Bakker!
Télleg elvitték?
Pedig a vacilálásotok miatt már én is megakartam venni egyben...
Nembaj... Mindegy
Van mire költeni még:-)
Annak a legnagyobb szívás, aki épp keresett valamit és most itt lett volna az alkalom, hogy potyázzon... Erre elviszik...
Urak. Sajnálom ami történt, de nekem nem lesz emiatt lelkiismeretfurdalásom. Szerintem én tudtam meg utoljára az autót. Köszönöm is Pacskernak!!! Bárki elõtt itt állt a lehetõség, én valamilyen szinten éltem is vele, amint tudtam lementem megnézni.
Én _elsõsorban_ smallport motort szereték venni, azért jóval többet is hajlandó lettem volna áldozni.
Ezt is azonnal megvettem volna ha olyan lett volna mindene mint amit a hirdetésben írt és nem lettek volna gondok a papírjaival. Így próbáltam keresni olyat aki szintén ki tudta volna fizetni egyben, csak sajnos késõ lett. Ezvan
Majd lesz másik!
A lényeg, hogy látszik, hogy van az alkatrészekre igény!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
nincs véletlen valakinek eladó kuplung munkahengerje. Alsó felsõ kellene AE92-es Gt-i-hez, ugyanis ereszti az olajat mindkettõ.
Illetve kérdésem a szakikhoz, hogy: különbözik-e a munkahenger különbözõ motorokkal szerelt AE92 verzióknál? Vagyis ennél az alkatrésznél kell-e nézni, hogy milyen motor van a kocsiban?
A másik kérdésem: érdemes-e foglalkozni munkahenger felújító szettel? esetleg bontott alkatrésszel?
elõre köszönettel,
Krisztián
---------------------------------- Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Ha jól tudom mindegyik 1.6-osnak ugyanaz a váltója. a 4AGE-nek csak áttétel különbdsége van.
Vegyél szerintem egy felújító szettet. Nem túl drága. van benne minden. és azért gti-hez kérd. De szerintem ugyanaz a cikkszám.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sajnos kicsit megszorultam.Szóval ha igény van rá és olyan áron ami mindenkinek yo akkor megválnék egy-két tarcsi cuccomtól.
Hb-4af-bõl akinek kell valami a futómü kivételével az írjon és mondom,hogy van-e.Elég csupasz már de ki tudja mi kellhet.
Amit írtatok ,hogy kell és van+egy két érdekesség.:
elektromos tükör(ezüst- egyiken nincs tükörlap)
Biztonsági övek.
kormány kapcsoló,
állítható kormányoszlop+ha nagyon muszály gyujtáskapcsoló,
tetõkápit(itt-ott körömnyomok)
motor-kicsit hiányos és nemtom mi van vele de ha valakinek kell valamire.....
ya és van két Suzuki balenó ülés szép állapotban.yo tartással és állítható magasságban,sinnel együtt.Akármihez........
hirtelen ennyi.
Helló! Új vagyok itt a fórumon, és azért regisztráltam mert vannak eladó bontott alkatrészeim a következõ kocsihoz: Toyota Corolla 1.8D 1989-es, sedan, Ce90 -es alvázszámmal! ha valakit érdekel valami nyugodtan kérdezzen!
a belsõ sötétkék egy kis hamuszürke beütéssel (nem teljesen kék, kicsit szürkés) extra: csak kp. zár volt benne. Alkatrészek: komplett kocsit bontottunk, szóval elég sok van.
anteka írta:a belsõ sötétkék egy kis hamuszürke beütéssel (nem teljesen kék, kicsit szürkés) extra: csak kp. zár volt benne. Alkatrészek: komplett kocsit bontottunk, szóval elég sok van.
Szia! Bontó topicba illett volna tenni, de most nem klényeg
Nem teljesen tudom melyik ez a tipus de gondolom ez is az ae92 beceneve nem? nekem liftbackem.Keresek sötétkék belsõ kárpitokat. Bal hátsó ajtókárpit, asszem valamelyik elsõ, kesztûtartó, csomagtér mûanyagok, meg még néhány dolgok állapotuktól függõen. Képet tudnál feltenni?
Pest felé gondolom nem járkálsz, de én valamikor fok Debrecen felé, onnan már nincs messze