Május 26-27 Mátra -- Sátoros tali!

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Sztem ne menjünk olyan messzire. Tartalékoljuk a brenyát tökölre. Asszerm szükség lessz rá :D :D :D :P
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Ment a mail mindenkinek, de ide is bemásolom! E-mailben jelezzétek légyszi, h jöttök-e vagy sem!

Kedves tagok!

Sokan napi rendszerességgel látogatjátok a fórumot, ahol olvashattatok már a találkozóról. Sokan kaptatok már előzetes mailt róla. Aki még nem tud róla, azt is nagy szeretettel várjuk!
Az időpont most hétvége, azaz Május 26-27. Gyülekező legyen a már megszokott Fóti Cora parkolójánál 9 és 10 óra között. Aki még nem volt az az M3-ról tudja talán legkönnyebben megközelíteni. A parkolón belül igyekszünk az úthoz közel orientálódni, de nem kételkedem benne, hogy valaki ne vegyen észre 10 szépen mosott csilli-villi corollát :) Ott 10 negyed 11 ig várunk mindenki érkezésére. Nem egy osztálykirándulás, ahova ha nem érsz oda már indul is a busz és nm vár meg. Hívjatok fel minket és megeszéljük. Csak mivel messzebb mennénk, így jobb lenne minél előbb megérkezni, hogy útra kelhessünk.
Ha megvan mindenki irány a Mátra! Autópályára szerintem ne menjünk fel, mivel akinek nincs pálya matricálya, az erre a két napra minek költsön több mnt ezer forintot? De majd indulásnál megbeszéljük!
Helyszín 3 is akadt. Mind3 a Szent Imrei sípálya közelében van, közel egymáshoz. Az egyik helyen szoktak is sátorozni, van tűzrakó hely, de azért van 3 lehetőség, hogyha netán az egyiken soka lennének rajtunk kívül állók, akkor át tudjunk menni a másikra. Tudom felmerült több ötlet más helyekkel kapcsolatosan, de végül egyiket sem szavaztuk meg véglegesre. Ha több mint a tagok felének visszajelzését kapjuk, hogy ez az ötlet egyáltlán nem jó, akkor még lehet róla szó, hogy átrakjuk. De szerintem nem lesz gond. Nem csak a helyszín a lényeg, hanem a társaság! Az pedig tökéletes :)
Ottalvós a buli, azaz sátorozós. Ne felejtsétek otthon őket. Megintcsak valami közös étkezésre készülünk. Aki tud az hozzon borácsot is. 2 már van. Legalább 1 kéne még. Az hogy mit eszünk, majd kitaláljuk a Coránál, mint a múltkor. Az sem alképzelhető, h sütünk inkább valamit.
Arra gondoltunk bevállt a múltkori "közösen vegyük meg a kaját" akció, így ez alkalommal is bejátszhatnánk. Viszont az éjszakai alkohol fogyasztásról mindneki majd maga gondoskodjon! Így aki nem iszik az nem jár rosszul, Nem lesz az, hogy én ezt szeretem én azt. Talán így a legjobb. Mármint aki akar inni. Nem erről fog szólni a találkozó.
Másnap megbeszéljük. Kezdhetnénk egy kis kirándulással, vagy autókázós tóhoz elmenős fürdőzéssel. Majd eldől. Rugalmasak vagyunk.
Tehát amit jó ha hoztok:
Sátor, ülőalkalmatosság, pokróc, evőeszköz, tányér, esetleg pohár, vágódeszka :), elemlámpa, "játszóruha", bikakábel :), meleg ruha, PMR azaz walkitalki!!! stb stb.... Biztos van amit elfelejtettem. Gondoljátok át, netán ha valakkinek valami fontos eszébe jut, akkor dobja el mailben körlevélben a fenti címzetteknek.

Természetesen mindenki hozzá barátjait barátnőit! És minden mozdítható klubtag és nem tag corollást. Legyen minél hosszabb a konvoj:)

Kérek mindenkit jelezzen vissza, ha már meg is tette msn-n fórumon, vagy mailen keresztül, ezektől függetlenül, mivel, kell csinálnunk egy kisebb összesítést és tudnunk kell kire várjunk a croánál!

Ha van amit kifelejtettem még írok!

Addigis Balesetmentest mindenkinek!

Elérhetőségem mailben elküldtem! Orosz Attilának üzenem, hogy regisztráljon ide nyugodtan és adjon egy mail címet, ahova elküldhetem neki is a levelet!
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Köszi Matyi, hogy rendet vágtál a kuszaságban és a határidő szorításában. Máris lövöm tovább a dátumot a Carstylingra és a Performance-tuning oldalára. :wink:

Természetesen, velem számolni kell.
Feltudok ajánlani a közösbe 2 üveg ukrán (sum:1 liter) vodkát és finom Kadarkát másfél liter erejéig (vagy többet?) :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zed Kristianz 2007 máj. 22, 10:18 am-kor.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Szerintem ide lökjük be csütörtök estig a listát hogy akkor ki is jön. Meg akkor látszik hányan leszünk.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Sziasztok!

A Harkányi Viktorral közösen felvetnénk, hogy nem e lenne jobb Siófokra menni. Vizes part bevágjuk magunkat a szuperszép Balcsiba.
Továbbá a 7 es úton szépen végiggurulva mehetnénk.

Sőt még Velence még jobb lenne talán. Kilométerben is kevesebb lenne.
Agárd is. És kb egy félórás út.

Annyian néznének meg minket mint a nyű. Meg persze Siófokon is. Ha már itt tartunk frankón menjünk úgy, hogy szépen rendezett konvojban állítsunk össze egy sort és kész. Akkor fognak a legjobban megnézni. És akkor hátha még a Totyát is el lehetne oda rángatni. Talán a többségnek kevesebb lenne a táv. Most nem azt mondom, mert úgyis teletankolom a kocsit ezen nem fogok vacakolni. Viszont Tökölre a világ összes pénze nem lessz elég. Főleg ha beindulnak a motorok. Főleg a 4A-GE k.

Szóval ezt sztem fontoljuk meg. Még van idő változtatni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Layosh 2007 máj. 22, 11:51 am-kor.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Jó ez már mondjuk az én magánügyem de csak példának mondom hogy:
Mostani tali telitank: 10 rudi + még amit kölötk olyan 13 rudi.
Aztán egy hét múlva meyek Keszthelyre Totyához. Megint 10 rudi + muteréknak fizessek kirándulást hogy ne a nyakunkon legyenek még 10 rudi.
Aztán egy hónap múlva meg Tököl megint egy Tank brenya V POWER RACIG jöhet csak szóba. És még amit elköltök legalább 15 rudi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Layosh 2007 máj. 22, 11:52 am-kor.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Jah és ha már ott vagyunk hogy néznek. Meg sok a nép nyomjuk már a dudát azért van. Anno régen a Mantások a várost végig dudálták hát mi is megtehetjük. Most látják hogy régi autók felvonulása. Mert teszem fel egymást előzgetjük és vegyülünk a tömegben, max annyit gondolnak hogy néhány fiatal gyerek bandázik bohóckodik és kész. De ha szépen rendben vonulunk akkor nézzed már mennyi szép ótó megy itt sorba.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Még jó, hogy eddig ez nem merűlt fel.....
:roll:
Ismertek ott helyet netán, ahol csak mi lennénk, sátorozás, bográcsozás? Nem kemping való nekünk. A nyár folyamán biztosan megoldunk egy csak fürdőcskézős összejövetelt! :wink:
Gondoljatok abba is bele, mikor fogunk felérni vasárnap! Egy konvojnak nappal kell látszania, viszont akkor dupla dugó lesz hazafele a 7-n vasárnap.
Más?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zed Kristianz 2007 máj. 22, 10:54 am-kor.

Elporladva 2016...
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Mit álljunk rá a dudára, ez nem esküvő! :P
Legfeljebb megcsippantjuk, ha már Layosh úgy szereti használni! 8)

Elporladva 2016...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Zed Kristianz írta:Mit álljunk rá a dudára, ez nem esküvő! :P
Legfeljebb megcsippantjuk, ha már Layosh úgy szereti használni! 8)
Még szép, nekem kettő van :P

Amúgy a dugós dologban igazad van. Azért halgassuk meg mások véleményét is. Sztem feltűnösködni kéne de nagyon ám. Azért sztem valahol mindanyniónk autója gyönyörű. És tanulja meg a nép, hogy a Corolla az Corolla és ha 4A-GE jön akkor tűnés előle az útról. :)
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Lajos ez tényleg magánügyed.
Mindenki úgy oldja me ahogy tudja. NEmhiszem, h ennyibe kerülne ez akét találkozó. Legalábis mindenkinek
én biztos kihozom töredékéből...
Nincs ezzel gond, csak ne írd a végére, hogy mindenki tudjon körülbelült számolni. Ne vedd el senki kedvét!
Köszi!

Siófokra vagy Velencei tóra meg ha szavaztok többen én benne vagyok! De máig! Előbb kellett volna erről beszélni. De én benne vagyok a fürdésbe. Csak ott is találjunk valami elhagyatottabb helyet.
Úgyh beszéljétek meg. Ki Mátra és Kis balcsi/v-tó
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Lajos ez tényleg magánügyed.
Mindenki úgy oldja me ahogy tudja. NEmhiszem, h ennyibe kerülne ez akét találkozó. Legalábis mindenkinek
én biztos kihozom töredékéből...
Nincs ezzel gond, csak ne írd a végére, hogy mindenki tudjon körülbelült számolni. Ne vedd el senki kedvét!
Köszi!

Siófokra vagy Velencei tóra meg ha szavaztok többen én benne vagyok! De máig! Előbb kellett volna erről beszélni. De én benne vagyok a fürdésbe. Csak ott is találjunk valami elhagyatottabb helyet.
Úgyh beszéljétek meg. Ki Mátra és Kis balcsi/v-tó
Jah valami kis szavazást kell indítani róla.
A pénes dolgoban meg még odaírtam Keszthelyet is. Szóval végülis ha azt nézzük hogy alapon közel 1000 km et taposok le a három talival meg mindennel végtében nézve egyáltalán nem sok. És a szórakozás értéke meg megfizethetetlen.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Maradok a Mátránál, nem is lesz annyira meleg a hegyekben.
A fürdőcskézést meg áttehetjük júliusra, aug-ra (június=Tököl)

Legközelebb frankón, korábban leszervezzük, ahogy a Toyotaklubnak is már márciusra megvolt a Tököli helyszín.

Elporladva 2016...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Zed Kristianz írta:Maradok a Mátránál, nem is lesz annyira meleg a hegyekben.
A fürdőcskézést meg áttehetjük júliusra, aug-ra (június=Tököl)

Legközelebb frankón, korábban leszervezzük, ahogy a Toyotaklubnak is már márciusra megvolt a Tököli helyszín.
Jah. De akkor inkább Jólius vége, Augusztus eleje legyen. kb. Hát amikor még űber meleg van.
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRD »

Sziasztok!!!
Mi Bogival biztosan megyünk!!!! :lol: :lol: :lol:
De én is a Mátrára szavazok :!: A Balcsi nagyobb falat, mert nincs egy talpalattnyi föld sem ingyen, ahol ennyi Corollás elférne sátorostól :lol: :lol:
Válasz küldése