Látszik, hogy fiatal srácé, de ahogy nézem van benne fantázia. Biztos azért adja el, mert senki nem tudja belőni a porlasztóját és eszik nagyon.
Ákynak van egy tuti embere. Sokáig van rajta műszaki is. ennyiért ajándék. Főleg, ha még enged belőle!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sziasztok! Úgy döntöttem eladom a corimat vagyis lehet beszámítattom ha addig nem veszek meg!Nem tudok sajna 2 autót tartani! akit érdkel hívjon 20/237-4426! Üdv
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Valaki vegye meg! Rohadás ügyileg is egész rendben van, ebből még alkudni is lehet. Bohi klón!
Klubelnök
Úgy néz ki veszek egy AE92 Liftback-et. 1300ccm, 5ajtós, 88as évjárat. Nem tud valaki egy jó viszgáztató helyet? mert nem tom milyen állapotban van, de minél előbb forgalomba akarom helyezni, még csak képen volt hozzá szerencsém. A tulaj azt mondta hogy minden ok vele, 2 baja van.
Az egyik az hogy a jobb hátsó elem meg van nyomva egy kicsit, a másik meg az hogy kicsit eszi az olajat. Ez utobbi mondjuk nekem furcsa egy kicsit, de majd holnap megnézem és kiderül.
Úgy néz ki veszek egy AE92 Liftback-et. 1300ccm, 5ajtós, 88as évjárat. Nem tud valaki egy jó viszgáztató helyet? mert nem tom milyen állapotban van, de minél előbb forgalomba akarom helyezni, még csak képen volt hozzá szerencsém. A tulaj azt mondta hogy minden ok vele, 2 baja van.
Az egyik az hogy a jobb hátsó elem meg van nyomva egy kicsit, a másik meg az hogy kicsit eszi az olajat. Ez utobbi mondjuk nekem furcsa egy kicsit, de majd holnap megnézem és kiderül.
Ha jól tudom Sprintinek is ilyenje van, és az övé is eszi az olajat. Nem
kell ezen csodálkozni. 20 éves autó, fáradnak az anyagok. Szelepszár-
szimmeringet kell cserélni jobb esetben.
Ha azzal megoldható akkor végül is nem vészes.Kb 10ezer ft lehet a szelepszár szimring, a szétszedést meg nem hiszem hogy vagyonokból csinálnák... ez kb azt jelenti hogy kb 20ból meg is lenne...szerintem. Nah ez egy jó hír, lehet hogy belevágok, holnap nézem meg ha jó el is hozom. Valamit nem tudtok mondani arrol hogy miket nézzek meg?, mármint az alapokat tudom, csak hogy ennél a típúsnál vaan e valami konkrét hiba ami nagyon nehezen orvosólható.
A mai naptól büszke 88as corolla liftback tulajdonos vagyok, a kocsi korához kéest jó állapotban van én vagyok a harmadik tulajdonos, és 175000km van a kocsiban(szerintem az nem sok) 1,3as karbis. frissen cserélt kuplungal. Nagyon szépen jár a motor, és fél és állás után is az 5. indításra beindult.Nagyon büszke vagyok!