Muszaj leirnom...
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

A Winkler annyira gyökér, hogy szerintem egyik hiénát sem látta... Az égéstérbõl ez jön át.
Az RC-t nyertem, de hogy mit kapok hozzá, még nem tudom. Szerintem irányitót nem, mert ez már wifivel irányithato telefonnal meg laptoppal.
Az RC-t nyertem, de hogy mit kapok hozzá, még nem tudom. Szerintem irányitót nem, mert ez már wifivel irányithato telefonnal meg laptoppal.
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Majomkodni jó ez a telefonos irányítás. Létezik már régóta, meg kis játékautóknak mindegy.
De ez model. Ebbe szervók vannak és érintõképernyõn biza igazán szenvedés lehet élvezetesen játszani.
Laptop billentyûn se túl célszerû és komfortos.
Használtan már egész olcsón tudsz venni egy adó-vevõ+kristálypárt. Szerintem ne gondolkozz rajta sokat.
Bááár ugyan még nem láttam ezt a Dension-os cuccot.
De ez model. Ebbe szervók vannak és érintõképernyõn biza igazán szenvedés lehet élvezetesen játszani.
Laptop billentyûn se túl célszerû és komfortos.
Használtan már egész olcsón tudsz venni egy adó-vevõ+kristálypárt. Szerintem ne gondolkozz rajta sokat.
Bááár ugyan még nem láttam ezt a Dension-os cuccot.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Voltam ezen a héten Olaszországban és elmondták, hogy nemrég bevezettek olyan rendelkezéseket, hogy nem lehet behajtani egyes városok (pl. Milano) belvárosaiba 15 évnél öregebb kocsival. És sorra hozzák meg ezeket a diszkriminatív intézkedéseket. Hasonló híreket hallottam Németországból is.
Kicsit elkeseredtem, mert terveztem egy autós körutat az E9-cel és nagyon nem szeretnék a helyi rendõrök céltáblája lenni. Nos ilyen és hasonló intézkedésekkel is segítik, hogy a fogyasztói társadalom tagjai legyünk és ne valami ostoba hóbortnak éljünk, vagy talán a haldokló olasz autóipart szeretnék megmenteni?
Kicsit elkeseredtem, mert terveztem egy autós körutat az E9-cel és nagyon nem szeretnék a helyi rendõrök céltáblája lenni. Nos ilyen és hasonló intézkedésekkel is segítik, hogy a fogyasztói társadalom tagjai legyünk és ne valami ostoba hóbortnak éljünk, vagy talán a haldokló olasz autóipart szeretnék megmenteni?
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Németországban ilyen nincs, max városrészböl vanak kitiltva autók és nem évjárathoz hanem károsanyag kibocsáltáshoz van kötve.
Feel the ride.
http://www.oishi86.blogspot.com/
http://www.oishi86.blogspot.com/
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ma találkoztam a fogyasztói társadalom egyik remek vívmányával a vedd át a zsákbamacskát címû történettel. Kicsit felcseszte az agyamat az eset de hamar el is ment a gõz. Kiderült, hogy a futárcég sofõrjének is békalámpás corollája van, rögtön invitáltam a klubba és a tavaszi találkozra is. Mik vannak? 
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Kaptam (jelképes 10E Ft-ért vettem), majdnem telitankkal, új téli gumival, új akksival, 05.17-ig mûszakival.
Február óta nyûzöm, nagyjából 5 literes fogyasztás. De saaaajnooos vennem kellene egy másikat is, ez hengerfejes. Annyiért javitják, mintha veszek egy komplett másikat.

Február óta nyûzöm, nagyjából 5 literes fogyasztás. De saaaajnooos vennem kellene egy másikat is, ez hengerfejes. Annyiért javitják, mintha veszek egy komplett másikat.

Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

Carina Coupe 1.6 DX