Alkatrésznek valakinek? Lehet a szerb corollások még tudnának is segíteni.

Carina Coupe 1.6 DX

Elvileg tényleg SR, a leírás alapján "swap" a 4AGE és a T50. Plusz a műszeregységet is kicserélték.Turan6 írta:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... corolla-sr
Alkatrésznek valakinek? Lehet a szerb corollások még tudnának is segíteni.

szerinted 4 kilóért hány fekete hívja fel? nulla tippem van..Sancy írta:Ez is nagyon jó vétel, meg a sedan E9 is.
Valaki vegye meg mindkettőt!!!
A sedannak MUSZÁLY a klubba kerülnie!!!!![]()
![]()
Arra kérném a tisztelt tulajdonost, (ha ezt olvassa) hogy ezt az autót semmiképpen ne adja el afrikai neppereknek.
VALAKI VEGYE MEG

A leírás szerint nincs benne sperr.domi007 írta:A GT-n amúgy a lökösök is színre fújtak nem? Csak ha már szétszedjük a kis SR-t
Én amúgy ahogy a kocsimból is látszik nem vagyok egy nagy eredeti legyen fan, szerintem ezzel pontosan olyan jót lehet autózni, mintha gyári GT lenne ha kapott hátra egy sperrt isde persze ez az autó nem csak az autózásról szól feltétlen, ezt is megértem

Ezen azt hiszem nem akkora nagy munka segíteniRWD írta:A leírás szerint nincs benne sperr.

Jogos, de ez akkor is egy erősen kétes állapotú, külföldi SR.domi007 írta:Ezen azt hiszem nem akkora nagy munka segíteniRWD írta:A leírás szerint nincs benne sperr.