Huh, jó sokminden történt, mióta utoljára néztem a fórumot, de örömmel látom, hogy gördül a CCH szekér előre
Ja, Matyi! Erősen támogatom a hátsó szélvédő matricát is, sokszor éreztem már a hiányát!!
Üdv!

Nekem ok! Ott leszek!Pacsker írta:
corollacklub nemhiszem. c-vel van mindenhova írva.
Jövő hét kedden mondjuk jó lenne talizni és kifizetni a honlapot. Úgyh kérek mindnekit aki felajánlotta anyagi segítségét és Pesti, azzal találkozzunk mondjuk kedd este 18:00kor az árkád legfelső parkolójában. Jelezzetek vissza légyszi!
Akik meg vidékiek, azoknak itt a számlaszámom. Kérlek írjátok oda, hogy pl: "Dénes Misitől CCH segély " Tehát tudjam kitől kaptam.
Az összeg nemtom hogy állunk végül hányan tudnak fizetni. Legyen 1500.-
Ha valakinek sok és csak kevesebbet tud, az sem baj. Minden egyes forintnak nagyon örülünk! Ha marad belőle Ígérjük csak klubos dolgokra költjük! (Találkozón kis ajándék, szórólap, kártya költség....)
KÖSZÖNÖM A BIZALMAT!
1177-3171-0000-3711

Üdvözletem!Pacsker írta:Már megrendeltük a honlapot! Muszáj kifizetni. Eddig csak 1-2 ember jelzett vissza!
Aki vidéki és utalós, már utalt már? mert nem jött még sms. Csak nem rossz számlaszámot adtam meg?!
Aki tud holnap jöjjön el!
Nem akarok és nem is tudok 13ezret egyedül kifizetni. Sokan jeleztétek, hogy beleadnátok! Azért rendeltem meg.
Akik jelezták, hogy beleadnának: Decaon16,
Ha valaki netán szarul áll, ok nem probléma. Csak ne legyünk 3man akik fizetjük az egészet.