Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Üdv
http://picasaweb.google.hu/baker6600/To ... directlink
Nekem ez az egyik kedvenc kasztnim.Nagyon szépet lehet belöle csinálni.
Gratula a géphez.
Nekem ez az egyik kedvenc kasztnim.Nagyon szépet lehet belöle csinálni.
Gratula a géphez.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szervusz!
Örülünk, hogy a vásárlást követõen ránk találtál. Láttam, hogy levitte az árát 200 ezerre pár napja, gondolom még alkudtál abból is egy picit. Ennyuért megérhette!
Motorja milyen állapotú? Várjuk a projektet!
Örülünk, hogy a vásárlást követõen ránk találtál. Láttam, hogy levitte az árát 200 ezerre pár napja, gondolom még alkudtál abból is egy picit. Ennyuért megérhette!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
szép ótó!!!ilyesmi csomiajtóban gondolkodok én is,csak nekem a rendszám majd marad az eredeti helyén..Baker írta:Üdv mindenkinek, sziasztok!
Fehér István vagyok, mától én is boldog corolla tulaj.
De az is lehet, hogy még nem igazán boldog:)
Meg van a vas, de borzalmas az állapota, izelitõnek itt van néhány kép, majd holnap még körbefotózom.
He he Sancy ... Télire nem maradhat nálam mivel Zdoman Szeretné használni nehogy az 5évi épülõ AE86-jával történjen vmi...
Az etanolos projektrõl sokat nem mesélnék mert utólag kiderült semmi köze nem volt hozzá annak h 18 l -es fogyasztásom keletkezett alapjárat nélkül
Utólag kiderült h vákuumcsõ volt a tettem aminek pont akkor sikerült elszakadnia mikor etanolt raktam a '82-es évjáratú 1.3as karbis mociba és sikerült pánikot keltenie...Hála istennek jó szerelõkhöz vittem és fél nap alatt rá is jöttek a hibára amit orvosoltak(igaz közbe már az egész karburátor felett újítva)
De a lényeg h kész van 8-9l es fogyasztással átlagban és mûködik vmint Domannak köszönhetõen a hátsó sper-es hid és koni elöl vmint a kormányszög növelõ átalakításoknak nagyon élvezetes az autó menet tulajdonságai... sõt esõben a kb 50LE motorral egész szépen lehet fûzni a kanyarokat:D
Csatolok azért 2 képet a KE70rõl 1iket érdemes megnézni hisz Zdomant Fényképezték le gyorshajtással
http://yfrog.com/n0ke70speed2j
http://yfrog.com/5uke70driftj
Az etanolos projektrõl sokat nem mesélnék mert utólag kiderült semmi köze nem volt hozzá annak h 18 l -es fogyasztásom keletkezett alapjárat nélkül
Utólag kiderült h vákuumcsõ volt a tettem aminek pont akkor sikerült elszakadnia mikor etanolt raktam a '82-es évjáratú 1.3as karbis mociba és sikerült pánikot keltenie...Hála istennek jó szerelõkhöz vittem és fél nap alatt rá is jöttek a hibára amit orvosoltak(igaz közbe már az egész karburátor felett újítva)
De a lényeg h kész van 8-9l es fogyasztással átlagban és mûködik vmint Domannak köszönhetõen a hátsó sper-es hid és koni elöl vmint a kormányszög növelõ átalakításoknak nagyon élvezetes az autó menet tulajdonságai... sõt esõben a kb 50LE motorral egész szépen lehet fûzni a kanyarokat:D
Csatolok azért 2 képet a KE70rõl 1iket érdemes megnézni hisz Zdomant Fényképezték le gyorshajtással
http://yfrog.com/n0ke70speed2j
http://yfrog.com/5uke70driftj
Már elözõ nap szétnéztem itt, amikor infóztam a corollákatPacsker írta:Szervusz!
Valóban, egy 20ast még sikerült alkudni belöle, de a tízszeresét is rá kell majd költeni még, mire tényleg használható lesz.
Hát a projekt az egyenlõre nagyon minimális lesz a biztonságra törekszem. Futómû javítás, lengéscsillapítók, melegszik a motor, nincs fûtés, hangos akipufogó. Talán még az ültetést is megszüntetem, de nem biztos
Csináltam még néhány képet
Illetve lenne még egy kérdésem, bocsássatok meg elõre is nekem, de nem volt még toyotám, nem ismerem.
Tulajdonképpen mit is vettem?????? GT-nek hirdették, de kicsit zavar a hátulján a felirat 1.6XL. Az eladó azt mondta, hogy 16 szelepes viszont csak 1 vezmûtengelyes, az most jó, vagy rossz? Bár rossz biztos nem lehet.
Tulajdonképpen mit is vettem?????? GT-nek hirdették, de kicsit zavar a hátulján a felirat 1.6XL. Az eladó azt mondta, hogy 16 szelepes viszont csak 1 vezmûtengelyes, az most jó, vagy rossz? Bár rossz biztos nem lehet.
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Kéne a motorról egy kép.
Ha egy vezérmûtengelyes, akkor nem Gt-i. 1.6-osban 4A, 4A-F, 4A-FE, és
4A-GE motor lehet. Ezek sorrendben : 8V karbi, 16V karbi, 16V inj, 16V Gt-i.
A motoron látszik a motorkód elvileg.
A 4A-F, 4A-FE, 4A-GE motorok két vezérmûtengelyesek, de csak a 4A-GE-
nek van két szíjtárcsája, a többi egy szíjtárcsás, és fogaskerék köti össze a
tengelyeket a hengerfej belsejében.
A 4A egy vezérmûtengelyes.
Ja, közben megnéztem a fotókat.
4A-F motorod van. Nagyon jó kis moci.
Nyomatékos, de takarékos is egyben...
Ha egy vezérmûtengelyes, akkor nem Gt-i. 1.6-osban 4A, 4A-F, 4A-FE, és
4A-GE motor lehet. Ezek sorrendben : 8V karbi, 16V karbi, 16V inj, 16V Gt-i.
A motoron látszik a motorkód elvileg.
A 4A-F, 4A-FE, 4A-GE motorok két vezérmûtengelyesek, de csak a 4A-GE-
nek van két szíjtárcsája, a többi egy szíjtárcsás, és fogaskerék köti össze a
tengelyeket a hengerfej belsejében.
A 4A egy vezérmûtengelyes.
Ja, közben megnéztem a fotókat.
Nyomatékos, de takarékos is egyben...
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Hû Anyám. Képekrõl nem a legszebb. Semmi köze a GT-hez. E9-ben Gti volt csak, de ebben csak a mûszeregység az. Kérdésem, mûködik-e az olajnyomás mérõ? Simán el tudom képzelni, hogy gomba csere nélkül rakták be és még tán be sincs kábelezve.
Biztos akarsz vele foglalkozni, vagy inkább 300-400 körül veszel klasszisokkal jobb állapotút?
Ne haragudj! Nem akarom kedvedet venni. Elvileg az eladó 15 napon belül köteles visszacsinálni az adás-vételt. Gondolom rejtett hiba is van bõven. Ha mégis megcsinálod, persze segítünk, de így, hogy tényleg nem Gti (szerintem S lehetett valaha), így már erõsen elgondolkodtató, hogy lábraállítsd-e.
Biztos akarsz vele foglalkozni, vagy inkább 300-400 körül veszel klasszisokkal jobb állapotút?
Ne haragudj! Nem akarom kedvedet venni. Elvileg az eladó 15 napon belül köteles visszacsinálni az adás-vételt. Gondolom rejtett hiba is van bõven. Ha mégis megcsinálod, persze segítünk, de így, hogy tényleg nem Gti (szerintem S lehetett valaha), így már erõsen elgondolkodtató, hogy lábraállítsd-e.
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Hajrá 
Klubelnök