Sziasztok!
Nincs valakinek bontott, jó állapotú fojtószelep-állásérzékelője 1.6 4AFE motorhoz?
(Corolla, Camry, Carina II, Celica, MR II, Starlet)
Cikkszáma: 89452-32020
Köszi előre is!
Annyit sikerült, kideríteni, hogy 92-es E9 vagy E10 Hb 3 ajtós.
4AFE motorral
Gondolom Si lehet, ha sport.
Ha valaki bővebbet tud róla, írja meg.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Köszi Természetesen végignéztem az oldalaikat de nem volt fent nekik.Se unix se bárdi se láng.....Valamelyik corollámhoz akartam már régebben venni és sehol nem találtam.Gondoltam hasonló a helyzet a 4af-el is...Csak azért kérdeztem hátha valaki vett már valahol és tud valami tutit mielőtt körbe megyek a boltokon vagy körbe hívom őket.
Toyodiy-n megnézném a cső gyári cikkszámát, aztán beballagnék pár autósboltba és ahol olcsóbb, ott venném meg. Lehet, hogy nincs belőle utángyártott. Nekem eddig még gyári cikkszám alapján mindent meg tudtak rendelni.
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)