Tavaszi Nagy CCH Találkozó - 2011 Május 7.
- CsabiTE71
- Aktív fóruméletet élõ

A navigálás úgy történt hogy mikor kérdeztem mit lát Shui, akkor kb az volt a válasz hogy hahaha, meg hogy házat, aztán már Spar, ekkor tudatosult bennem hogy vagy 80-al jött a városkában így mikor próbáltam ismét beazonosítani akkor már olyanok jöttek hogy iigazán? meg stb, de tereptárgyat nem mondott, és mikor az út közepén integettem 10 másodpercet egy láthatósági kabiban, akkor a második hol vagy? -nál meglátott 
82' TE71 GT DOHC (2T-G)
81' TE71 GT DOHC (2T-G) R.I.P.
91' Camry Wagon CV20 (2C-T)
Amit a japánok építenek, az a minõség (Richard Hammond - Top Gear)
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

párszavasköszi
Szeretnék én is egy nagy köszönömmel tisztelegni a Vezetõség, a segédszervezõk és a résztvevõk felé a szombati napért!
Elõzetesen kicsit tartottam tõle, hogy a mûszaki ismeretek hiányának következtében ki fogok lógni a sorból, de szerencsére fölöslegesen: akivel találkoztam, mindenkivel lehetett beszélni a karburátorokon és szelepfedeleken kívül másról is.
Remélem, akit érdekelt az autóm, vette a bátorságot, és kinyitotta az ajtaját, utólag esett le, hogy gyakorlatilag alig voltam körülötte, ráadásul nem hagytam tárva-nyitva, csak egyszerûen nem csuktam be...
Sajnálom, hogy a szerpentinezésbõl kimaradtam, de valami azt súgja, lesz még ilyen...
Szóval mindenkinek köszi mindent!
ui: Piitör, mondd, hogy a találkozó egyetlen Szahara-sárga (színkód 4PO) autójáról is csináltál mûvészfotót, kíváncsi lennék rá!:)
Elõzetesen kicsit tartottam tõle, hogy a mûszaki ismeretek hiányának következtében ki fogok lógni a sorból, de szerencsére fölöslegesen: akivel találkoztam, mindenkivel lehetett beszélni a karburátorokon és szelepfedeleken kívül másról is.
Remélem, akit érdekelt az autóm, vette a bátorságot, és kinyitotta az ajtaját, utólag esett le, hogy gyakorlatilag alig voltam körülötte, ráadásul nem hagytam tárva-nyitva, csak egyszerûen nem csuktam be...
Sajnálom, hogy a szerpentinezésbõl kimaradtam, de valami azt súgja, lesz még ilyen...
Szóval mindenkinek köszi mindent!
ui: Piitör, mondd, hogy a találkozó egyetlen Szahara-sárga (színkód 4PO) autójáról is csináltál mûvészfotót, kíváncsi lennék rá!:)
- CsabiTE71
- Aktív fóruméletet élõ

Re: párszavasköszi
Én szeretném egy legközelebb adandó alkalommal szemügyre venni közelrõl az autót, mert nagyon bejövõs. De ezen íráson felbátorodva keresni foglaksede7 írta: Remélem, akit érdekelt az autóm, vette a bátorságot, és kinyitotta az ajtaját, utólag esett le, hogy gyakorlatilag alig voltam körülötte, ráadásul nem hagytam tárva-nyitva, csak egyszerûen nem csuktam be...
82' TE71 GT DOHC (2T-G)
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

Köszönöm a helpetmontoya írta:Zoo összes képe itt
Matyinak köszönjük a szép gyári felniket!
Az idõnek meg a napsütést
Szerezni kell már egy kamerát, hogy fel tudjam venni az ilyen eseményeket, jó minõségbe, hogy késõbb is lehessen rajta élvezkedni annak is aki nem tudott eljönni.
TRD E9-e, és az amcsi TE51 volt a sztár, már kedvesem részérõl, eddig merci volt a kedvenc, most már megváltozott a véleménye. Alig lehetett kiszedni a kocsikból

(ha valakinek kell vmi bontóból, írjon vagy hívjon és megszerzem)
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Azonnal hagyd abba! Megmondtam, hogy krémsár-metál. Jössz itt a xaharával!sede7 írta:Szahara-sárga (színkód 4PO)
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

CsabiTE71 írta:Én szeretném egy legközelebb adandó alkalommal szemügyre venni közelrõl az autót, mert nagyon bejövõs. De ezen íráson felbátorodva keresni foglak
Csabi, akkor csak "bátran"!;) Bubi, te pedig soha ne mondd, hogy soha!:Dbubidisc írta:Készült volna megint egy nyalogatós fotó.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Köszi Shui a részletes beszámolót! 
Örülök, hogy mindenkinek tetszett!
Örülök, hogy mindenkinek tetszett!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Csak a hangulat miatt:
[video width=425 height=344]http://www.youtube.com/v/y9FH6oatyVM[/video]
[video width=425 height=344]http://www.youtube.com/v/oFBXrBs1mKU[/video]
[video width=425 height=344]http://www.youtube.com/v/y9FH6oatyVM[/video]
[video width=425 height=344]http://www.youtube.com/v/oFBXrBs1mKU[/video]
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Köszi! 
Még még srácok!
Még még srácok!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
HÚÚ ....
Nekem nagyon nagy szerencsém volt a gumival. Ugyan is teljes körû garancia volt rá,így ha még az én figyelmetlenségembõl adódott a gumi levéglegelése ,akkor is adnak egy teljesen új gumit..
Nagy szerencse!! Nem lett volna jó ismét venni egy 195/45 16-os gumit,de ettõl függetlenül nagyon jól éreztük magunkat,mint mindig... 
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
- Gabes
- Visszajáró

Sziasztok Mindenki!
Peti barátommal együtt köszönjük a szép napot és a jó programokat illetve kaját. Hibátlan volt!! Elõször voltunk ilyenen, de a többin ott akarunk lenni!! Tetszett, hogy nem kié a legjobb verda, és ki a legokosabb hangulatban telt el a nap, mint jellemzõ sok más autós rendezvényre. Az egyik EOS az övé volt - majd lenyúlom a képeket és feltöltöm én is. A vezetõségnek üzeni, hogy nem a részvét a gyõzelem, hanem a fontos
Persze örült h egyébként 1. lett volna.
Peti barátommal együtt köszönjük a szép napot és a jó programokat illetve kaját. Hibátlan volt!! Elõször voltunk ilyenen, de a többin ott akarunk lenni!! Tetszett, hogy nem kié a legjobb verda, és ki a legokosabb hangulatban telt el a nap, mint jellemzõ sok más autós rendezvényre. Az egyik EOS az övé volt - majd lenyúlom a képeket és feltöltöm én is. A vezetõségnek üzeni, hogy nem a részvét a gyõzelem, hanem a fontos
'95 E10 Hatchback 1.3 XLi 4E-FE

Carina Coupe 1.6 DX