Sziasztok!
Egy kis problémával fordulnék hozzátok. Kedves kis corollám jobb hátsó ajtónyitás érzékelõje kezd meghalni. Néha érzékel néha nem. Néztem a toyodiy-on de sehogy sem találom a cikkszámát. Tudnátok ebben segíteni? Ha egy cikkszámot tudna valaki írni azt nagyon megköszönném! Konkrétan errõl a kütyürõl lenne szó:
Ok ez nem az enyém de csak ezt a képet találtam.
Próbáltad megfújkálni kontakt spray-vel, vagy WD40-nel, vagy hasonló csodaszerrel? Néha segít. Cikkszám szerintem ez lesz: 84231‑12170 (~19 EUR), de ha felhívsz egy Toyota márkaszervizt, hogy ezt az alkatrészt szeretnéd megrendelni, úgyis megmondják, ez az vagy sem. Inkább bontó...
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Köszönöm a választ! Toyota szervíz nem mindig tud segíteni tapasztaltam Megfújkálni még nem próbáltam de mindenképp kikapom és megnézem csak most odavan a gép. Festenek rajta 1 pár apró kis foltot.
Sajnos elém ugrott egy lámpaoszlop, így egy kicsit megtört az autóm eleje. E11 Facelift Corolla Liftback 1,4 VVTI
Addig eljutottam, hogy a lökhárítót és a fényszóró alatti összekötõ lemezt cserélni kell, na meg a motorháztetõt megcsináltatni (sajnos a csere az majdan). Viszont van a lökhárító és a hûtõ között egy négyszögletes elem, ez mentette meg a hûtõm, de meghajlott. Nem találom sehol, hogy mi a neve. Illetve lehet hogy ez a lökhárító merevítõ? Tudtok ebben segíteni?
A lökhárító tartó konzolaidat is biztosan kell majd cserélni, javítani.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sajnos elém ugrott egy lámpaoszlop, így egy kicsit megtört az autóm eleje. E11 Facelift Corolla Liftback 1,4 VVTI
Addig eljutottam, hogy a lökhárítót és a fényszóró alatti összekötõ lemezt cserélni kell, na meg a motorháztetõt megcsináltatni (sajnos a csere az majdan). Viszont van a lökhárító és a hûtõ között egy négyszögletes elem, ez mentette meg a hûtõm, de meghajlott. Nem találom sehol, hogy mi a neve. Illetve lehet hogy ez a lökhárító merevítõ? Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm elõre is.
Próbál meg ezekrõl a képekrõl kiválasztani, mire van szükséged, így könnyebb beazonosítani, hátha van valakinek bontva olyan alkatrész! Vagy ha ezeken nem szerepel, akkor a sokat emlegetett ToyoDIY-en próbáld kikeresni.
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
A toyota.hu márkakereskedõ keresõje nálam minden böngészõn lefagy, ezért kérdezek:
A Budaörs Budaparki központ (Toyota Motor Hungary Kft. alkatrészeket is elad, illetve szerviz is van ott ?
Ha nincs, akkor melyiket ajánljátok a közelben ? (sajnos Tatabányán bezárt a Toyota, onnan kellene mennem valahová gyári alkatrészért...)
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ne csináljátok már! Komplett TTE lehet valaki Hb-je elöl-hátul ennyi pénzbõl!
Klubelnök
montoya írta:Valakit nem érdekel belõle a hátsó spoiler, akár békára? Nekem az nem jó semmire, a többi viszont kellene...
Beszeltem az eladoval, abszolut korrektnek tunt, de nem szeretne bontva adni, tehat ha valaki kedvezmenyes aron szeretne HB spoilerhez jutni, az jelezze! Ezust szinre van fujva, ami nekem az elso toldat miatt kulon optimalis, csak fel kell rakni. Valaki mondjuk 16-ert egy hatso spoilert?
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Nem hogy elhoznád 40 ért az egészet. Még így is 10x megérné neked, fõleg, hogy fényezni se kell. (az legalább 15 ezer Ft-tól spórolt meg). Aztán meg valaki idõvel elviszi a hátsó spoilert. Szerintem még klubon kívül is találnál gazdit neki.
Most meg, arányaiban kicsit "drágán" megpróbálod valakire rátukmálni és még azt is veszélyezteted, hogy a tied nem lesz meg? Nem értelek...
Klubelnök