Attila írta:Van egy ilyen a családban de az nem megy ennyire
A video az nagyon jó volt most már biztos hogy nem az én hibám hogy a F1-n alszom.
F-1-en durmolás rulez!
A WTCC, a Le Mans 24H, a MotoGP is jó szokott lenni, meg az a szinkronpályás verseny ami év végén szokott lenni.
Carina projekt?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Egyáltalán nem tudtam róla, hogy szerepelt Carina II. TCC-ben.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Tetszik, ezen én sem alszom el. Az F1 közvetítés alatt meg szerintem valami hallhatatlan frekijû altató dallamot is sugároznak mert én is durmolni szoktam pedig érdekel(ne).
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Tetszik a pálya és nem is megy rosszul szerintem Van kis nézõknek örömautózás is.
Klubelnök
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE