Hegesztve van. Ügyes lakatos ponthegesztéseknél lefurkálja és akkor nem kell szabni..
Sajnos nem tudom, hogy kinek lehet üres bódéja.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Kár, hogy ilyen messze van...
Amúgy ma voltam a késmárk utcai bontóban és azt mondta, hogy magyar autót nem is vesznek, az összes kocsi kintrõl jön, fõleg németbõl.
Mostmár... De azért vannak még régi készleteik.
Bementél a Thököly utcaiba is? Onnan 3 perc
Klubelnök
Na oda nem.
Viszont kéne nekem alátétes felnicsavar. Valakinek nincs valami ötlete honnan lehetne? Majd felhívom a bontókat, de a késmárkban 800ért kaptam volna darabját!
Vaterán sok van.
Általában 4-5000 a szett, d eépp nemrég találtam 2500-ért!!! Az nagyon jó.
Nézd meg, talán még megvan. Ha kell leütöm.
Klubelnök
Bohi írta:Na oda nem.
Viszont kéne nekem alátétes felnicsavar. Valakinek nincs valami ötlete honnan lehetne? Majd felhívom a bontókat, de a késmárkban 800ért kaptam volna darabját!
Bohi írta:Na oda nem.
Nekem van egy szett.kerék õrrel együtt
Uhh, már közben leütöttem egyet vaterán, de köszi Gugyor!
Amúgy a lapos alátétes van? Mert nem kúpos kell az E8 Gt felnihez.
Tényleg? Akkor viszont kéne nekem! Sajnos, amit leütöttem a vaterán más menetemelkedésû...
Használtad amúgy? Corollán volt? Ha nem, akkor megtennéd, hogy kipróbálod, hogy jó e a menetemelkedése és egyben küldesz is egy privit árral?
Köszi! Részleteket megbeszéljük!