Na ilyen bontóssal is ritkán találkozik az ember.
Várj, tartsd, kiszaladok és egyeztetjük, hogy melyikre gondolsz. (minden kérdésemre készséggel és alaposan válaszolt)
Tudod mit? Add meg az elérhetőséged és inkább körbefotózom és átküldöm neked az autókat...
Inkább az ellenkezője jellemző

...
Az E7 Liftback képei. Nem is értem, hogyhogy nem ment el eddig vasba.. Sebaj, örüljünk neki
Szerintem meglepően jónak néz ki, még így sok év állás után is.
Gyári üveg napfénytető?
Korabeli matrica sáv mindkét oldalán. Nem volt szerintem sokszor törve, lakatolva.
Ami nekem kellene, ha meg tudom fizetni:
- Géptető
- Első sárvédők
- Hűtőmaszk
+ első lámpák + helyzetjelzők De utóbbi akkor legyen TRD-é!
- Első ajtók (üveg nem kell, mert az Liftback spec)
- Első szélvédő, ha jó
- Homlokfal + Zárhíd
- Levélrács
- Corolla feliratos hátsó sárvédő díszlécek
- Hátsó sárfogó gumik, ha menthetők még
- (Első bölcső kormányművestül a tetőről)
- Rádió keret és tartó konzolja vagy csak annak egy része.
- A oszlop belső burkolat
- Hűtő
Sajnos a Liftback spec cuccokkal nem tudok mit kezdeni. No de ez másnak szerencse.
Ajánlom figyelmetekbe, hogy az autó 1.3-as??? ellenére jól felszerelt lehetett és nagyon egyben van.
Az ülései a brutál finom plüssös, plüss fejtámlás, jobb tartású csíkozott kivitelek. (akár még használható is lehet egy tisztítás után)
Ígéretesnek tűnik a bódé is.
Hátsó íveket, hátfalat is levágatnám, netán a hátsó oldalüvegek alatti részt.
Üvegek, ablak mechanikák, Liftback kaszni és beltérelemek, futómű, fékalkatrészek, ritka hátsó lámpa szett, hátsó ablaktörlő, tank, Kouki visszapillantó tükrök!, Kouki lökhárítók meglévő végzáró "babákkal"!, ....
A beltérműanyagok nyilván jók lehetnek a barna belsősöknek, de ha nem startolnak rá, minden átszínezhető!
Szedjétek össze tételesen, hogy kinek mi kell.
Egybe kérdezzük meg minek mi az ára, hátha úgy kapunk kedvezményt. Akár a közös "E7 tulajos" leautazásban, bontásban is benne vagyok.
ui.: ha valakinek az én listámból fáj valamire nagyon a foga, írja meg. Lehet nem kötöm az ebet annyira. (főleg, ha kiderül az ár

)