Fogyasztás

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Gyerekek, nem azért hogy hülye parás legyek, de tényleg frankón úgy megy lefele a benzinmutató mint akit húznak. Nem vicc. Pár km et alig megyek vagy 10 et és hopp két három milivel majdnem lejjebb van. Itt valami nagy gebasz van sztem :(
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Ninc skét olyan műszeregység, ami uúgy viselkedne. Nekem is máshogy mozog a gti műszerénél a benzinmutató mint a sima fordszámmérősénél.
Pl a gti-nél ha kigyullad a "szegénységjelző" akkor elmegyek 80-90km-t is akár, ha az előzőnél gyulladt ki, akkor meg 50-60.

Van ahol gyorsan leszalad és van ahol sokáig áll. A fogyasztásd nézd, ne a mutatót. az csak tájékoztató jellegű.

Remélem nincs nagy gáz!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Ninc skét olyan műszeregység, ami uúgy viselkedne. Nekem is máshogy mozog a gti műszerénél a benzinmutató mint a sima fordszámmérősénél.
Pl a gti-nél ha kigyullad a "szegénységjelző" akkor elmegyek 80-90km-t is akár, ha az előzőnél gyulladt ki, akkor meg 50-60.

Van ahol gyorsan leszalad és van ahol sokáig áll. A fogyasztásd nézd, ne a mutatót. az csak tájékoztató jellegű.

Remélem nincs nagy gáz!
Aham értem mire gondolsz jah :) Hát kb mikor már a két alsó vonás között van félútnál a mutató akkor már biz sokszor világít a szegénységjelző. Valamikor meg a legalsó vonalnál sem. :) Köszi a bíztatást Matyi. Remélem én is hogy csak túlparázom és nem csípi a motor a hideget :)

Amúgy ez tényleg jó: "az csak tájékoztató jellegű" :)
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

Látom tetszik nektek a szegénységjelző kifejezés :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Totya írta:Látom tetszik nektek a szegénységjelző kifejezés :lol: :lol: :lol: :lol:
10p TOTY MOTY :lol:
Pacsker

Hallottam Totya, h te voltál a szerző :)
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Nah skacok most értem végre haza Céges vacsiról. Mosta fogyasztás a mutató állás szerint kb 5,5-6 lityi között van. Minimál dugóval kombinálva.
A szegénységjelző viszont tök hülye. Ha úgy gondoolja egy vonásnál is nekiáll és világít. Szal tényleg nem sokat szabad ráadni. :S Köszönöm a tippeket és helpeket. De azért elől a fényszóró izzókat ki fogom szedni. Azért úgy veszem észre sok neki egy picit a 2*100W fogyasztás.
Pacsker

Nem éri meg több wattos refit belerakni! Többször láttam már megolvadt foncsort!!!!!
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

Negatív rekord: 7,2l/100 km (ezt úgy sikerült, hogy le volt fagyva az út, harmadik, telitalp, és kézifékrángatás)

Pozitív rekord: Szentes - Tököl (drift) - Érd (törött Corolla nézés) - Gyömrő (NipponDieselnél vákuumpumpa beszerzés) - Szentes. Ebből lett egy 3,9-es átlag :) :) :D :D

Szentes - Jesolo 4,7l/100 km, három személlyel, megpakolva, 130-as utazóval a sógoroknál.

Amúgy a nagy vegyes átlag : 5,5 - 6 l/100km

Nagyon jól eszik a kicsikém, csak hát fénykorában volt 72 LE, most meg a jó ég tudja... nem egy rakéta.
Pacsker

:) nem egy rakéta :)

Szerintem pár embert kivéve egyikünké sem egy versenyautó. Nem is ezért szeretjük. Bár azért a teljesítményre sem panaszkodom.

Hol laksz pontosan DBandesz? Pest megye? Vagy Szentes? Gyömrőre sokat jársz? Mert többünkhöz angyon közel van. Úgy is intézhetnénk a cd-t
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Amikor haveromnak is és nekem is összegyűlik egy kis alkatrészrevaló, akkor beleülünk a két Cori közül az ócsójárásúba (ez ugye az enyém) és nyakunkba vesszük a Nagyfalut (ez meg ugye Budapest). Ilyen eset egy évben kétszer, háromszor van. Amúgy mindketten workaholic-ok vagyunk, szóval nincs túl sok szabadidőnk. A DRIFT edzésekre, meg a versenyekre az ország minden tájára megyek jövőre.

egyébként a fellelhetőségem: Csongrád megye, Szentes

és nekem van egyedül fehér 3ajtós E10 HB a városban!!!
Pacsker

:)

Ugye milyen büszke vagy?! :lol:
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Jaja! :D

Egyetlen egy baj van vele. A városban mindig mindenki tudja, hogy merre járok! Kicsi a város és sok az ismerős...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

DBandesz írta:Jaja! :D

Egyetlen egy baj van vele. A városban mindig mindenki tudja, hogy merre járok! Kicsi a város és sok az ismerős...
Valamiért mindíg ledudál valaki az útról mi??? :)

Na mi meg tegnap rájöttünk, hogy mi a gond a fogyasztással. Hát a hidegindító 2700 on pörgeti a motort. Mindenkitől, akitől eddig hallottam 1300-1500 között pörög. Szóval míg ennyit pörög nem csoda hogy nyeli a brenyát. Majd asszem Tibcsit ezzel kapcsolatban felhívom.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Srácok valaki meg tudja mondani, hol lehet variálni a hidegindítóval? Mert nekem a kb 1500 helyett 2700 at pörög a motor. És míg nem full üzemmeleg nem is megy 1300 alá. Ami rettenetesen sok nem?

Tibi te erre mit mondassz? Próbáltalak telón hívni, de szinte esélytelen. :lol:
Válasz küldése