Következő mondatok:
"Magyarországon újonnan vásárolt. / Első tulajdonostól. / Akkori garancia levél is megvan."
Toyota Magyarországon 1991-től volt....
Egyébként szépnek tűnik és "A"-s rendszámú, de azért ez erős
Vagy behozta neki a merkúr vagy valami hasonló cég? Ilyen lehet?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
az én corollám anno 1989ben lett újonnan átadva az embernek a Konsumex külker cég hozott be egy szállítmányt abból volt.
egy év garit adott rá a zuglói vasútállomás mögött van egy autótelep, az a szerviz.
Ritka igy feherben!
Shuinak van egy de talan masikat nem is lattam meg. Tovabbra is szep auto...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Miért adod el? Nem keresel egy játszós autót amúgy?
Szia!
Neked mar leirtam provatban is, de hogy a tobbiek is lathassak leirom, h azert adom el, mert vettem egy nagyobb kocsit, szoval sajna mennie kell a picikenek
Nem tudjatok, de eleg sok fax hobbim van, ugyhogy jatszos autot sajna mar nem keres(het)ek, mar szetvernek a fejemet otthon
2003-as évjáratú angol E12 TS 3 ajtós HB igényes tulajtól eladó. Piros szín, 3E5 színkód.
170e km-t futott, full bőr belső, szép jó állapotú TS alufelnik (5db), TTE első toldat, TTE hátsó szárny, TTE kipu dob,
facelift alu pedálsor, 1 DIN-es 6 lemezes gyári toyota CD váltó, fejtámlákban DVD lejátszós LCD monitorok, ülések alatt gyári Toyota mélysugárzó,
összes gyári tartozék, nagyon jó állapotú erős motorral, kompresszió minden hengerben 14,1 - 14,2 Bar, hibátlan 6 sebességes váltóval, teljesen zsír új kuplungszettel, új gyertyákkal. Következő olajcsere ideje most van. (igény esetén olaj olajszűrő légszűrő pollenszűrő csere megoldható)
December 6.-án ér haza magyarországra, addig csak itt hirdetem.
Hahura 750 ért fog felkerülni.
Ha valakinek vételi szándéka van, jelezze....
Köszi
S.