Mit csináltatok vele?Bohi írta:Kemény lett az biztos, nagyon fa..a, jól tartja az utat. Csak az a baj, hogy nagyon kiemelte a seggét! Majd levágok belőle...Lyani írta:Na milyen lett a keményített futómű?![]()
Matyi nagyon rendes volt, kicseréltük a két hátsó rugót esőben egy lakótelep parkolójában...Most az elejét érzem nagyon puhának, de hát nem lehet mindent egyszerre.
Hát lesz még vele meló...
E8 alkatrészek (1983-1987)
- B Jani
- Visszajáró

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
http://www.hasznaltauto.hu/1930218
Kedves Bohács úr! Elgondokoznék rajta! Meg Pampi neked is mondom! Bohi, lökös, fszámmérős óra, Pampi esetleg motor, 4A
Szerintem nagyon jó vételnek tűnik. És ha kivonattja a forgalomból, akkor nem kell átírni stb... Megéri, még alkudni is lehet. Aztán meg kiárulni a többi alkatrészeit. A kasztni meg a vaslóba. (20 ezer)
Kedves Bohács úr! Elgondokoznék rajta! Meg Pampi neked is mondom! Bohi, lökös, fszámmérős óra, Pampi esetleg motor, 4A
Szerintem nagyon jó vételnek tűnik. És ha kivonattja a forgalomból, akkor nem kell átírni stb... Megéri, még alkudni is lehet. Aztán meg kiárulni a többi alkatrészeit. A kasztni meg a vaslóba. (20 ezer)
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Cső Cindi! Már vártam, hogy írj vmit!CindR írta:Engem esetleg érdekelne a régi első lökösöd, Bohi! Gondolom a hatchback felkerülése után már nem használnád.![]()
Ja, és ha jó állapotú első ülés van a 3ajtósban (nem csak kárpirta, hanem jó oldaltartású, azon is elgondolkoznék).
A régi lökösöm nem kell. De még a régi van fennt, mert a hb-ét meg akarom csinálni. (csiszolni, színrefújni)
Az üléseket már viszont átraktam. Annyit lehet, hogy megnézed a régi üléseim, mert azok nem kellenek nekem. Szerintem annyira nincs kiülve. Főleg azért raktam át, mert plüss.
Ha gondolod gyere el és a pinyómba kipróbálhatod!
Akkor majd üzenek a lökössel kapcsolatban, ok? Szerintem egy hónap kb.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- CindR
- Gyakori látogató

Szeva! Tökéletes az 1-2 hónap, nekem is akkor lenne rá keret, na meg azért mennyivel jobban jönne ki, ha a frissen lakatolt/fényezett autóra kerülne fel egy kis újítás...
Az ülések még mindig érdekelnek, ha nem találsz rá vevőt a lökös-bizniszig, megnézném azt is. Ha igen, nyugodtan add el!
Az ülések még mindig érdekelnek, ha nem találsz rá vevőt a lökös-bizniszig, megnézném azt is. Ha igen, nyugodtan add el!
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Okok! Ha jól értem lesz egy lakatolás meg egy fényezés??? Erről majd írj légyszi, mert engem is érdekelne egy jó lakatos... meg persze az árakról. Na és lesz benne valami óriási dízájn??? Uv zöld fényezés sárga csíkokkal pl???CindR írta:Szeva! Tökéletes az 1-2 hónap, nekem is akkor lenne rá keret, na meg azért mennyivel jobban jönne ki, ha a frissen lakatolt/fényezett autóra kerülne fel egy kis újítás...
Nem gondolkozol lefújni a lököst színre? Én lehet lefujatom, sztem jól nézne ki, nem? Mi a véleményed? Valaki azt mondta, hogy ne fujassam telibe, vagy hagyjak egy csíkot középen, mert az amúgyis szélesíti az autót. Ugye Matyi?
Amúgy úgy vagyok, ha nem kell klubbon belül akkor eladom másnak, ha egyáltalán megveszik... De előnyben a CCH-ok!
Az ülésről küldök képet, mert a vezetőoldali ülés oldala kicsit ki van szakadva...
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- CindR
- Gyakori látogató

A dizájn, az amolyan "hacsi-nyúlás" lesz... A díszlécek alatt feketére lesz fújva a karosszéria, egy kis piros csík marad azért. Valószinű, hogy a sárvédő domborítások is feketén fognak pompázni. A lökösöket ha fényezem, akkor is max csillogó feketére.
Ebből nyárra lesz csak vmi, de szólok egyből, ha tudok konkrét dolgot.
Ebből nyárra lesz csak vmi, de szólok egyből, ha tudok konkrét dolgot.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
E8 Alkatrészek
Szerintem valaki sírja le róla az első lököst!
Akár még hacsin is jól mutatna!
http://www.hasznaltauto.hu/2361754
Klubelnök

- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Re: E8 Alkatrészek
Bizony! Ez egy ritka dolog... Először én is ilyet akartam. Milyen szépen követi a sárvédő ívét a lökös, nem? Nekem tetszik!Pacsker írta:Szerintem valaki sírja le róla az első lököst!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Amiket eddig mondtam neked tippet trükköt praktikát a pénz spórolása gyanánt, azt tudom most is. Ha beszéljünk róla, hívj!
Klubelnök

- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Hat majd en is tervezem ezeket tavasszal. Szerinem gatlok karaszyhoz, nekem hatulra a golf rugo bevallt, de elore nem tudom mit tegyek majd...Lackó írta:Szeretnék az autómon futóművet rendbetenni. Tud valaki segíteni ? Hátul szerintem rugót is kell cserélni, és valószínűleg az összes gátlót.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Beszéltem ma erről Matyival. Ő is a Golf rugót mondta. Golf I, vagy II ?Bohi írta:Hat majd en is tervezem ezeket tavasszal. Szerinem gatlok karaszyhoz, nekem hatulra a golf rugo bevallt, de elore nem tudom mit tegyek majd...Lackó írta:Szeretnék az autómon futóművet rendbetenni. Tud valaki segíteni ? Hátul szerintem rugót is kell cserélni, és valószínűleg az összes gátlót.
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Nekem golf II 1.8-as első rugója van hátul, de abból majd vágni kell mert nagyon ki fogja emelni a seggét!Lackó írta:Beszéltem ma erről Matyival. Ő is a Golf rugót mondta. Golf I, vagy II ?Bohi írta:Hat majd en is tervezem ezeket tavasszal. Szerinem gatlok karaszyhoz, nekem hatulra a golf rugo bevallt, de elore nem tudom mit tegyek majd...Lackó írta:Szeretnék az autómon futóművet rendbetenni. Tud valaki segíteni ? Hátul szerintem rugót is kell cserélni, és valószínűleg az összes gátlót.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II