Bontó, ma-holnap megy vasba.
E9 Sedan 4A-F motoros volt. Hátul osztottan dönthető hosszított fejtámlás ülések és kívül króm díszlécek körbe.
Gondolom GL lehetett.
Ha valakit érdekel bármi, egy 20 percen belül hívhat engem (szólok Lórinak, hogy hozza el), vagy utána próbálkozzon a Bonciban.
Leadtátok?
Nem vagyok én bontós, ne sértegess... Csak a forró drótot és a jó lehetőségeket osztom meg veletek.
Hogy mit csináltak vele, fogalmam sincs. Kérdezd őket. Gondolom ahogy írva is volt, bezúzták.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Első körben:
Fals levegő (repedt vákuumcsőnél is)
Hűtőrendszer levegősödése az alapjárati szelepnél
Koxolódás, levegőjáratok eltömődése
De érdemes lenne a tisztítás után gyári manual szerint beállítani a fojtószelep alaphelyzetét, a visszatérés késleltetőt, a TPS pozícióját, az alapjáratot és az előgyújtást.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
toytomi írta:Ha az ajtó kötegben is benne van a vezetékelése, akkor csak egy kapcsoló, meg a két tükör kell hozzá.
Így van, több kocsiban láttam már, hogy elektromos tükör nincs, de az előkészítése megvan, azaz csak össze kell dugni a vezetékeket a tükrökkel és a kapcsolóval.
---------------------------------- Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Elváltak útjaink szeretett 1.3-as '88-as XL-emtől.
Megmaradt néhány alkatrész, amit ajándékba adok, ha valaki megvenné a komplett GYÁRI tömítés készletemet. Dobozos TOYOTA, Japán gyártmány, ami benne van: szelepszár szimeringek, szelepfedél tömítés, hengerfej tömítés, kipufogó tömítések, stb...
Amim még van: hatchback hátsólámpa, gyári hűtőrács, gyönyörű alufelni, új gyertyaszett, + apróságok.....