Itt Biagio 2008. április 01-jei 08:54pm beírására gondolt Pacsker (szerintem): "Augusztusi találkozó után (Kisgyón) Tibcsit megkértem, hogy gyors helpet nyújtson az autóhoz, mert azt hittem, hogy majd szétesik a kormánym?. Tibi kézrátétellel megállapította, hogy a kormánypersely a ludas, mely 1,200 Forintos lakatrész. Ki is lett cserélve és tádám! Laughing
Volt kopogás nincs kopogás."
Nos a perselycsere nekem már tavaly megvolt, az a kopogó hang megszûnt. Ez nem ugyanaz.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Az a kérdésem,hogy valaki járt-e már ilyen problémával vagy találkozott-e. Kilóméter óra egy 40-es tempóig jól mutat aztán szinte hirtelen elkezdi duplázni triplázni a számokat nagyon gyorsan felugrik 100-ra aztán 120-ra majd 160-ra.
Az a kérdés a kilóméter kábellal lehet a probléma vagy valami mással?
Mert elég borsos az ára.
Milyen típusú is az autó? Ha jól emlékszem E9, ugye?
Az spirálos
Vagy a spirál ugrik a fészkébe, vagy a fogaskerekes mechanika adta meg magát. A váltónál még nem láttam kikopást, de az sem kizárt.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha a spirál lenne rossz "ugrana"szvsz. kevesebbet mutatna nem többet!
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Hát igen.
Sajnos ez van.Ugyhogy holnap körbetelefonálok hátha találok bontóbol uj müszerfalat. Ma bütyköltem egy kicsit és probállgattam de mintha ugy 7080-ig rendessen márne aztán felugrik 160-ra mondom nézd a Toyotát hogy megy!