Mit láttam ma?!?!
1 órája vettem üldözőbe egy KE25-öst.
1977-es Liftback piros 3 ajtós laprugós 1.2es hátsókerekes. Óriás motortérrel, elektromos ablakkal

...
Azóta a hatása alatt vagyok. Azt mondta küldi az e-mailt. Sajnos eladó lesz nemsokára. Úgy örülnék ha klubon belül maradna. Gondolom potm összegért.
Alig rohad, tényleg mindimális. Új gumik, szép beltér... Megvan az új autója egy új Dacia. Tiszteletben tartom a döntést.
Ha nem is lesz tag, de pár fényképet megér. Van neki 2 és fél ilyen corollája! Tehát gondoljátok meg. Biztos potom összegért hozzá lehet jutni, és azt mondta, ha most mondanám neki, h irány Párizs, annyira megbízik benne, hogy ő felelné, csaka benzint fizessem. Tehát veterán autónak, hobbinak szépítgetni tökély!!! Tényleg! Gondoljátok meg! Főleg, hogy másfél autó alkatrésze van hozzá! Sokat számít ilyen korban!
Több mint 10 éve nála van. Volt neki egy 1967es KE10ese is!!!!!!!!!!!!

Csak azt leállította és annyira szétrohadt, hogy zúzda lett belőle
Azt mondta Európába talán az övé volt az utsó. Finn országból tudott csak szélvédőt hozatni bele. Utángyárottat. Ne felejtsük 66-ban jött ki az első corolla. Micsoda gép lehetett....
Azt mondta vezetett már KE-20asokat, 30asokat, 10est, 25ösöket. Ja és hogy ami most van neki 25 ös abból van még az országba!!! Van remény!!!
Látott másfél hónapja is vhol vidéken. És itt Pesten is több.
Na várom a levelet. Aztán csapjon le rá valaki!