'03 1.4 corolla 3 ajtosban szeretnék benzinszűrőt cserélni,,de nem találtam igy elsőre,,az alkatrész boltban persze találtak hozzá alkatrészt többfajtát is,
kinézetre nekem ugy tünt h van egy fém a tankba,,van egy hálo szerű valami valahol és van egy elöl a motortérbe,,na én ezt nem találom a motortérbe,
Próbáld meg az olajshop.hu-t. A weblap jobb oldalán van egy online szűrőcsere ahol kiválaszthatod az autódhoz megfelelő szűrőt. Azt hiszem csak az explorer böngészőt támogatja. Én tőlük rendeltem olajat és szűrőket.
nem olajat szeretnék cserélni hanem benzinszűrőt,,azér köszi a linket,,nekem ment firefoxal is,de amit én keresek az nincs rajta,,,és még mindig nemtom hol találhato az autoba a klasszik benzinszűrő.
Csak olaj és levegőszűrőt találtam én is. Viszont a UNIX katalógusban van 260Ft-ért (nem friss ár). Állítólag a bal oldalon a váznyúlvány mellett (sz@r helyen) van egy műanyag tartály két rugós bilinccsel. Az lesz az üza szűrő. (autószerelő ismerősöm szerint)
Mit tudtok itt szenvedni..... Szabi Toyota márkaszervizben dolgozott -
ha jól tudom - , valószínűleg sejti, hogy hol van az E12 benzinszűrője
....nade mind1, nem nekem kell az info.
Lackó írta:Mit tudtok itt szenvedni..... Szabi Toyota márkaszervizben dolgozott -
ha jól tudom - , valószínűleg sejti, hogy hol van az E12 benzinszűrője
....nade mind1, nem nekem kell az info.
irtam neki pü-t,,thx a helpet.elöbb utobba csak meglessz.
Van még ebből a karbiból?esetleg nem tudod véletlenül, hogy az ez utáni szériára, amin már a K típusú karbi van ezt vissza lehet ültetni?
Illetve milyen állapotban vannak ezek?
Láttad, hallottad még élő formában?