Királyrét 2008 Júni 1
Szia!
Nagyon jók voltatok, csak kár, hogy beszorult pár autós közétek. Ez az egy rendőr átka. Nekünk 2005-ben a Győri talinkon volt rendőri felvezetés, a felvonulás alatt. Az sajnos fizetős volt, 63000+ÁFA volt óránként. Viszont akkor ott két autó volt és az egyik mindig zárta előttünk a kereszteződést. Megpróbálkozom én is náluk, főleg, hogy Gödön van az egyesületünk székhelye és Vácon pedig a főszponzorunk van, a Dunakanyar Autocentrum.
Köszönöm a segítséget! Gratulálok, nagyon jó a közösségetek!
Üdv. Márk
Nagyon jók voltatok, csak kár, hogy beszorult pár autós közétek. Ez az egy rendőr átka. Nekünk 2005-ben a Győri talinkon volt rendőri felvezetés, a felvonulás alatt. Az sajnos fizetős volt, 63000+ÁFA volt óránként. Viszont akkor ott két autó volt és az egyik mindig zárta előttünk a kereszteződést. Megpróbálkozom én is náluk, főleg, hogy Gödön van az egyesületünk székhelye és Vácon pedig a főszponzorunk van, a Dunakanyar Autocentrum.
Köszönöm a segítséget! Gratulálok, nagyon jó a közösségetek!
Üdv. Márk
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Isten őrizz hogy okoskodjak, de pontosan mi is a letöltéssel a probléma? Ugyanis nekem probléma nélkül lejöttek!blasius írta:srácok...valaki linkeljen egy helyet, ahova fel tudnám tölteni a képeket, mert többen jeztétek, hogy a rapidshare-s nem műkszik
akár ftp-re is
hálás lennék, gondolom néhányan kíváncsiak vagytok a konvojos képekre, amiket oldalról fotóztunk.
Mik a tünetek uraim?
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Cucu
- Visszajáró

Nekem is lejöttek a képek, csak egy kicsit mókolni kelett... rapidshare nélkül egyszerűbb lett volna az tény, de lényeg hogy le tudtam tölteni őket.decaon16 írta:Isten őrizz hogy okoskodjak, de pontosan mi is a letöltéssel a probléma? Ugyanis nekem probléma nélkül lejöttek!blasius írta:srácok...valaki linkeljen egy helyet, ahova fel tudnám tölteni a képeket, mert többen jeztétek, hogy a rapidshare-s nem műkszik
akár ftp-re is
hálás lennék, gondolom néhányan kíváncsiak vagytok a konvojos képekre, amiket oldalról fotóztunk.![]()
Mik a tünetek uraim?
---===[ Go! Baby Go! ]===---
meg HARDCORE
meg HARDCORE
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nekem sem sikerült, pedig próbáltkoztam sokszor sokféleképpen.
A gmail-re elküldheted ( corollaclubhun@gmail.com ). tud fogadni nagyon sokat. Utána Lali felrakja ftp-re ha kell.
A gmail-re elküldheted ( corollaclubhun@gmail.com ). tud fogadni nagyon sokat. Utána Lali felrakja ftp-re ha kell.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Nekem is sokadszorra sikerült csak, de akkor is csak azért, mert happy hour-volt, és nem kérdezett semmit csak letöltötte egyből.....
Különben meg 10-ből egyszer találtam el, hogy melyik betűknél vannak a macskák, amikor végül sikerült és jött volna leltöltés, kiszólt hogy ERROR, nincs flashplayerem.
De van, de van!(és különben is, minek az a letöltéshez??
) Mind1, anyádot....
Különben meg 10-ből egyszer találtam el, hogy melyik betűknél vannak a macskák, amikor végül sikerült és jött volna leltöltés, kiszólt hogy ERROR, nincs flashplayerem.
De van, de van!(és különben is, minek az a letöltéshez??
Márc 29. ->USA
- somag
- Gyakori látogató

Sziasztok,blasius írta:sajnálom hogy ilyen nyögve-nyelős...na mindegy, somag belinkeli ftp-ről
onnan sztem mindenki majd le tudja szedni
Bocsi, hogy csak most linkelem, de vmi nem stimmelt az ftp tárhellyel mert amit blasius feltett eltűnt onnan.
mind1.
itt letölthető a 2 fájl.
http://corollaclubhun.atw.hu/kiralyretpart01.zip
http://corollaclubhun.atw.hu/kiralyretpart02.zip
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

A másodiknál fel se ajánlja a letöltést!somag írta:Sziasztok,blasius írta:sajnálom hogy ilyen nyögve-nyelős...na mindegy, somag belinkeli ftp-ről
onnan sztem mindenki majd le tudja szedni
Bocsi, hogy csak most linkelem, de vmi nem stimmelt az ftp tárhellyel mert amit blasius feltett eltűnt onnan.
mind1.
itt letölthető a 2 fájl.
http://corollaclubhun.atw.hu/kiralyretpart01.zip
http://corollaclubhun.atw.hu/kiralyretpart02.zip
Az oldal nem található!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ