Sancy írta:Köszi mindenkinek.
Olyan érzés, mintha nyertem volna a lottón.. -de tényleg.
Lackó: igen a Mecsek rally volt. Királyrét ok, mindenki láthatja majd.
üdv
nekem a Lyani mesélte hogy valaki megnyerte a "lottot", most már tudom hogy te, kíváncsi vagyok a kocsira én is nagyon, már csak ezért is elmegyek királyrétre...
üdv
Tomi
Sziasztok! Én Slampixxx barátja vagyok, gondoltam be regisztrálom magam, és nagyobb hangsúlyt fektetek én is a clubbra, mint hogy csak talikra járjak:)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sziasztok!
Már régóta figyelem club alakulását, most már regisztráltam is ide.
2004 óta vagyok corollás, egy kereklámpás 5 ajtósom volt (1998-as) (ez még eredeti Japán volt), most sikerült egy 2005-ös 1,4 4zz-fe motoros, sport felszereltségûhöz hozzájutnom.
Ha már itt vagyok, a mûanyag szívósor mennyire tartós ezen a típuson?
Janezz vagyok Pécsrõl és az ablaktörlõm alatt pihent a szórólap egy szép napon
Nekem nagyon új még az ilyen autós fórumosdi,ezért jól körülnézek itt elöször...annyi biztos,hogy Toyotám van!
Mindenkinek biztonságos utat kívánok,járjon bármerre is! )
Janezz vagyok Pécsrõl és az ablaktörlõm alatt pihent a szórólap egy szép napon
Nekem nagyon új még az ilyen autós fórumosdi,ezért jól körülnézek itt elöször...annyi biztos,hogy Toyotám van!
Mindenkinek biztonságos utat kívánok,járjon bármerre is! )
Én voltam a tettes!!;) találkozók/mecsek és környéke topicot ajánlom!!:)
hol találtad?domus, tesco, vagy kertiben?másfelé asszem nem szórtam.. üdv a körünkben!! :):)
Yautja írta:Sziasztok!
Már régóta figyelem club alakulását, most már regisztráltam is ide.
2004 óta vagyok corollás, egy kereklámpás 5 ajtósom volt (1998-as) (ez még eredeti Japán volt), most sikerült egy 2005-ös 1,4 4zz-fe motoros, sport felszereltségûhöz hozzájutnom.
Ha már itt vagyok, a mûanyag szívósor mennyire tartós ezen a típuson?
Üdv: András
A 1998-as 4E FE vagy 4A FE volt? Jobban megy a 4 ZZ FE?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.