Bontók
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Totyának és Turkishnek, ha jól tudom van több 2E karbija 
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Hú, jó gyorsak vagytok
. Ja, 2E motorhoz kellene a karbi. A szerelőnk azt mondta, hogy a mostani nem erre a tipusra való.
Gtomp! Szentendrén laksz? Apám Tatabányán melózik, sztem ő elugrana érte, már ha a karbi jó a 2E motorra. Dobj meg egy telszámmal.
Jah és köszi! Úgy látom itt tényleg sok a segítőkész ember!:)
Gtomp! Szentendrén laksz? Apám Tatabányán melózik, sztem ő elugrana érte, már ha a karbi jó a 2E motorra. Dobj meg egy telszámmal.
Jah és köszi! Úgy látom itt tényleg sok a segítőkész ember!:)
-
GTomp
- Visszajáró

Karbi
az AE92ből arra következtettem hogy 4A-F es re gondolsz, de aztán most rá jöttem hogy az enyém 1,6os, és nem 1,3as nem tudom hogy össze lehet-e aprikálni. Valamelyik tapasztalt klub tagot kellene meg kérdezni szerintem. Én személy szerint nem tartom lehetetlennek hogy össze lehet hozni. Tatbánya jobban hangzik mint debrecen. 
Re: Karbi
szerintem nem érdemes rárakni, mert jelentős különbség van az 1.3 és az 1.6-os moci légnyelése közt!GTomp írta:az AE92ből arra következtettem hogy 4A-F es re gondolsz, de aztán most rá jöttem hogy az enyém 1,6os, és nem 1,3as nem tudom hogy össze lehet-e aprikálni. Valamelyik tapasztalt klub tagot kellene meg kérdezni szerintem. Én személy szerint nem tartom lehetetlennek hogy össze lehet hozni. Tatbánya jobban hangzik mint debrecen.
- KovZoo
- Gyakori látogató

Szia!tvcsaba írta:Hali mindenkinek.Viszonylag uj vagyok itt. Tudna valaki segiteni abban van/e valahol Szeged közelébe bontó??
Találtam egy ilyet: http://www.roncsautokft.hu
Ha õket felhívod, biztosan tudnak segíteni. Ha náluk nincs Toyota, biztos megtudják mondani, hogy milyen lehetõségek vannak. Volt egy Toyota bontó tudtommal, de megszûnt.
Üdv. Zoli
Re: AE-92 hatchback Xl-ííííííí
Hali engem 87-es corollához érdekelne jobbos elsõ lámpa ha volna adnék hátsót érte vagy akár egy pár hátsót egy pár elsõért sûrgõs lenne mert nekem nincs lámpám és nem tudok sehol se szerezni ez egy 87-es dx-es Wagon 1.3-as corolla a számom 06302445148 ha van valamid kérlek jelezz de csak telszámra mert nem vagyok netközelbe elõre is köszi.sprintike írta:Hali.
Légyszi dobj nekem is egy számot.....Köszi!!!!!