Összesen 2 go-kartot próbáltam ahogy mindenki. Azt választottam amelyik jobban tetszett. Láttad a bal elsõ gumiját? Kilátszott a szövet. Kétlem, hogy ez lett volna a legjobb választás de 2 közül amit próbáltam tényleg ez volt a jobb.
A kék csõ meg mûködik és kész! + 5 LE! Símán mentem a 0-áson 110-et.
Viszem majd a csomag kötegelõt.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
bubidisc írta:Összesen 2 go-kartot próbáltam ahogy mindenki. Azt választottam amelyik jobban tetszett. Láttad a bal elsõ gumiját? Kilátszott a szövet. Kétlem, hogy ez lett volna a legjobb választás de 2 közül amit próbáltam tényleg ez volt a jobb.
A kék csõ meg mûködik és kész! + 5 LE! Símán mentem a 0-áson 110-et.
Viszem majd a csomag kötegelõt.
Nem lattam, ez gaz amit irsz...a top8 aki bekerult mind jol ment. Tivivel, aki megnyerte megneztuk, a legjobb es legrosszann gokart kozott volt 2 mp / kor. Ez durva kulonbseg, de ez van. Szerintem az allorajtos verseny moka jo otlet volt. Ezert is tamogattam eroteljesen.
Kepzeld mi lett volna, ha a kek helyett a barna csovet is be tudjuk faragni
Akinek a teljes felbontasu kep kell (10MP) a webalbumban az adott fotot kivalasztva a jobb oldalon kattintson a Photo Information-nal a "more info" linkre es a filename mezot (IMG_xxxx.JPG) irja meg privat uzenetben vagy emailben.
A feltoltott kepek azert erezhetoen rosszabb minoseguek.
No para Bubu:-)Jól mentél és gyorsabb is voltál lehetett látni az egyenesekben szinte mindenki utolért,csak ott kellett volna egy pici hely még,hogy ne akadjak el a rázókövön:-)))
kleingy írta:...és leszilaci képei is felkerültek az internetre. Több mint 400 fotó, tessék csemegézni.
Szia ! más olvasgattam a toyota fórumon, hogy pólót-kat szeretnétek készíttetni . Nem tudom láttad e rajtam kakucson a pólóm az egy teljesen egyedi,és ha van rá igény akkor beszhetünk.06 20 9 243 480