Valamiért a sok km miatt az égett az agyamba tévesen, hogy 2C.
Ezt akkor vegyétek semmisnek, de a többi info él.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Simán bele megy..... ÉN,ha 7afe-rõl álmodoznék,akk egy celica 7afe mociban gondolkodnék alapból.....Tibcsi szerint vmiért jobb a celicáé....E10-be még csavrozni sem kell csak a saját bakjával kell beletenni és kész....E9-be is simán belemegy,akár csak a E10 4afe....IceRocko írta:Hát igen a sok km... látod a benzines is azért jól bírja, pedig nemsokára megvan a 490e. benne. Köszi a sok infót
De igen, 4efe-bõl lenne 4afe, vagy ha minden jól alakulna akkor esetleg 7afe. Persze a nagy álom egy 20V szilver vagy blacktop, de hát az anyagilag jelenleg esélytelen.
Igen azt beszéltük TRD-vel, hogy csak át kell csavarozni a bakot és nem kell hegeszteni. Legalább is a 4afe-nél, mert picit szélesebb a blokk viszont rövidebb a bak. A 7afe már nem biztos, de mivel én is úgy tudom, hogy létezett FWD-s e10 7afe-ve,l ezért valószínû, hogy belemegy nagyobb átalakítás nélkül. Csak a villanyászat lenne szívás.

Ez jó hír, örülnék egy 7afe-nek ha bele lehetne tenni.TRD írta:Simán bele megy..... ÉN,ha 7afe-rõl álmodoznék,akk egy celica 7afe mociban gondolkodnék alapból.....Tibcsi szerint vmiért jobb a celicáé....E10-be még csavrozni sem kell csak a saját bakjával kell beletenni és kész....E9-be is simán belemegy,akár csak a E10 4afe....IceRocko írta:Hát igen a sok km... látod a benzines is azért jól bírja, pedig nemsokára megvan a 490e. benne. Köszi a sok infót
De igen, 4efe-bõl lenne 4afe, vagy ha minden jól alakulna akkor esetleg 7afe. Persze a nagy álom egy 20V szilver vagy blacktop, de hát az anyagilag jelenleg esélytelen.
Igen azt beszéltük TRD-vel, hogy csak át kell csavarozni a bakot és nem kell hegeszteni. Legalább is a 4afe-nél, mert picit szélesebb a blokk viszont rövidebb a bak. A 7afe már nem biztos, de mivel én is úgy tudom, hogy létezett FWD-s e10 7afe-ve,l ezért valószínû, hogy belemegy nagyobb átalakítás nélkül. Csak a villanyászat lenne szívás.