Május 26-27 Mátra -- Sátoros tali!
-
Pacsker
Felőlem szavazzatok.
Balaton Agárd kilőve Pünkösd ráadásul jóidő, fullon lesz minden talpalatnyi hely és minden út. bár nagyon sajnálom, mert a 7es út régóta nagybarátom.
Felőlem hozzatok fel több helyszínt, emg szavazzatok. Csak tényleg úgy gondolom, h akkor kellett volna ezt megtenni, amikor szóltam nem egyszer. Ilyenkor már a nem fórumozóknak, kínos a levelet változtatni, ide oda nem ide nemoda. Én megteszem ettől függetlenül, csak máskor kérlek titeket időben hozzátok fel ötleteiteket.
Ha enm fürdünk nem fürdünk. majd máskor. Vagy egy minitalin. Én a Mátrára szavazok az eddigi ötletekből
Balaton Agárd kilőve Pünkösd ráadásul jóidő, fullon lesz minden talpalatnyi hely és minden út. bár nagyon sajnálom, mert a 7es út régóta nagybarátom.
Felőlem hozzatok fel több helyszínt, emg szavazzatok. Csak tényleg úgy gondolom, h akkor kellett volna ezt megtenni, amikor szóltam nem egyszer. Ilyenkor már a nem fórumozóknak, kínos a levelet változtatni, ide oda nem ide nemoda. Én megteszem ettől függetlenül, csak máskor kérlek titeket időben hozzátok fel ötleteiteket.
Ha enm fürdünk nem fürdünk. majd máskor. Vagy egy minitalin. Én a Mátrára szavazok az eddigi ötletekből
-
Pacsker
Fel tudom azt ajánlani, hogy vasárnap akkor mondjuk dél körül visszaindulunk és tudok itt Pesttől 10 km-re egy gyönyörűen kiépített tényleg csodaszép tavat Gyömrőn. Pár klubtagot már el is vittem oda. Tehát ha van rá igény hazafele még itt el tölthetnénk pár órát. Elvégre másnap pünkösd hétfő lenne. Csak nem siet senki haza...
nos?
nos?
-
Pacsker
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Mindenre nyitott vagyok, mindenhova elmegyek veletek, drága tagjaink!
Komáromra reflektálnék.
A monostori erőd tövénél elég nagy a füves placc, lejt is kicsit, csak éppen forgalmas, látogatják a várat. Meglehet, hogy az ott magánterület. Nem tudom, halvány emlékeim vannak csupán.
Előszervezéssel később elbóklászhatunk majd arra.
Komáromra reflektálnék.
A monostori erőd tövénél elég nagy a füves placc, lejt is kicsit, csak éppen forgalmas, látogatják a várat. Meglehet, hogy az ott magánterület. Nem tudom, halvány emlékeim vannak csupán.
Előszervezéssel később elbóklászhatunk majd arra.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Ő, a szervező nő!
Az az érzésem, hogy a szombati gyülekezőnél dől el az uticél....mindegy. Nálam még mindíg a Mátra marad.
De hogy keverjek, B26 tud Visegrádon is placcot!!! Ott van a lepencei strand, fürdés gyanánt.
Komárom tolódjon ki legközelebbre.
Az az érzésem, hogy a szombati gyülekezőnél dől el az uticél....mindegy. Nálam még mindíg a Mátra marad.
De hogy keverjek, B26 tud Visegrádon is placcot!!! Ott van a lepencei strand, fürdés gyanánt.
Komárom tolódjon ki legközelebbre.
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Tagjaink!
Ildomos volna a Mátra, egy új, 2006-s 1.4 D4D-s tagunk is kilátogatna oda!!!!
Valamint még megpróbálok néhány inaktív tagok is megszólítani, aki arrafele lakik.
Leskó Gery jönni fog!
Ildomos volna a Mátra, egy új, 2006-s 1.4 D4D-s tagunk is kilátogatna oda!!!!
Valamint még megpróbálok néhány inaktív tagok is megszólítani, aki arrafele lakik.
Leskó Gery jönni fog!
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...