Lajosnak igaza van, volt olyan is, ami 4x114 volt, szóval elöbb ezt tisztázd mindenképpen! 4x100 jó neked kizárólag.Biagio írta:Köszönöm!
Találtam egy szép fehéret és erős a gyanu, hogy megveszem!![]()
Ha valaki kiváncsi rá! http://www.vatera.hu/alufelni_garnitura ... 05105.html
Felni / Dísztárcsa
- CindR
- Gyakori látogató

Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
Ha ez igaz amit írtál, hogy 5,5 * 13 ET38, 4*100, akkor minden tökéletes.
A gumit is rá tudod dobni. Semmi gond nem lesz vele, még annyira bután vékony sem lesz.
Lehet kell majd esztergáltatni 4 db tehermentesítő gyűrűt, de ez majd a vásárlásnál, vagy a gumi felrakásánál derül ki. Ha csak vki nem tudja az agy átmérőját a szutyoknál és a Toyglinál.
De ez lényegtelen. nagyon ritka, h anélkül lehessen felrakni felnit. Több helyen sokat kérnek el rá, de itt Ecser környékén a 4db-ot 4-5000 ért megcsiálják. még közel is van hozzád!
Ha megkérdezhetem mennyibe kerül? Mindenképp 13-ast akarsz? Gumi hiányában nem veszel 14-15-öst?
A gumit is rá tudod dobni. Semmi gond nem lesz vele, még annyira bután vékony sem lesz.
Lehet kell majd esztergáltatni 4 db tehermentesítő gyűrűt, de ez majd a vásárlásnál, vagy a gumi felrakásánál derül ki. Ha csak vki nem tudja az agy átmérőját a szutyoknál és a Toyglinál.
De ez lényegtelen. nagyon ritka, h anélkül lehessen felrakni felnit. Több helyen sokat kérnek el rá, de itt Ecser környékén a 4db-ot 4-5000 ért megcsiálják. még közel is van hozzád!
Ha megkérdezhetem mennyibe kerül? Mindenképp 13-ast akarsz? Gumi hiányában nem veszel 14-15-öst?
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Igen sajnos garnitúra az 13as!Pacsker írta:Ha ez igaz amit írtál, hogy 5,5 * 13 ET38, 4*100, akkor minden tökéletes.
Megvételkor az autón új téli 175/70 R13 volt és mivel erősen tavaszodott így nyárira cseréltem amit újjonan meg kellett venni!
Szóval amig el nem kopik a garnitura marada kis méret!
A tehermentesítővel kapcsolatban az naon jó árban van! Majd megsúgod, hogy azon belül hol találom Ecseren?
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- ngabeee
- Gyakori látogató

Üdv!paradoxx írta:Sziasztok!
Egy technikai kérdésem lenne a gumiszakértőkhöz és az E11 tulajokhozAz E9-re tökéletesen passzoló 15"-os alufelnit és a 195/50R15-ös gumit egy az egyben át lehet rakni egy E11-re? Előre is köszönöm
Talán tudok valamennyit segíteni, bár nem vagyok profi a témában, csak nemrég utánanéztem, én is szeretnék 15-öst a kicsikére, csak hát a pénz nagy úr.
A lényegre térve. Az E11 gyári mérete 165/70R14, a fenti felni/gumi váltóméretnek éppen megfelel, kalkulátor szerint 11 mm-rel kisebb az átmérője. Ha a felni 4x100x54-es, akkor nem lehet nagy gond, kérdés még az ET szám, ebben télleg nem vagyok profi, de szerintem kb ET 38-42-es felelne meg. De ez utóbbi nem biztos.
15"-ös felnire a legideálisabb gumiméret a 185/55R15 az E11-hez, 6,5" széles felnire.
Ja, és ezek a felvarratlan E11-re vonatkoznak, a felvarrotnál nem tudom, hogy ez-e a gyári mérete, de valószínűleg igen.
Remélem tudtam segíteni.
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
én ezt nézegettem:
http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni- ... ival_.html
méret asszem stimmelne, csak ez a grafit szürke nem tudom mennyire menne az ezüsthöz...
http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni- ... ival_.html
méret asszem stimmelne, csak ez a grafit szürke nem tudom mennyire menne az ezüsthöz...
E11 facelift