hónapok óta fennvan biztos gáz. szerintetek esélytelen? a horpadásról nincs kép. odamegyek bekínálok 150et és hátha.
20 éve tetszik ez az autó. vki megnézésbe betársulna? leviszem , stb.
a másik egy kis 3as cápabmw amin gondolokodom .
ahogy öregszik úgy hûlyül az ember..
Azt, hogy ez nem 200SX, hanem S12 Silvia
bocs: Also called Nissan 180ZX (Sweden)
Nissan 200SX (North America)
Silvia (EU and JP)
Nissan Gazelle
Igazi f@szkalap barátunk azért vesz itthon ritka autót, hogy utána külföldön árulja: Mazda 929. Meg leszek lepve, ha ennyiért eladja külföldön magyar rendszámmal.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Navigátor:
Középkategória: MITSUBISHI GALANT (1997-2005)
Pozitív: Megbízható típus, elegáns karosszéria, jó vezethetõség, ajánlott a kétliteres benzines.
Negatív: Lehetõség szerint kerülni kell a V6-os benzinmotort, az alkatrészek drágák.
Igen azért pozitív, mert a 6 hengeres is ugyan annyival jár el, mint a 4.
És a negatív is igaz, mert eléggé jó áron mérik hozzá a motorikus alkatrészeket.
Plussz még annyi, hogy iszonyat módra rohadnak.
Amennyire gyönyörû és férfias ez az autó, annyira sok rosszat hallani róla. (beltér, fék, futómû, rohadás)
Sajnos... Pedig külsõre szerintem sokunknak kedvence
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Bohi írta:Nekem is az egyik kedvenc!
Bár én sem sok jót hallottam a megbízhatóságáról.
Amúgy ez nem a VR galant, ugye? Az csak bal kormányosban van ha jól tudom és a teljesítménye sem ennyi... (bár nem mérvadó mit írtak a hahu-ra)
Mármint jobb kormányosban, igen. Annyi, hogy annak a lökhárítóját rakták fel elõre, csak kimaradt a ködlámpa. Abban ugyan ez a moci van, csak 2 csigával.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Bohi írta:Nekem is az egyik kedvenc!
Bár én sem sok jót hallottam a megbízhatóságáról.
Amúgy ez nem a VR galant, ugye? Az csak bal kormányosban van ha jól tudom és a teljesítménye sem ennyi... (bár nem mérvadó mit írtak a hahu-ra)
Mármint jobb kormányosban, igen. Annyi, hogy annak a lökhárítóját rakták fel elõre, csak kimaradt a ködlámpa. Abban ugyan ez a moci van, csak 2 csigával.
Ja igen, úgy értettem ja!
Van egy srác, akinek van kettõ is. Egy régebbi generációs fehérben és egy ilyen, mind a a kettõ VR. Kicsit fanatic.