E11 - (1997-2002)
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Volt kulcsvilágítás E11-ben is gyárilag. Eu-ban talán sose.
Ezért mondom vegyetek brosurákat. Besírtok, mi volt a kocsitokban...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

323f-ben is van, tehát tapasztaltam, milyen, de corollában valahogy annyira nem hiányzik.Pacsker írta:Volt kulcsvilágítás E11-ben is gyárilag. Eu-ban talán sose.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Azt tudom, hogy faceliftes, vagyis angol, de nem VVTI.bepi81 írta:Azért az még érdekelne, hogy a szóban forgó maradék autó is faceliftes, sötét belsõs Terra, mint az enyém, mert eltérõ kárpitot nem szeretnék beletenni a kocsiba. Ha van módom cserélni, azt csak ugyanolyan kárpitra szeretném. Tulajdonképpen ez a kárpitcsere nekem csak egy "opció", nem létszükséglet, bár korrekt áron valószaínûleg belemennék a vételbe, ha találok egy megfelelõt.Bandagoose írta:Forrást lehet, hogy tudok egyet, õ negyvenezerért ad egy komplett autót, ami még megmaradt belõle (Liftback), mûszerfal, kárpitok, ülések, légzsákok, kasztni, ajtók stb.
Lehet, hogy meg tudsz vele egyezni, én is sok mindent vettem tõle, és nem adta drágán.Ez jó ötlet, mondani fogom a szerelõnek! Köszi!Bandagoose írta:Ha egy mód van rá, a motor csatlakozóját ne vágd le, inkább vegyél hozzá csúszósarukat, így a késõbbiekben nem okoz gondot a gyárivá alakítás.
Tudomásom szerint világos kárpitos, legalábbis a kormány világosszürke volt, mert csak azt láttam, a kárpitokat, üléseket nem.
A tiéd teljesen fekete belsõs? Nem is tudtam, hogy terrákat csináltak ilyen belsõvel, amit láttam eddig, az mind fekete mûszerfal/világos kárpit kombó volt, szépen mutatott.
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Hát, igen, a Toyotaclub fórumon is próbáltuk kitalálni a logikát az E11 facelftes autók felszereltségi szintjei között, de káosz az egész! Az alap Harmonyban minden világos volt, ami a kárpitot illeti, a Terrában már volt olyan is, mint az enyém (teljesen sötét, fent-lent), illetve olyan is, amit Te is írsz, hogy két színû, fent sötét, lent világos. Ha beértem a melóhelyemre, teszek fel a hahuról ide egy képet, tegnap találtam olyan belsõs kocsit, mint az enyém...
És, ha tutira nem vvti, akkor faceliftesben már csak a dízel játszhat...
És, ha tutira nem vvti, akkor faceliftesben már csak a dízel játszhat...
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

E11 facelift sötét belsõ
Ilyen az én autóm belseje és a képen látható vezetõ oldali ajtópanel érdekelne. Világos színû sajna nem.
Ilyen az én autóm belseje és a képen látható vezetõ oldali ajtópanel érdekelne. Világos színû sajna nem.
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Megnéztem már jó pár E11-et képen és élõben is, nekem az a tapasztalatom, hogy a világos kárpit vagy a "békalámpás" E11-nél található, vagy a faceliftes alapszintû Harmonyban van. A terrákat már vagy az enyémhez hasonló sötét kárpittal (és a szokásos facelift módosításokkal, úgy, mint króm kilincs, fedélzeti számítógép és VVTI benzinesek) készültek, vagy felül sötét, alul világos színösszeállítással. Ezutóbbi szerintem is ízléses, bár én nem ijedek meg a sötét árnyalatoktól, az enyém is tetszik. Én személy szerint az általad említett sárgás árnyalatot nem láttam, de, mivel több olyan Faceliftes E11 is fut itthon, amit külföldrõl hoztak be, elképzelhetõ, sõt, biztos, hogy volt más színösszeállítás is létezett más, fõleg nyugati piacokon.Bandagoose írta:Szép.
viszont ez már VVTI, az ülések, és a króm kilincsek miatt
Ráadásul a "kombóból" létezett olyan is, amelyiknél az alsó szín sárgás homokszínû volt, meg olyan is, amelyiknél világosszürke...bár, lehet hogy csak a fotók csalnak.
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Annyiban módosítanám, hogy békalámpásokba majdnem mind világos, kivéve pl. G6, ami teljesen sötét, valamint Linea Luna, ami felül sötét, alul világos. És ezenkívül pl. Harmonyban is láttam már felül sötét-alul világost.bepi81 írta:Megnéztem már jó pár E11-et képen és élõben is, nekem az a tapasztalatom, hogy a világos kárpit vagy a "békalámpás" E11-nél található, vagy a faceliftes alapszintû Harmonyban van. A terrákat már vagy az enyémhez hasonló sötét kárpittal (és a szokásos facelift módosításokkal, úgy, mint króm kilincs, fedélzeti számítógép és VVTI benzinesek) készültek, vagy felül sötét, alul világos színösszeállítással. Ezutóbbi szerintem is ízléses, bár én nem ijedek meg a sötét árnyalatoktól, az enyém is tetszik. Én személy szerint az általad említett sárgás árnyalatot nem láttam, de, mivel több olyan Faceliftes E11 is fut itthon, amit külföldrõl hoztak be, elképzelhetõ, sõt, biztos, hogy volt más színösszeállítás is létezett más, fõleg nyugati piacokon.Bandagoose írta:Szép.
viszont ez már VVTI, az ülések, és a króm kilincsek miatt
Ráadásul a "kombóból" létezett olyan is, amelyiknél az alsó szín sárgás homokszínû volt, meg olyan is, amelyiknél világosszürke...bár, lehet hogy csak a fotók csalnak.
A faceliftet nem ismerem annyira, de én facelift alatt nem is feltétlenül a VVTi-t értettem, hanem az angliában gyártott békalámpást, amit összesen csak kb. 1999-ben gyártottak. Ezeknél a kilincs viszont tudomásom szerint még nem krómozott, és a kárpit is többnyire világos.
De ezekszerint a tiéd már VVTI
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ