Autó lopás, feltörés, baleset, egyéb szomorúságok
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Most keltem fel nemrég. 3 körül értünk haza Bohival (Õ meg már dolgozik. Riszpekt neki!)
Tegnap hívott Lackó 10-15 perccel, miután ellopták. Ablak alatt állt, hallotta, hogy indítják, amire kinézett már csak a port látta.
Az a szörnyû, hogy pont jó környéknek mondanám, ahol lakik. De sose lehet tudni...
Rögtön hívtam Bohit (mert nincs kocsim) és romboltunk a városon keresztül a 18 felé. Megállítottunk és felhívtunk minden Taxist/Taxitársaságot. Természetesen ajánlottam fel jutalmat is! Talán bennük jobban lehet bízni, mint a rendõrségben!
Hívtam a rendõrséget. Csak az elutasítást kaptuk. Egyedül a Gyáli kapitányság és Polgárõrség volt segítõkész. A többinek sírni kellett, hogy egyáltalán írja fel az autó jellemzõit és rendszámát. Volt járõr, akit meciben találtunk, sõt a 17-ben 2 autóval egyszerre a Hambis elõtt "gengeltek" és amikor megálltunk kérdeztük, hogy hallottak-e róla, meg tudatosítsuk az agyukban, hogy szúrják ki, ha szembe jön velük, akkor poénkodtak és érdektelenséget mutattak... Ilyenkor átgondolja az ember, hogy miért is van a rendõrség, ha káreseménye ér és 2 autóból 8 rendõr sztorizga kajálgatva a hambis elõtt SZOLGÁLATBAN! Volt normális járõr is persze!
Nekem is fura ez az eltûnés. A fényezõ Lackó jó pár éves barátja, de a lakatos?.... Én azon a szálon futnék egyet. A kis GT-t feltörni nem nagy kunszt, viszont! elindítani annál inkább. És nem 5 percet vesz igénybe! Már szedtem szét jó párszor a mûszerfal alját, kábelkötegeket, de még most sem tudnám fejbõl, hogy melyik kábelt iktatnám ki, kötném át. Lehet, hogy volt kulcsa a tolvajnak, vagy valaki olyan lopta el, aki tudja milyen érték. Pontosan magán célra, vagy donornak, vagy ugye tudja milyen érték a 4AGE. Még az elõzõ tulajra is gyanakszunk. Ugye annak lehet kulcsa!
Majd folytatom. Most mennem kell.. Kiki hívott, hogy nincs meg a cicája 2-3 napja (ki van zacsizva pedig) és a kerti tónkból elfolyt egyik napról a másikra 7-8 köbméter víz. Szokásos pechsorozat.
Lackó! Kitartás és ne írd le! Látod segítünk és ott van mindenki melletted! Lehet, hogy meglesz! Várom a mailed!
Srácok! Mindenki szereljen be valami egyedi lopásgátlást. Nekem is flikk-flakkos! Mennyivel jobb az, ha csak feltörik, mintha így el is viszik!
ui: Én sem gondoltam volna soha, hogy E11 alatti típust valaha is ellopnak majd a klubból!
Most keltem fel nemrég. 3 körül értünk haza Bohival (Õ meg már dolgozik. Riszpekt neki!)
Tegnap hívott Lackó 10-15 perccel, miután ellopták. Ablak alatt állt, hallotta, hogy indítják, amire kinézett már csak a port látta.
Rögtön hívtam Bohit (mert nincs kocsim) és romboltunk a városon keresztül a 18 felé. Megállítottunk és felhívtunk minden Taxist/Taxitársaságot. Természetesen ajánlottam fel jutalmat is! Talán bennük jobban lehet bízni, mint a rendõrségben!
Hívtam a rendõrséget. Csak az elutasítást kaptuk. Egyedül a Gyáli kapitányság és Polgárõrség volt segítõkész. A többinek sírni kellett, hogy egyáltalán írja fel az autó jellemzõit és rendszámát. Volt járõr, akit meciben találtunk, sõt a 17-ben 2 autóval egyszerre a Hambis elõtt "gengeltek" és amikor megálltunk kérdeztük, hogy hallottak-e róla, meg tudatosítsuk az agyukban, hogy szúrják ki, ha szembe jön velük, akkor poénkodtak és érdektelenséget mutattak... Ilyenkor átgondolja az ember, hogy miért is van a rendõrség, ha káreseménye ér és 2 autóból 8 rendõr sztorizga kajálgatva a hambis elõtt SZOLGÁLATBAN! Volt normális járõr is persze!
Nekem is fura ez az eltûnés. A fényezõ Lackó jó pár éves barátja, de a lakatos?.... Én azon a szálon futnék egyet. A kis GT-t feltörni nem nagy kunszt, viszont! elindítani annál inkább. És nem 5 percet vesz igénybe! Már szedtem szét jó párszor a mûszerfal alját, kábelkötegeket, de még most sem tudnám fejbõl, hogy melyik kábelt iktatnám ki, kötném át. Lehet, hogy volt kulcsa a tolvajnak, vagy valaki olyan lopta el, aki tudja milyen érték. Pontosan magán célra, vagy donornak, vagy ugye tudja milyen érték a 4AGE. Még az elõzõ tulajra is gyanakszunk. Ugye annak lehet kulcsa!
Majd folytatom. Most mennem kell.. Kiki hívott, hogy nincs meg a cicája 2-3 napja (ki van zacsizva pedig) és a kerti tónkból elfolyt egyik napról a másikra 7-8 köbméter víz. Szokásos pechsorozat.
Lackó! Kitartás és ne írd le! Látod segítünk és ott van mindenki melletted! Lehet, hogy meglesz! Várom a mailed!
Srácok! Mindenki szereljen be valami egyedi lopásgátlást. Nekem is flikk-flakkos! Mennyivel jobb az, ha csak feltörik, mintha így el is viszik!
ui: Én sem gondoltam volna soha, hogy E11 alatti típust valaha is ellopnak majd a klubból!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Küldtem mailt Matyi !
Esetleg továbbítsd, akinek gondolod. Van sok ismertetõjele, úgyhogy alkat
részként is megismerem, ha úgy alakul.....
A fórum projekt részét levédeni nem lenne hülyeség.
Nem jut eszembe senki, aki gyanús lenne. A lakatost kizárnám. Örülnék
olyan tündérmesének, hogy valahol az út szélén hagyták üres tankkal..de
nem vagyok túl optimista. Letettem róla, de azért amit tudok, megteszek.
Esetleg továbbítsd, akinek gondolod. Van sok ismertetõjele, úgyhogy alkat
részként is megismerem, ha úgy alakul.....
A fórum projekt részét levédeni nem lenne hülyeség.
Nem jut eszembe senki, aki gyanús lenne. A lakatost kizárnám. Örülnék
olyan tündérmesének, hogy valahol az út szélén hagyták üres tankkal..de
nem vagyok túl optimista. Letettem róla, de azért amit tudok, megteszek.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Ráállítottam sok Toyotást és barátot!
Mindenki nyitott szemmel járkál!
Mindenki nyitott szemmel járkál!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Biagio
- Fanatikus fórumozó

A három ajtós hatchback, az ötajtós liftback, a négyajtós sedan és a coupé kasztnis a hatchiroku.KovZoo írta:Ha a 3 ajtós ferdehátú nem hatchi, akkor mi?
A lényegen nem változtat, mert végülis 3 ajtós corollát mondtam és õ vágta rá, hogy hacsi.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

Bocs, hogy offolok, de addig is legalább pörög a topik.KovZoo írta:Ha a 3 ajtós ferdehátú nem hatchi, akkor mi?
A lényegen nem változtat, mert végülis 3 ajtós corollát mondtam és õ vágta rá, hogy hacsi.
KovZoo:
hacsinak (hachinak) CSAK az AE86 modellkódú, hátsókerekes Corollákat szokták hívni!
Méghozzá azért, mert japánul
8 = hach
6 = roku
A hatchback Corollákat nem szoktuk hacsinak nevezni, mert a fentiek alapján a hacsi szó nem a hatchback becézése.
/OFF
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Én ma nem ültem volna a géphez mert lábadozom. Zsoltee hívott, Õ említette, hogy mi történt.
Lackó, minden tisztelet a sok munkához amit bele fektettél, remélem meg lesz!
Szerintem épeszû ember nem tenne ilyet a klub keretein belül. Persze kifgyelni mindent és mindenkit lehet.
Aktív "klubélet" nélkül is rengeteg információhoz juthat bárki. Ezt utálom az internetben ill. az emberekben akik rossz célra használják ezeket az információkat.
Az egyik szempont az volt mikor a corolla mellett döntöttem, hogy nem a legkeresettebb a feketepiacon. Meglepõdtem, hogy ez történt.
Szorítok, hogy megtalálják!
Üdv.,
Marci
Lackó, minden tisztelet a sok munkához amit bele fektettél, remélem meg lesz!
Szerintem épeszû ember nem tenne ilyet a klub keretein belül. Persze kifgyelni mindent és mindenkit lehet.
Aktív "klubélet" nélkül is rengeteg információhoz juthat bárki. Ezt utálom az internetben ill. az emberekben akik rossz célra használják ezeket az információkat.
Az egyik szempont az volt mikor a corolla mellett döntöttem, hogy nem a legkeresettebb a feketepiacon. Meglepõdtem, hogy ez történt.
Szorítok, hogy megtalálják!
Üdv.,
Marci
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.