Bohi írta:bubidisc írta:Bohi? Egy állitható magasságu történet?

Folyamatban, lehet lesz belőle valami.
Sajnálom, hogy nem lesz ez az autó. Soha nem felejtem el, amikor Dani apukája eljött az egyik királyréti talira és tátott szájjal néztük a kocsit, hogy milyen szép állapotban van...
Most van abban az állapotban, amiben az enyém volt 6-7 évvel ezelőtt, de tényleg óriás fanatizmus és pénz kell hozzá, hogy valaki belevágjon egy nagy felújításba...
Nagyon szerettem volna megvásárolni sok alkatrészt belőle. Kb egy hónapja irogattam havazoo-nak, hívtam telefonon rengetegszer de semmi. Kérte árajánlatot és irtam egy listát, de egyben is megvettem volna a kocsit.
Ma írt, hogy levitte egy bontóba.
Úgy nehéz eladni valamit, ha nem vagy elérhető. Engem inkább az bánt, hogy rengeteg értékes részlet/kiegészítő volt a kocsin. Adtam volna többszörösét, mint egy bontós az tuti.
ejj de jó lett volna az állítható futómű, a szélesített fenderek, az első lip (brutál ritka) meg minden más.... kasztnielemek, üvegek etc. Most próbálom kideríteni, hogy melyik bontóba lehet, mert ezek kellenének nekem.... Sajnos Dániában vagyok 3 hónapig és így nehéz bármit is intézni...
Hát ez sokkolt, bocs a kirohanásom miatt...