 3 fő + csomagok fényében, no meg édesapám 140LE-s Roverjét követve 130-as tempóval nézve különösen jó.
A tötymörgős-melegítős-nemszállokkimertfázomésjáratom használat azonban 7,8-ra emelte a fogyimat.
Ezekkel csak azt akartam mondani, hogy egy éhezőművész diesel is tud szélsőséges lenni, pláne ha a gazdájának vezetési stíusa is szélsőséges...
Biagio írta:Nem kell aggódni hisz mindjárt vége a télnek és nem kell melegíteni a motort és az utasteret!
Igen biza. Tuti hogy az én termosztátom sem zár full jól. Hülye voltam, de kövi tél előtt tuti egyrészt addigra kicserélem, meg rakok kartonlapot. Tudom sokat segít. A Gti nél kellett is. Ezek szerint igen jó a hűtőrendszer. Mondjuk ezért is van olyan brutál fűtés hogy az enyémbe lazán meg lehet sülni. A fogyasztásomat mostanában nem tudom. Kb kéthetente megy a kocsi hétvégén azt is át Újpestre és kész.
Kéne már menni majd kirándulni vagy valami, mondjuk nyáron Balatont egy párszor meglátogatom ha tehetem
Múlt héten költöttem az autóra a legtöbbet mióta nálam van: teletankolam
Mivel végre kivihettem a városból gondoltam nézek egy fogyit.
300km 90-es tempó országúton: 6.75
Szkeptikus voltam a gyári 90 km/h /100 kilóméter/6.3 literrel kapcsolatban, de ezek szerint mégsem lehetetlen, ha valaki kibírja végig.
Elszántan próbáltam, sajna nem mindíg sikerült.
Hétvégén most mi is kirándultunk egy kisebbet Kikimmel. Volt benne 170 is 1-2x, átlagban 110-120. Na meg a fele város. 7,3. Azthiszem egy 4AGE-től teljesen baráti
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ezigen nem rossz. De mondjuk vegyük figyelembe, hogy a feles vonaltól lefele mindíg gyorsabban megy a mutató. Érdekes dolog.
Én nekem egy full teli tank tehát olyan 38 lityi úgy számolom. Amúgy 42 lene de még azért maradt benne.
Tehát nekem a 38 lityi úgy 510km re volt most elég. Namost ebben bőven vegyes. 60% országút a többi 2km es szakaszok falun belül. És három ember, tele a csomagtartó, meg kutya. És legalább 120-150 Km/h sebesség.
Szerintem mindenki a ki Németországot megjárta nem igazán panaszkodhat!
Sajnos igen bizonyossá vált, hogy az osztrák üzemanyag sokkal tisztább, adalékosabb, mint a hazai. Még találn azt is megmerem kockáztatni, hogy az ottani 95-ös az itthoni 98-nak felel meg. Ez egy szomorú tény!
Nekem speciál a fogyasztásom 120-as átlag tempóval úgy 5,7-re jött ki! Mikor Bécsben megálltunk tankolni és félig volt a tank 370 km után azt hittem csal az óra. Tankolás után rájöttem nem! Csak én nem akartam neki hinni, mert tényleg csak 20 liter ment bele.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem