Augusztusi találkozó 2007 (08/11-12)

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Akkor gondolom ismered az árakat! Ha mégse, akkor mondom hogy 1000 HUF-ot kell fizetnetek, ha ott akartok sátrazni! Ha nem, akkor csak a foglalóba kell beszállni! De még ez sem biztos, mert mond valamit Pacsker ezzel a foglalóval kapcsolatban! Ezt tényleg jó lenne letisztáznom a gondnokkal! Hiába, először csinálok ilyesmit! :wink: Még nem ismerem ehhez a helyzethez tartozó szokásokat! :roll:
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Misel!

Egy leendő tag (Gyurman László) kérdezi, milyen toalett lehetőségek vannak, ugyanis sajnos, kerekesszékhez kötött az élete. :(
Idézem: "Egy pár lépést megtudok tenni mankók segítségével, de alapvetően kerekesszékkel közlekedek. Mennyire megközelíthető a wc?"

Köszi!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

A kérdés a következő!?

Szombaton, hogy mikor és hánykor találkozunk?
Ugyan is nyárvan "meleg" van (sok a szabadságolás=forgalom) és ha későn idulunk neki a 7-en akkor nagy esély van rá, hogy több óra is lehet a leérkezés Szfehérvárig!
Szóval egy olyan ideális hely, időpontot kéne megbeszélni ami csökkenti a lassú és hosszadalmas konvojozást!
Múltkori mini talin volt egy felvetés miszerint Budaörs Auchan parkoló lenne talán az ideális hisz közel a 7 és a Bpi konvojozás se lenne rémálom és De Javu érzés! :roll:

Addig is kitartás hisz már csak 5 munkanap! :twisted:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Zed Kristianz írta:Egy leendő tag (Gyurman László) kérdezi, milyen toalett lehetőségek vannak
Kettő könnyebbet kérdezz Zoli! :oops:
Ha tud mankóval is közlekedni, akkor biztosan nem lesz gáz a bejutás! :roll:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Nos, meghányatva-vetve :) a felvetést - melyel teljesen egyetértek - a tali helyszínét áthelyezem a budaörsi Auchan parkolójába.
/ Körlevél körbemegy, lepontosítva mindent, vagy majdnem mindent. /

Az időpont 9-9.30. Igyekszem erősen korán odaérni és foglalni a placcot.

A többit a körlevélből!!

Tehát, hogy a Szikla c. filmből idézzek: "Mennek a rakéták!" :)

Elporladva 2016...
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Megvan a körlevél, ide is bedobom:

Kedves Tagok, lányok és fiúk!

Többen jeleztétek, hogy a nagy találkozóinkat ne rakjuk hó végére, mivel akkor sokunknak elfogy a pénze. Inkább fizetés környékére. Ezért vártunk 1 hónapot és a következő találkozónk most, Augusztus 11-12.-én lesz.

Mivel Nyugaton még nem nagyon voltunk, így a Bakonyt tűztük ki uticélul. Pontosabban Kisgyónbánya (Balinka). / El Székesfehérvárig, onnét a 81-n egy kicsit Mór irányába / A szokásos " városoktól eldugott gyönyörű hely a természetben. Erdővel hegyekkel, patakokkal fűszerezve." Ami nem a régi, hogy Lefoglaltunk egy "kulcsos házat" ami egy 14 fős faház.

http://corollaclubhun.extra.hu/forum/vi ... c&start=15 egy leírás, deacon 16 hozzászólásában keressétek.

Férőhely: 14 fő (2x3 és 1x8), egész évben üzemel, fűtés fatüzeléssel, felszerelt konyha, közös helyiség, melegvizes zuhanyzó, nagy udvar, sátorozási lehetőség, tűzrakó hely

Az árak: 1300ft/fő/éj a faházban,
a kertben a sátorozás is megoldható, az 500ft/fő/éj.
Mivel buzgó Dénes Mihály tagunk már lefoglalta a faházat, ezért jó lenne, ha a szobákat mind megtöltenénk. Mindenki ahogy érzi.

Start a (eddigiektől eltérően) budaörsi Auchannál, 9.00-9.30 közt, majd megvesszük ami kell és go!!! a régi 7es úton.
Majd a székesfehérvári TESCO /8-s főút melletti Aszalvölgyi úti, mivel 2 tesco van/-nál találkoznánk Dénes Mihállyal és pár tagunkkal, ahonnan már fel lennénk vezetve a táborhelyig.
Lecuccolunk, aztán indulhatna az esti sütögetés.Grillezésre gondoltunk, flekken sütőkre van szükségünk, hozzon, aki tud.
Örülnénk, ha a húst előre bepácolná valaki aztán összedobjuk neki a pénzt, vagy vegyünk előre pácolt húst?? Is-is, belefér. Meghamizunk, iszogatunk, beszélgetünk. Nem lesz probléma ezekkel azt hiszem Smile ... Eljön az este.
Arra gondoltunk, hogy levihetnénk egy projektort, plusz egy gépet / laptop?/, aztán egy esti közös fényképnézésbe benevezhetnénk.
Régi találkozókról, 1-2 videót, ami nincs fent a honlapon, Van CindR-nek és Pamacsnak 1-2 jó klipje már, (Gábor, Bogi ti is hozhatnátok a tieteket a Mátráról!!!
Aztán ha lesz rá igény gondoltam egy klasszikus autós filmre, Tolvajtempó igaz nagyon jó de mindenki látta, esetleg egy ős régi Konvoj? Kamionos száguldozós...

Fórumon már ott van. Akinek ilyen jellegű filmje van, hozza bátran, DIVX, DVD ill hangszórók sem ártanának. Remélem lesz áram. Generátort nem akarok hurcibálni.

Másnap esetleg egy kirándulás, ha az időnk engedi és ha igény van rá Egy kisebb Balcsiban fürdőzős kanyarral vissza Pest fele a 7es úton. Az indulást még megdumáljuk, mert dugók várhatóak hazafelé, ahogy az lenni szokott. Akinek belefér, tovább maradunk, hagyj csillapodjon a kocsisor.
Örülnék ha minél többen el tudnátok jönni!
Gondolom nehéz megközelíteni a 35 autós Tököli létszámot, de kellemes meglepetés lenne mindannyiunknak azt hiszem.
Szeretném hangsúlyozni, aki nem volt még külön CCH-s találkozón, akkor ezt ne úgy fogja fel mint a tökölit. Teljesen más hangulatú. Szerintem sokkal barátibb, beszélgetősebb, nevetgélősebb! De ezt kérdezzétek az öregektől

A hölgy tagjaink figyelmét külön felhívom, hogy Szávai Andi már megszállottja lett a klubnak és nincs elhanyagolva egyáltalán... Ugye fiúk?
Nagyon jól érzi magát, tehát lányok csak bátran bátran. Erikáék a Geo Prizm-el is jelezték, hogyha ráérnek szívesen jönnének!
Papp Attiláék kedvéért is csináltuk főként az egészet. Mivel ő szervezett pár minitalit a nyugaton lakó tagjainknak. Így talán hozzájuk is közelebb leszünk. Remélem el tudtok jönni?!?!?

Legyünk minél többen! Mutassuk meg a országutakon milyen hosszú is a konvojunk.

Matrica lesz nálunk, remélem mindenkinek jut, Pólóval kapcsolatosan, akinek nincs írjatok Koczina Balázs(CindR) tagunknak e-mailt, vagy a fórumon keressétek fel a Póló topicot. (ha jól tudom már csak úgy megy a póló rendelés, hogy előre kifizetitek. Több póló a nyakán maradt, mégse kellett, vagy nem lett kifizetve, mivel nincs klubtagsági díj, ezért a saját péntárcája lett rendesen kiürítve.) Köszi megértéseteket!

Remélem mindent leírtam. Ha kérdésetek van írjatok nyugodtan ide vagy a fórumra!
Szeretném kérni ismét, segítségül nekünk, hogy ki tud jönni, ki nem, jelezzetek vissza itt vagy e-mailben. Megértjük, ha valaki nem ér rá, csak örülünk, ha dobtok egy választ! Sok segítség! Köszönöm! Írjatok a fórumra, ha valami kimaradt volna, minden nap nézzük.

Várom már nagyon! Remélem ti is?! Mellékelek egy térképet a start helyszínéről! Megpróbálunk jólláthatóak lenni :) Sok piros, klubpolos embert és Corollákat keressetek.

Addigis kitartást a hőségben és balesetmentest mindenkinek!

Tóth Mátyás és Kasza Zoltán

Elporladva 2016...
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Cirka 8h körül szeretnék leplaccolni a helyfoglalás végett, 6-kor nyit a bev.központ.

A kijutás pedig történhet az M7-s ingyenes szakaszán, vagy az M0-ig, vagy Érdig eljőve és úgy keveredünk majd rá a 70-sre.

Elporladva 2016...
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Sziasztok!

Én még csak reménykedem a tagságban, de szívesen mennék a talira! Szeretnék két helyet foglalni a faházban! Lehetőség szerint a mellékhelységhez közeli szobában./mogássérült vagyok/

Köszönettel: Gyurman László/Gyurmi/
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Sátor (2 fő)!
Flekken sütőt viszek!
Múlkori Minitali alkalmból már a faszenet is megvettem 2x2,5 kg és alágyújtót! Ha a faszén kevésnek bizonyulna akkor kipótoljuk! :)
Szintén magamra vállaltam a hús megvételét és bepácolását! :lol:

Ha javasolhatom akkor M7 ingyenes szakasza onnan irány a hetes! M0-ra felesleges rámenni! :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Reméljük a wc megközelítése megoldható. Vagy gyorsan eszkábálunk kis pallót :) Elvégre itt senki számára nem ismeretlenek a szerszámok! :)

Örülnénk ha velünk tartanál. Sajnos nem tudok utánaérdeklődni, hogy mekkorák az ajtófélfák, meg küszöbök, lépcső, ... mert Pesti vagyok. Talán Dénes Misi emlékeiből fel tud idézni valamit.
A honlapra való feltöltéseddel lehet várnod kell még. Nagyon sokat dolgozom. Most a Sziget fesztiválon éjjel nappal kint leszek mint technikus. Nem tudom mikor lesz rá időm. De sietek. Petra és a többi várakozó türelmét is kérem.

Misi. Részemről a 4 személy biztos. Bnőm Kiki, Anzsi bnője Réka(Béka), egy harmadik lány (Adrienn), na és én. Ennyi már biztos. Ja és faház.

Megkérdezted az illetékes dolgot?
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Konkrétan rákérdeztem Matyi, és igazad volt! A 6500 HUF 5 ágy lefoglalását jelentette! Csak ezek szerint qrvára nem figyeltem a gondnokra akkor, mikor ezt mondta! :oops:
Ezek szerint a befolyt összegből 5200 HUF fog járni nekem! :D
Akkor a + foglalót felejtsétek el srácok! Aki nem alszik ott, azt nem fogjuk kizsebelni! :wink:
És akkor szerintem az lenne a logikus megoldás mindezek tudatában, hogy Fehérvárról megyünk Kisgyónba, és utánna én lehúzok mindekit anyagilag attól függően hogy milyen úton módon akarja az éjszakát ott tölteni, majd miután zsebre vágtam a részem, a maradékot elviszem a gondnoknak! A kulcsokat megpróbálom aznap reggelre megszerezni, hogy amíg tejelek a gondnoknak, addig ti ne fagyoskodjatok ott kint! :lol:

Végül is a szoba nincs olyan messze a wc-től (max. 4-5 lépés). Így a távolsággal szerintem nem lesz bajod Gyurmi!
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Misel
Köszönöm az információt! Egy pár méter valóban nem akadály. Már várom, hogy közöttetek lehessek!

Üdvözlettel: Gyurmi
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Szerintem mondhatom a többiek nevében, hogy mi szintúgy várjuk, hogy köztünk légy! :wink:
Visszavonnám az előző tervem, ugyanis a gondnok ott fog várni minket (tárt karokkal) a ház előtt ha megérkeztünk, és miután adjuk neki a zsetont, ő adja a ház kulcsait!
Ezért akkor a Tesco-nál kéne hogy lehúzzam azokat akiket kell, és ha odaértünk akkor én adnám is a gondnoknak a zsét, nehogy ott húzzuk az időt azzal, hogy kitől mennyit kérjünk!...
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Rendben, Misel!
A pénzes kézfogásunk egyet jelent majd a beleegyezés és megbecsülés maradéktalan elismerésével.

Javallom, de biztos megcsináltad már, egy kimutatást, ki hol alszik ergó mennyivel kell lehúzni :) !

Elporladva 2016...
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hogy ki hol alszik, az nekem tök 8! Ha esetleg az ágy miatt vesznék össze valakivel, legfeljebb okos enged, szamár szenved alapon fognám magam, oszt otthon aludnék! :P
Egyébként valóban készítettem egy kimutatást, de szerintem a Tesco-nál lesz néhány kiegészítés, módosítás! Úgyhogy azt a paírt csak jelzésértékünek tartom...
Apropó! Ha négyen jöttök, akkor 5200 HUF-ot kell tejelned Matyi! És mivel nekem pont ennyi kéne, megtiszteltetésnek venném, ha a te bankóidat rakhatnám zsebre! :D
A többiekét pedig dobom a gondnoknak.
Már csak hármat kell aludni, és bele is vághatunk! 8)
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Válasz küldése