Egy, de az autó állapota miatt valószínűleg két PMR rádióval be tudok szállni, ha valakinek nincs. Miskolc-Tiszaújváros-Polgár vonalon és környékén át tudom adni.
Elküldtem mindenkinek a levelet Tököllel kapcsolatban. Kicsit hosszúra sikeredett
Itt is megkérek mindenkit, hogy válaszoljon a levélre e-mailben!
Az is aki tud jönni és az is aki nem!
Esetleg ha valaki nem kapta meg, az is! Nagyon fontos lenne!
Annyit tennék még hozzá az emailben közzétett tippekhez, hogy akinek van hűtőládája, jól pakolja tele jégakkuval, és úgy hozzon inni... Én a mátránál úgy jártam, hogy csak hűtő szatyrom volt, hát mire felértünk enyhén szólva langyos volt minden két jégakksi szomszédságában is.
Valószinű hozzám még be fog férni egy két üveg innivaló, úgyhogy ha valakinek nincs, be tudjuk rakni hozzám is!
Én délután 2 ig dolgozok szal csak 3-4 körul tudok ott lenni....iszont majd valakit felhivok hogy hol van a brigád mert a nem kevés Toyota közt nem fogom megtalálni a mi kis csapatunkat!!!Szerintem Matyi téged hivla majd!!!!!
Sztem ha Corolla klubbos pólóban szaladgáló emberkéket látsz egy helyen, ott megtalálsz minket!
Épp a tavalyi tali képeken csemegéztem, amikor észrevettem, hogy veled is gyorsultam anno Zoli! Csak akkor még nem volt az első szélvédődön a Corolla felirat! Persze te is lealáztál rendesen!
A végén kiderül, hogy néhányotokat már látásból ismerem!
Arra is emlékszem, hogy vész partnernek ugrottam be, mert pont nem állt ki ellened senki, tudván, erőben egy szinten vagyunk....és elrontottad a kettest
Eh! Ez csak félig igaz! Eredetileg Istuval gyorsultam volna, de ő akkor még nem regisztrált, és "kirángatták" mellőlem! De te szerencsére nem hagytad, hogy magammal gyorsuljak!
Nemáááááááá!!!!!!!!
Gyorsulásnál még elmenne izgalomnak egy vihar névi villámcsapásokkal fűszerezve, de lazítani nem szeretnék végig a kocsiba kuporogva!
Sajnos nekem mos veszélybe került Tököl, ugyanis fater szerint kb annyi lett a kuplungnak. CSütörtökön kiderül tud e még egyáltalán menni vele. Ez van.
Amúgy mennék én mindenféle talira ha anyagiak engednék meg nem egyedül mennék egymagam a kocsiba. Értitek úgyis mire gondolok.